Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dylemat, każdy facet, którego poznaję mówi, że jestem porządna i wartościowa a c

Polecane posty

Gość gość

I tak ciągnie mnie od razu na sex. Rozumiecie coś z tego?? Bo ja nie. Nie sypiam na pierwszej randce, mimo wieku jestem w tych sprawach dość staroswiecka. Wiele osób mówi, że jestem zaradna, wartościowa, jestem dobrą partią i materiałem na żonę. Co z tego, skoro wszyscy od razu chcą do łóżka. To normalne w obecnych czasach? Świat stoi na głowie.

Gość gość
Raczej na doopie, ale to szczegół taki ;)

Gość gość
No właśnie. Czy ja coś robię nie tak?

Gość gość
Zmień towarzystwo

Gość gość
Jest tyle normalnych meżczyzn a wy jak zawsze musicie się umawiac z największymi dupkami z okolicy.

Gość gość
To taki chwyt moze, moze wiedza ze chcesz to uslyszec a maja Cie za łatwą.. faceci rzadko kiedy sa szczerzy, nawciskają kitów dziewczynom ze pragna ich jak nikogo, ze sa cudowne, ze tona w ich oczach a one szybko daja..wiec moze do Ciebie skoro jestes zaradna i taka troche inna, powazna mowia w ten sposob..

Gość gość
WSZYSCY? to zależy ile ich było..bo jeśli 2 czy nawet 5 to może miałaś wyjątkowego pecha i trafiałaś na napalonych prostaków, w innym przypadku ciężko powiedzieć bo nie znamy Cie ale widocznie coś jest z twoim zachowaniem

Gość gość
może dajesz znaki, a jak facet napalony to zinterpretuje nawet spojrzenie w oczy na swoja korzysc a nie przejaw szacunku itp. albo ktos puscil o Tobie ploty

Gość gość
Jest dużo facetów i każdy z nich jest inny. Poza tym ja sądzę że to nie chodzi o to co szuka facet. To bez sensu!!! Przecież jeden facet, jedną dziewczynę może zakwalifikować jako taką z którą warto być, a z inną będzie dążył do bycia seks friendami :D Przykre że większość kwalifikuję Cie do tej drugiej grupy :d Darmowy Portal z Sex Anonsami! https://GoHard.pl

Gość gość
My mamy powyżej 35 lat, wiec może w tym wieku to norma, że idzie się do łóżka od razu. .