Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związalibyście się z młodą dziewczyną z dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

Poznałem niedawno bardzo ładna dziewczynę. ma 21 lat i dwuletnią córkę. Plusem jest to, że dziecko nie ma ojca, ponieważ ojciec biologiczny był zonaty i miał swoją rodzinę, w dodatku mieszka we Francji, bo jest Francuzem, no i nie ma żadnych zobowiązań wobec dziecka, ani alimentów, ani nic. Tak więc dziecko nie ma ojca zupełnie i żaden facet by się nie wtrącał w jej wychowanie. Dziewczyna pracuje, w dodatku uczy się jeszcze, mieszka w swoim mieszkaniu- rodzice jej kupili, więc ma dobre warunki. Ja jestem w tym samym wieku, co ona- czyli 21 lat. Czy myślicie, ze taki związek moze być udany? Może ktoś z Was był w takim związku?

Gość gość
cudzego bachora wychowywac-gratulacje

Gość gość
prawdę mówiąc to jej się to nie opłaca, z opisu wychodzi na to, że chcesz to mieszkanie...

Gość gość
Niekiedy "obce" dziecko lepsze niż własne. Jak ją kochasz to próbuj przeciez slubu od razu nie musicie brać.

Gość gość
jestes za mlody zeby brac sobie dziewczyne z dzieckiem, przeciez w tym wieku rzadko kto ma dziecko, spokojnie sobie znajdziesz kobiete bez dziecka

Gość gość
Ona jest bardzo dobrą mamą- tym mi zaimponowała. Mówi mi, ze strasznie i najbardziej na świecie kocha dziecko i szuka partnera własnie pod kątem dziecka- by córka go zaakceptowała, by był dla córki dobry i nie był egoistyczny i nie chciał jej tylko dla siebie. Ja egoistyczny nie jestem, wiem, ze dziecko dla matki jest na 1 miejscu i sam jestem odpowiedzialny, także ucze się i pracuję, mam samochód, byłbym w stanie wychować to dziecko jako ojciec. To moja pierwsza dziewczyna.

Gość gość
Z samotną dziffką z bękartem nigdy

Gość gość
W rodzinie mam jednych, a wśród znajomych drugich - piszę to związkach juz małżeńskich, gdzie chłopak wziął dziewczynę z małym dzieckiem. Teraz obie rodziny mają tez juz wspólne dzieci i żyją od długich lat bardzo dobrze.

Gość gość
dla kazdej matki dziecko jest najwazniejsze i bedzie szukac faceta pod katem dziecka-to akurat normalne

Gość gość
Jakos mam wrazenie ze ty chcesz d**e wsadzic w to mieszkanie wlasnosciowe...

Gość gość
To raczej plus dla faceta, a nie minus!

Gość gość
on w tym mieszkaniu moze jedynie zamieszkac przeciez mieszkanie jest jej i zawsze moze sie go pozbyc