Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nivea Invisible Fresh bardzo udany produktttt

Polecane posty

Gość gość

Produkt wygrałam w ramach testowania i z wielkim entuzjazmem czekałam, aż przesyłka do mnie dotrze. Zanim rozpoczęłam moją przygodę z Nivea Invisible Fresh - wiele o niej słyszałam. Czytałam opinię w internecie i widziałam reklamy z moją idolką - Mają Sablewską. Pomyślałam sobie, czy to możliwe żeby dezodorant nie pozostawił po sobie nawet najmniejszego śladu na moich ulubionych czarnych ubraniach? Inne produkty, nawet pomimo zapewnień producentów - barwiły ubrania na biało. W przypadku tego produktu byłam pozytywnie zaskoczona. Plam na ubraniach nie zauważyłam. Zauważyłam za to, że dezodorant pięknie pachnie, dzięki czemu czuję się jeszcze bardziej świeżo. Mam też ogromne problemy z poceniem się. Muszę przyznać, że na tym polu Invisible Fresh również mnie nie zawiódł - czułam się świeżo pod pachami przez wiele godzin i wreszcie przestałam wstydzić się tego, że na moich ubraniach powstają mokre plamy od potu. Nivea Invisible Fresh - według mnie nie tylko do czarnych i białych ubrań! :) ZALETY: - Wydajność -cena - opakowanie -ZAPACH ! - brak mokrych plam pod pachami -produkt nie brudzi ubrań na biało

Gość gość
won z tym spamem , ile razy to jeszcze tu wkleisz?