Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne ze 11 latki pod blokie mowia do siebie S********j pedale?

Polecane posty

Gość gość

czy to normalne ze 11 latki pod blokie mowia do siebie S********j pedale?

Gość gość
normalne bo to polskie, katolickie dziecki polaków, katolików :)

Gość gość
jeśli to drugie to pesał to jak mają mówić? Chodź do mnie i sie przytul pedale?

Gość gość
a czy ty jesteś normalna że od rana tak to przeżywasz i już chyba z 10 tematów o tym założyłaś -katoliczko albo nie katoliczko?

Gość gość
A co to ma do rzeczy katoliczko piczko czy sriczko? Bo nie wiem chamstwo jest chamstwem i prostctwem bez wzgledu na wyznanie

Gość gość
A to tak gwiazdkami na rowerze nie boją się? Ja mam kask i głową w ścianę to i walnąć nie strach ale gwiazdek na rowerze to nie nie i nie bo boję się! Takie ostre i wiadomo co one tam knują? :( Gumę złapię i co? Upadnę w pełnym pędzie i potnę się aż krew będzie tryskać i znowu "Co też pani zrobiła! Zwiążcie jej rence!" A to gwiazdki taki mi numer wyntą skubane :( Ja się wrobić nie dam na niebo niech wracają! Ot co niech się z lotnikami zmierzą zobaczymy kto lepiej przecina jak są takie cwane ;) Niebo zostawmy lotnikom! Taką konkluzję na dzisiaj proponuję :)

Gość gość
95% polakow to katolicy skoro katolicyzm nic nie daje bo ludzie to bydło ktore nie umie wychowac bachorów to po co ten katolicyzm w tym kraju ?

Gość gość
A od kiedy masz takie dane ze 95% polakow to katolicy??? Chyba wiesze lepiej od Kosciola i urzedu statystycznego :D Bo kosciol uwaza za 86% polakow to jego czlonkowie :)

Gość gość
86% to członkowie a same chvje dookoła :( No chociaż naszą nieciekawą sytuację zmienia fakt 86% to chvje ale grzeczne są to członkowie i rente mają a reszta zwykłe chvje i ja to też chvj i renty nie mam! To już nie głupia pizza a chvj tak! Kvtasy wszysto wymyśliće byle rente zabreć! :(