Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozeszlismy sie z facetem po 6 latach zwiazku i cala wieś mnie niszczy przez to.

Polecane posty

Gość gość

ON byl bardzo toksyczny,zdradzal mnie i naduzywal alkoholu,ja kochalam go ponad wszystko i ciagle wybaczalam.kiedy dowiedzialam sie ,ze sie prowadza z jakas laska z jego pracy to mialam dosc.W TYM ROKU zakonczylam zwiazek i zaczelam spotykac sie z innym facetem.DODAM ,ŻE BYLY POWIEDZIAL MI ,ŻE MNIE NIE KOCHA JUZ I CHCE ODEJSC ODE MNIE. Teraz jestem wytykana palcami i ludzie mnie nienawidza,uslyszalam ,że zniszczylam mu zycie i zmarnowalam go ,bo tyle lat stracil na mnie a juz dawno by mogl miec rodzine normalną.kolezanka doniosla mi ,że cala wieś mówi ,że jestem dziwką bo mam nowego i pewnie go zdradzalam z tym nowym juz wczesniej. wszyscy wiedza jaki ma okropny charakter I JAK ZLE MNIE TRAKTOWAL NA ICH OCZACH,a mimo to bronią go ,a mnie by powiesili..dlaczego tak jest?ja robilam dla niego wszystko,kochalam go jak szalona..nigdy bym go nie zdradzila.Mam byc sama do konca zycia tylko dlatego ,zeby potem ludzie nie gadali ,ze mam nowego kochanka? Dlaczego zawsze obwiniaja kobiete ,mimo ,że to facet byl zly?

Gość gość
daj sobie luz z tymi ludźmi, co Cię obchodzi ich zdanie. nie mają swojego życia, żyją życiem innych więc nie sobie gadają, za jakiś czas przestaną i znajdą sobie kolejny obiekt do plotek. bądź szczęśliwa, a jesli ma Cię to uszczęśliwić to się wyprowadź.

Gość gość
Napisz scenariusz nowej telenoweli. Może kasę zarobisz przy okazji. Talent jest, pomysł też, to na co czekasz? ☺

Gość gość
i dobrze ci tak

Gość gość11as
Wiesz czemu tak zrobili? Nie dlatego że są ślepi, ale wykalkulowali że bardziej im się opłaca trzymać z nim niż Tobą. Może tu chodzić o jakieś korzyści, albo strach przed nim.