Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy naprawde nie da sie kupic dobrych szpilek taniej niz 200 zł?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny poszukuje szpilek bezowych ,cielistych pasujacych do kazdej kreacji ,ktorych obcas nie jest wyzszy niz siedem centymetrów. nigdzie takich nie moge znalezc.wszedzie wyzsze.i jesli sa jakies w miare fajne to kosztuja bardzo duzo..szpilki kazar mi sie podobaja, ale mnie nie stac teraz ...mam problemy finansowe,a potrzebuje akurat szpilek na slub brata.czy widzialyscie w jakims sklepie takie fajne szpilki i tansze niz 200 zł?

Gość gość
Oczywiście, że się da, ja znalazłam dokładnie takie na Allegro, rozmiar 39, beżowe, obcas 7cm, koszt z przesyłką 50zł, w dodatku z prawdziwej skóry, z 2-letnią gwarancją. Ale Ty nic nie pisałaś o skórzanych, więc myślę że niekoniecznie ostatnią sztukę upolujesz i tak poniżej 100 znajdziesz parę fasonów

Gość gość
ale ja wlasnie nie bardzo chce uzywane,a ty kochana raczej tak tanio to uzywane kupilas. SZPILKI SKÓRZANE BARDZO BYM CHCIALA ,ALE RACZEJ NIE KUPIE NOWYCH TANIEJ NIZ 200 ZŁ.

Gość gość
dzieki dziewczyny ale nie myslalam o allegro ,dlatego ,że nie da sie przymierzyć ,a ja mam problemowe stopy bo szerokie z przodu.szukalam tylko w sklepach zeby przymierzyć.. na allegro bym zamówila ,ale tylko strace kase i bede musiala odeslac jesli okaza sie za wąskie z przodu.

Gość gość
Chyba wyraźnie napisałam, że kupiłam ostatnią parę z przeceny. Czy wg Ciebie używane szpilki mają 2-letnią gwarancję i kupowane są w sklepie? Noszę tylko nowe i skórzane buty, ale zwykle na szerszym, choć nie wyższym, obcasie, beżowe, czarne lub czerwone. Za żadne nie dałam więcej niż 100zł, z wyjątkiem zimowych (do 200zł). Niektóre faktycznie nie pasowały, ale to głównie jak nie pytałam o tęgość buta. Co do skórzanych butów nude poza Allegro to raczej faktycznie tańszych chyba nie znajdziesz, więc skoro nie chcesz kupować tam, musisz się liczyć z większym wydatkiem. Przykładowo, zimowe czerwone buty na obcasie nowe 289zł, na Allegro identyczne 145.

Gość gość
przepraszam cie bardzo wybacz ,ale nie doczytałam dokladnie wczesniej. juz rozumiem ,że nowe kupilas,jeszcze raz przepraszam za moje nierozgarnięcie.

Gość gość
Kupilam takie w lasockim

Gość gość
Taaa, ja tez kiedyś kupiłam parę skórzanych butów na wysokim obcasie na wyprzedaży za jakieś 60zł. Szybko się dowiedziałam, dlaczego nie zeszły, po pół godzinie stania noga bolała aż po kolano. Źle wyprofilowane były i tyle, a takim to nawet skóra nie pomoże. Za darmo nic nie ma, ale za 150zł możesz w CCC poszukać albo w Deichmannie, na raz ujdą.

Gość gość
Moje są wygodne. Tylko naprawdę kupując na Allegro musicie zwracać uwagę na to by podane były wszystkie wymiary i na gwarancję. Te bez gwarancji są często zleżałe i nie polecam ich kupować. Ja poluję na licytacje i okazje ale nie każdy ma tyle czasu. Na Allegro są też nowe buty tych samych firm co w obuwniczych, taniej. Wystarczy pójść i przymierzyć, jak leżą.

Gość gość
W mohito widzialam za 139.99 ladne beżowe na obcasie

Gość gość
znalazłam 2 pary na eobuwie 1 balacinni, 2 lasocki i na zalando 1 tamaris, zajeło mi to 5 minut,cos kiepsko szukasz, nie wstawiam linków bo uznało to za spam

Gość gość
Nie warto kupować butów przez Neta. Ja juz wiele razy kupilam i większość to niewypał. Może z dwie trzy pary były idealne, a reszta nie pasowały. Lepiej iść do sklepu przymierzyc i zapłacić drozej ale grunt ze będą pasować a nie potem leżeć w szafie bo za duże a odsylac nie ma sensu

Gość gość
w większości sklepów internetowych można bez problemu zwrócić buty, przyjeżdża kurier i odbiera paczkę, poza tym na necie jest taniej i jest większy wybór

Gość gość
W ccc z lasockiego maja cieliste ale lakierowane. Chcialam takie na komunie, ale mojego rozmiaru nie bylo. Kupilam tez z lasockiego bezowe bez palcow z odkryta pueta skorzane, dalam ok. 160 zl, ale strasznie mi stopy poobcieraly ( ale akurat mnie wszystkie nowe buty obcieraja oprocz botkow i kozakow).

Gość gość
jasne ze sie da trzeba tylko szukac promocji :P ja kupiłam kiedyś w takim sklepie krakowskim Harpers na rynku za niecałe 200 zł skórzane :) do dzis w nich chodze!