Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko mnie bawią teksty, że praca sama w sobie to jest osiagnięcie życiowe?

Polecane posty

Gość gość
22:54 No ale mi właśnie o to chodzi, co napisałaś. O to mi chodzi! Tylko napisałam zaznaczając, że dzisiaj jest trend wyśmiewania tzw. pań domu, obrzucanie określeniami "kura domowa" oraz wmawianie że tylko praca może być osiągnięciem. Sama pracowałam i za miesiąc idę do nowej pracy, ale gdy nie pracowałam, to słyszałam komentarze że "nic nie robię", etc. To zainspirowało mnie do stworzenia tego tematu, Pozdrawiam, autorka.

Gość gość
gość dziś A teraz przeczytaj wszystkie moje posty (wszędzie w taki sam sposób odwołuję się do Twoich, łatwo zauważyć, jest ich dokładnie 5 - wliczając pierwszy) i pomyśl. Serio. Bo Twoje odpowiedzi są zwyczajnie nieadekwatne i wyraźnie szukasz miejsca do wylewania swoich żali, atakując przy tym kogo popadnie.

Gość gość
23.01 a no widzisz :D a ja nie pracowałam to ooczenie miało wąty żem kura domowa,teraz pracuje to zle bo karierowiczka i dziecko zaniedbane,nie miałam zwierząt -problem bom nie empatyczna,mam zwierzę ,znów problem bo jak to ,że w bloku? psa męczyc ? trenowałam i byłam super laska= pustak,nie było czasu na treningi i kręgosłup siadł = ale sie zapusciła. Byłam z mężem ,który mnie zdradził,alem ja głupia oni by dawno w tyłek kopnęli. Kopnęłam = ale durna taki dobry chłop. Komedia. Dobrze że nie używam tego specyficznego zwierciadła,bo miałabym mase kompleksów,jak panie wyzej.