Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koledzy ważniejsi niż narzeczona i dziecko

Polecane posty

Tez proponuje walnac o w dziob, albo kopnac w d**e. Straszny frajer z tego faceta, a Ty jeszcze masz szanse zycie ulozyc zupelnie inaczej. Masz zawsze mozliwosc poznac kogos innego, i dziecko wtedy bedzie mialo rodzine. Nie warto tracic tyle nerwow dla takiego palanta.

Gość gość
A kiedy jast w trasie to dziecku nic nie kupuje, tak? I jak z kolegami caly tydzien lata to tez raczej nie ma czasu na zakupy. Wychodzi na to ze raczej nic nie kupuje.

Gość gość
Czyli ty zyjesz za swoje a dziecku on czasem cos kupi? Rachunki placi?

Gość gość
No bardziej to wygląda tak, że ja utrzymuje to dziecko. Chociaż dopytuje się czy ma jeszcze mleko, czy czegoś nie potrzeba i sam z siebie kupuje jej zabawki. Ale fakt, kiedy wyjeżdża w trase - nie zostawia pieniędzy.

Gość gość
Aha, czyli jeszcze ty utrzymujesz siebie i dziecko i jego, bo nic o tym, ze on daje pewna kwotę za mieszkanie i korzystanie plus żywność nie napisałaś. Frajerka jesteś i tyle.

Gość gość
Troskliwy tata - tworzy pozory opieki ekonomicznej, ale gdy jedzie w długa to juz koniec tej opieki:) no tak, na dziwki przy szosie tez trzeba mieć . A moze on jak marynarz - w każdym porcie dziewczyna?:D

Gość gość
No to teraz juz wiesz dlaczego on nie odchodzi! Gdzie by znalazl druga taka glupia - zobacz ile kasy moze sobie zaoszczedzic twoim kosztem! A jakby sie wyprowadzil to jeszcze alimenty musialby placic.

Gość gość
Owszem, macie racje. Jestem idiotką, frajerką itp. To już wszyscy napisali. Ale jakim trzeba być człowiekiem, żeby mieć w du*pie swoje dziecko ?

Gość gość
Moi rodzice nie żądają pieniędzy za wynajem. Mamy się dokładać do rachunków jedynie w pewnej części.

Gość gość
Takim jak ten facet:) Piotruś pan. Czesto sie zdarza. Jak juz sie wyniesie to raz na miesiąc pewnie na chwile wpadnie;) a potem bedzie niedołężny staruch chciał, zeby go córka na starość przyjęła. Mam nadzieje, ze gdy dorośnie powieś jej jaki był tata po jej narodzinach

Gość gość
A jakim trzeba byc czlowiekiem zeby takiego gnoja utrzymywac i okradac tym samym wlasne dziecko?

Gość gość
Jeżeli chodzi o żywność itp. to utrzymujemy się wspólnie (kiedy on jest w domu). Kiedy wyjeżdża w trase rodzice nie każą mi gotować osobnych obiadów bo to po prostu bez sensu dla jednej osoby. Raz gotuję ja, raz oni.

Gość gość
Ja tez bym nie zadała za wynajem. Ale i tak wychodzi, ze to ty pokrywasz koszta zycia. A on? Moze tłumaczy sie tym, ze i tak go prawie nie ma? To gdybyście kupili mieszkanie na kredyt, a on nadal byłby tylko przez tydzień, a reszta w trasie, tp tu miałabyś opłacać ratę i jeszcze czynsz plus rachunki, a on dokładały jakies marne 100 zł? :O on Cie wykorzystuje na każdej płaszczyźnie, na jakiej moze.

Gość gość
Ok, gotowanie dla jednej osoby jest nieopłacalne. Facet żyje sobie jak paczek, nic nie musi, cos tam kupi dziecku, kaśka na konto :) wyrzuć go juz ze swojego zycia.

Gość gość
Fajnego tatusia dziecku wybralas! Poznalas go na tym parkingu w krzakach?

Gość gość
przecież to prowo

Gość gość
Nie prowokacja tylko tacy są teraz faceci. Piwko koledzy albo inne laski i to normalka nie mówiąc o tym ze teraz dziewczyna będzie wyzywana ze d**y dała i że nikt jej teraz z dzieckiem normalny nie będzie chciał. Tyle że w tym kraju nie ma normalnych facetów. Jak który zarabia dobrze to ma laski jak który ciągle zmienia pracę to pije i nie ma na nic. Dno. Totalne dno

Gość gość
I do tego prawie kazdy polski facet uwaza ze dziecko to nie jego sprawa - opiekowas sie i utrzymywac dzieciaka powinna jego matka.

Gość gość
Jakbym czytała o swoim ojcu. Dobrze, że mama nie próbowała ratować mojego dzieciństwa scalając rodzinę siłą. Tatuś przypomniał sobie o mnie jak dorosłam i zaczęłam dobrze zarabiać. Stary pajac myśli, że będę go sponsorowała.

Gość gość
Darmo pomieszka poje popiorą mu i jeszcze p******* Żyć nie umierać.

Gość gość
Żeby tylko staruch Cie nie ciągał O alimenty po sadach - gość 09:10

Gość gość
Sam uchylał się od płacenia, ale jak się urodziłam kupił mi misia :D Cudowny ojciec. Tłumaczy się tym, że był młody i głupi. Oczywiście teraz bardzo żałuje. Jak będzie próbował wynajmę prawnika. Nie mam zamiaru go sponsorować.

autorko - powiem tyle: jesteś głupsza niż jakakolwiek norma przewiduje i chociaż dzieci nie lubię, to twojego mi szkoda, że ma tak durnych rodziców ojca w zasadzie jakby nie miała, matka debilka w dziadkach nadzieja, chociaż skoro tolerują taki burdel pod swoim dachem, to też dobrze o nich nie świadczy

Gość gość
Zakonczylas juz ten związek czy dalej się meczysz?