Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kobiety podobaja się facetom tak, że aż onieśmielają ich?

Polecane posty

Gość gość

ale tak na serio, nie na jedna noc

Gość gość
Przede wszystkim pełne seksu, ociekające seksem a jednocześnie pewne siebie.

Gość gość
Kobiety, które mają to coś, seksapil,są pewne siebie,mają własne zdanie i nie naginają całego życia i pod faceta.Lubia wtedy popatrzeć ,ale mają kółek w tyłku i z obawy przed odtrąceniem na gapieniu się konczy. Tłumaczą wtedy sobie,że na pewno jest zdzira, księżniczka i zadziera nosa, bo jakoś tchórzostwo muszą wytłumaczyć. Przecież każdy jest samcem alfa:)

Gość gość
Sexowne wredne suki, które wiedzą czego chcą i to biorą. Mimo że wiem że taka chce mnie wykorzystać pozwalam jej na to z ochotą. A potem za jakiś czas powtarza się wszystko

Gość gość
Potwierdzam

Gość gość
Potwierdzam również. Takie jak ja. Seksone i z własną kasa, piękne i pociągające, żaden mi się nie oparł i nie oprze bo biorę zawsze to co chce a jak nie chce to nie biorę. Większość o mnie marzy ale mogą się tylko oblizac.

Gość gość
takie, które zarabiają dużo, albo mają duży spadek po rodzicach."faceci" lubią komfort, a kobieta nie musi grzeszyć urodą byle by fundowała im beztroskie życie.

Takie jak ja. Seksone i z własną kasa, piękne i pociągające, żaden mi się nie oparł i nie oprze bo biorę zawsze to co chce a jak nie chce to nie biorę. Większość o mnie marzy ale mogą się tylko oblizac. x hahahahah

Gość gość
11:54 Ideał

Gość gość
Żeby żaden się nie oparł to wystarczy być chętna i tyle.

Gość gość
bardzo piękne

Gość gość
i wcale nie muszą mieć kasę ,nikt nie pyta o kase tylko patrzą

Gość gość
no ja też pieniędzy na studiach nie miałam ale powodzenie owszem :D (to do wątku pieniężnego)

Gość gość
nigdy nie pytali mówili za to reklamę

Gość gość
Dlatego dawałas dla kasy.

Gość gość
chętne i tyle to są dzivki

Gość gość
Jak masz kasę to facet wie, że nie lecisz na forsę tylko na niego.

Gość gość
Ty szczery zawsze z czego się śmiejesz, znasz mnie?

Gość gość
/12:25/ Masz kasę to możesz przebierać a jak nie masz to lecisz na pierwszego lepszego albo na sponsora z kasa bo jesteś łatwa, każdy potrzebuje kasy. Najłatwiejsze są te gołe.

Gość gość
oni specjalnie mówią reklamy bo wtedy im wszystko jedno byle chciała ich,piękna może mieć każdego więc i tak wybierze tego którego wybierze,jedynie jak wybierze biednego wiadomo ze milosc

Gość gość
na pewno łatwiejsze ale sa wyjątki,a kasiasta chce swojego poziomu bo chce więcej kasy a inni to plebs dla niej

Gość gość
widzisz nie ma jednej definicji

Potwierdzam również. Takie jak ja. Seksone i z własną kasa, piękne i pociągające, żaden mi się nie oparł i nie oprze bo biorę zawsze to co chce a jak nie chce to nie biorę. Większość o mnie marzy ale mogą się tylko oblizac. x ja myślę że jednak o twoją niezaprzeczalną skromność tutaj chodzi :classic_cool:

Gość gość
Piękne. Faceci na takie kobiety potrafią tylko patrzeć i marzyć. Mało który odważy się do takiej zagadać. A jak już taka kobieta pierwsza się odezwie, to facet gada bez składu i ładu :D

Gość gość
Co to jest łatwa kobieta? Ja mam swoją definicję, jeśli panience postawisz drinka, obiecasz wycieczkę na Karaiby, ślub i dzieci a ona się rozkłada to dla mnie jest głupia i łatwa. Jeśli natomiast kobieta sama prowadzi cię po sznurku do łóżka tz że mimo że ty zagadaleś to ona cię wybrała i ona przeleciała i powinieneś być szczęśliwy że właśnie ciebie. Poznasz to no po bieliźnie, wygolonych nogach, miejscach intymnych ona jest przygotowana na sex. Obydwa typy mają dużo partnerów ale jedne szanuje drugie nie.

Gość gość
a mnie obchodzi tylko piękno i miłość,wszyscy inni musieli spływać

Gość gośćmen
Onieśmielenie to chyba domena młodości. Dawniej onieśmielały mnie kobiety zabójczo piękne, bardzo inteligentne i erudytki. Obecnie te dwie ostatnie intrygują mnie, po onieśmieleniu już nic nie zostało. A na piękną kobietę można co najwyżej przyjemnie popatrzeć, delektując się jej urodą.

Gość gość
Niestety delektowanie uroda kończy w większości przypadków się jak się odezwie, głupota przyćmiewa wszystko :)