Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dwa wiadra czerwonych porzeczek i nie wiem co z nich zrobic

Polecane posty

Gość gość

Sok to tak srednio u mnie lubia. Mysle cos zrobic do ciasta aby bylo ale nie wiem co i jak aby sie albo nie rozlecialo albo bylo bez pestek.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
kompot? ja wrzucam do ucieranego z jablkami, ale nie za duzo bo kwasne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Czysty sok, bedzie pozniej na galaretki, mniam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Usiadz w porzeczki, to świetny środek antybakteryjny, pozbędziesz sie infekcji

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
sok i dżemy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Smieszne. Ale dwa duze wiadra takie bardzo duze to tyle soku to za duzo a z porzeczek robie poerwszy raz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Kupię

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A czy mozna robic soki owocowe bez cukru?czy cukier jest konieczny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Wino swojskie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Wlasnie w tym roku mama tacie zabronila robic wino i mi w spadku te porzeczki przypadly

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dżemy z porzeczek są zarąbiste . uwielbiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A jak zrobic dzem aby nie bylo tych pestek tzn kiedy je przetrzec przez sito

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×