Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

męsko męskie fantazje u heteryka

Polecane posty

Gość gość

Mam 32 lata, wiec znam siebie i swoje potrzeby dosyć dobrze. Nigdy nie miałem skłonności do facetów. Miałem dziewczyny, od kilku miesięcy jestem singlem. Zauważam drugi rok z rzędu (zawsze jakoś tak w okolicach lata), że odczuwam dziwny pociąg seksualny do pewnego typu facetów, którzy w fantazjach biorą mnie jak kobietę (w realu uległy zdecydowanie nie jestem). Są to typowi heterycy i najbardziej podniecające jet to, że to wszystko jest takie niedostępne, niezbadane, a wręcz kosmiczne. Dzieje się tylko w moich zmysłach na zasadzie zakazanego owocu. Ktoś z Was też może doświadcza czegoś takiego? Może budzi się we mnie jakiś uśpiony homoseksualizm. Co sądzicie?

Gość gość
Raczej biseksualizm, ale uważaj bo u mnie się skończyło związkiem z facetem :D

Gość gość
Masz jakiś pierwiastek homoseksualny i tyle. Podobno niewiele ludzi jest w 100% wyłącznie homo albo hetero. Prawdopodobnie działają na Ciebie jakieś bodźce, które utrwaliły Ci się z czasów młodzieńczych, kiedy np. zwracałeś uwagę na rówieśników na basenie czy szkolnej szatni. Nie ma w tym nic dziwnego. Problem tylko masz taki, że nie możesz w pełni rozładować swojego napięcia seksualnego w zw. z tymi bodźcami i stąd bierze się kumulacja tych fantazji. Im więcej fantazjujesz, tym bardziej narasta w Tobie niezaspokojone napięcie. Jedyna rada, zrobić to, o czym fantazjujesz, ale pewnie sam nie wiesz czy tego chcesz w realu. Ewentualnie musisz popracować na wytłumieniem tych fantazji, choć jest to długotrwały i trudny proces.

Gość gość
Jeśli pociągają cię kobiety to nie jesteś gejem. Bardziej mi to wygląda na -bi. Ale też nie dałabym głowy. Może to taki stan przejściowy; nudzi ci się i szukasz nowych wrażeń.