Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

GOODBOY ZNOWU DOSTAŁ W DOOPĘ

Polecane posty

Beka. Zapoznał jakaś laskę 8/10 i myślał, ze z mordą 2/10 będzie jej facetem :D Teraz płacze po raz kolejny. Moja rada dla niego to żeby podbijal do lasek max 4,5/10. Wtedy może p******* Powiedzieć mu to?

Gość gość
Weź już stul pysk, kogo obchodzą twoje plebejskie podboje miłosne, tylko zaśmiecasz główną.

Gość gość
A co cie obchodzi czyjeś życie??

Gość gość
4,5/10 również za wysoko... przecież od ciebie też "dostał w doopę".

Bo mi opowiada. A raczej napierr^ala jak z karabinu o tych wszystkich chorych akcjach podczas gdy ja konsumuje nowy związek :D ja nie mam problemu ze zdobyciem faceta. Ostatnio dałam sobie 2 tygodnie, a zajęło mi to dużo mniej ;)

Gość gość
konsumujesz?? dobrze powiedziane :D:D jeszcze ze dwa spusty do ryja i wypierrdalasz na butach, tyle potrwa twój związek łatwa szmato :D🖐️

Jaki kvrwa kaliski jezyk :O. to juz wolalem czytac o jej starym badboyu bo przynajmniej dalo sie to zrozumiec, wyraznie widac, ze nowe towarzystwo obniza ci iq, studzio.

młody badboy jest lepszy i co ważne chce się p******ic codziennie a nie jak ex 2 razy w tygodniu

O co wzbogacał o nerwicę i depresję ? Teraz nie wiem co to jest chandra i dol. Co prawda ten stary pierdziel nadal myśli ze kiedyś możemy być razem, ale ja już dawno o nim zapomniałam 🖐️

Tak, zdsje sobie sprawe, ze stary badboj dawal ci popalic psychicznie, jednak za czasow gdy sie z nim spotykalas twoje posty na tym forum byly lepsze, a teraz mimo swych zapewnien, ze skonczylas studia i nie jestes biedna, piszesz jak typowa gimbazjalistka ;D. Zreszta facet po 30 to tez star*****co by nie bylo. A pisze to jako forumowy staly bywalec :D.

Ja zawsze tak pisałam, mój styl się nie zmienił. Przestań widzieć coś czego nie ma.

No nie wiem, jak lezalas w lozku calymi dniami i mialas depresje to taka wyszczekana w internecie nie bylas.

Gość gość
zesrałaś się skompromitowana szmato :D

Gość gość
Facet ktory daje dziewczynie swojego smierdzacego ku!tasa do ust to w ogole jej nie szanuje, na pewno nie kocha... I chyba jest gejuchem, no bo jak ja pozniej pocalowac:o to tak jakby lizac wlasnego ku!tasa:o

Gość gość
Wniosek z tego taki ze lepiej byc goodboyem, przynajmniej uniknie takich szmat jak ta powyzej:o hehe

Gość gość
Budowanie związku od strony łóżka (czyli tanich hosteli, tanich alkoholi) to cała studzia. Niczego się nie nauczyła przez te wszystkie lata. :D

Gość gość
tak, oczywiście :D🖐️