Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapach sików na kanapie

Polecane posty

Gość gość

Pomocy! Kot zsikał nam się na nowiuśką kanapę podczas naszej nieobecności w domu bo mąż zapomniał zamknąć drzwi do salonu..i teraz zapach jest okropny- niczym nie idzie tego doczyścić. Co robić?

Gość gość
Miałam już kiedyś taką sytuację. Domowymi sposobami ciężko będzie ci pozbyć się zapachu. Ja musiałam korzystać z pomocy kliniki dywanów- firma od nas z Wrocławia, która się tym zajmuje. Generalnie usługa nie jest droga a efekt świetny więc głowa do góry- jak widać są sposoby :)

Gość gość
I jak sytuacja? Temat ciekawy tym bardziej, że kiedyś miałam podobny problem i musiałam wyrzucić dywan bo nie potrafiłam go doprać. Wtedy nie wzięłam pod uwagę takiej pralni.. a faktycznie to może być skuteczna opcja ;/

Gość gość
Dywan wysłałam do tej kliniki dywanów. Wrócił do mnie całkowicie odśnieżony- nawet mąż się śmiał, że nam podmienili dywan na jakiś inny nowy bo tak dobrze teraz wygląda. Opcja z pralnią- polecam każdemu :)

Gość gość
ale to nie był dywan tylko kanapa...trollu!

Gość gość
Co oni za idiotów zatrudniaja,albo idioci sami siebie reklamuja. Tylko chyba nie znaja kafe,jak to dziala,im bardziej chamska reklama,tym bardziej skutek odwrotny. Tak jak bylo z Anexikiem,teraz nikt tego goowna nie chce. Wiec tez ta z****** klinika widac słabo przedzie,ale trollowac tez trzeba umiec tłuki.