Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyszła do mnie kochanka mojego partnera

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co robić. Dziś do mojej pracy przyszła kobieta. Spytała o mnie, poprosiła o rozmowę. Powiedziała że jest kochanką mojego partnera. Wyśmiałam ją, a ona wręczyła mi kopertę mówiąc że skoro nie wierzę to mam sobie poczytać i wyszła. Otworzyłam, a tam wydruk ich rozmów od października! Kurdę nie wierzyłam jak to czytałam, ale to prawda, mają romans, sypiają ze sobą. Okropne to było czytać. Świat mi się zawalił, po tylu latach razem. Co robić?

Gość gość
Zostawić go po prostu

Gość gość
To nie prowo niestety. Jestem w pracy i nie wierzę w to co tam czytam... Głupie i nie na miejscu pytanie czy fajna. Z zachowania zimna i taka wykalkulowana. To jakaś masakra. Płakać mi się chcę. Najchętniej to bym do domu uciekła

Gość gość
Szczupła wysoka, czarne włosy, może się facetom podobć. Ale co to ma do rzeczy... Życie mi rozwaliła więc to nieistotne jak wygląda raczej

Powiedz mu, żeby wypierdalał, a jak nie wie dlaczego, to że ma Cię za zupełną idiotkę (skądinąd słusznie, bo gdyby nie ta baba, to byś dalej miała sielankę). Wnoszę, że jeśli to nie prowo, to jesteś całkiem fajnym, choć nieco naiwnym człowiekiem, a co z tym idzie często w parze - dosyć szablonowym w łóżku, dlatego Ty na żonę, ale do ruchania ktoś, kto się zna na rzeczy. Naciął się, bo baba kuta na cztery łapy.

sypiają ze sobą. Szczupła wysoka, czarne włosy, może się facetom podobć Co robić? x dołączyć się :classic_cool:

Gość gość
Nie wiem czemu sądzisz że jestem naiwna? Nie podejrzewałam o nic, ufałam i kochałam bo nie dawał powodów że coś się dzieje. Matko! Ja nie wierzę że po tylu latach tak zafascynował się inną.

Gość gość
Skromna ja czemu jesteś tak uszczypliwa? Jak nie radzisz to choć nie denerwuj swoimi komentarzami proszę

Gość gość
długo byliście razem ?

Jesteś naiwna. Jeżeli babka miała wykaz rozmów od października, to jest grubo ponad pół roku. Jeżeli faktycznie twardo stąpa po ziemi, to bardzo możliwe, że rozmowy zaczęła zapisywać, kiedy poczuła się zagrożona. Teraz znowu poczuła się zagrożona, więc wytoczyła większe działa. A partner Ci dawał znać, tylko byłaś na tyle naiwna, żeby tego nie zauważyć. Przez szmat czasu ;)

Gość gość
Ta kochanka chce żebyś odeszła od męża. Prowokuje cię żeby wskoczyć na twoje miejsce.

Gość gość
Ta kochanka chce żebyś odeszła od męża. Prowokuje cię żeby wskoczyć na twoje miejsce.

Jak nie radzisz to choć nie denerwuj swoimi komentarzami proszę x skoro prosisz :classic_cool: muszę jednak swoją opinię wyrazić - 0/10 :classic_cool:

Gość gość
A skąd masz pewność że wykaz rozmów nie został sfabrykowany? Jeden wydruk to jeszcze nie dowód.

Gość gość
Ponad 6 lat razem... Nie wiem po co ona przyszła, ostatnia rozmowa z zeszłego tygodnia. Czy naiwna? Nie kontrolowałam, ufałam, nie miałam podstaw.

Gość gość
To są wydrukowane smsy, nadawane z jego nr telefonu. W rozmowach są też zdjęcia, nie sądzę że da się to sfabrykować.

Gość gość
co masz zrobic? isc do domu, spakowac i wystawic za dzwi...

Gość gość
Jesteś naiwna. Jeżeli babka miała wykaz rozmów od października, czemu z października a nie z maja, czy czerwca, moze juz z nia nie sypia i dlatego ona po złości do ciebie przyszła, albo tak go próbuje odzyskać

To zależy. Tak ogólnie wygląda na to, że facet szuka materiału na żonę i z doskoku lubi niezłe rżnięcie. Jeżeli Ci nie będzie przeszkadzać, że raz na jakiś czas jakaś baba będzie myślała, że wskoczy na Twoje miejsce - spoko. Jeżeli szukasz wierności u faceta, tego konkretnego się pozbądź. To pewnie jego nie pierwszy romans, wiesz? ;)

Gość gośćbbb
No to faktycznie nieciekawie...

Gość gość
Gość 14.47 rozmowy są od października, regularnie, ostatnia rozmowa z zeszłego tygodnia, gdzie się umawiali na spotkanie w tym tygodniu..

Gość gość
Gość 14.47 rozmowy są od października, regularnie, ostatnia rozmowa z zeszłego tygodnia, gdzie się umawiali na spotkanie w tym tygodniu.. no to przepłakać, odzałować i wygonić dziada

Gość gość
Czemu ona do Ciebie przyszła? To proste. Chce się zemścić. Prawdopodobnie mili romans, ona się zakochała, on się nią znudził i zerwał z nią , wiec postanowiła się zemścić . Słuchaj ochłoń, uspokój się.. Zadzwoń teraz do partnera i powiedz mu, że musicie dzisiaj poważnie porozmawiać, powiedz mu, kto Cię dzisiaj odwiedził, ale nie mów nic więcej i że oczekujesz od niego dzisiaj szczerej rozmowy. W rozmowie , powiedz, żeby wyjaśnił Ci całą sytuacje, jak zacznę ściemniać, pokaz tylko fragment korespondencji. Zobacz, czy jest szczery, czy żałuje i co dalej zamierza. Być może bardzo żałuje tego co zrobił i będzie to najlepsza nauczka dla niego na całe życie, żeby nie wchodzić w romans

Gość gość
Słuchaj, najlepsza szczera rozmowa z partnerem. Być może 1) ona była dzisiaj u ciebie, bo twój partner nie ma odwagi powiedzieć ci, ze to koniec; 2) on już ma jej dość, daje jej do zrozumienia , ze to koniec, ale ona nie może się z tym pogodzić i przyszła , żeby się zemścić na nim ; 3) on nie potrafi się zdecydować, która z was ma wybrać , wiec ona wziela sprawy w swoje rece. Nie wiemy autorko o czym pisali, co to sa za zdjęcia ich wspolbe, czy byłą zdrada, czy ja kocha, etc. Tak czy inaczej , musisz porozmawiać z nim szczerze..

Gość gość
Ciekawe, który operator pozwolił by sobie na wydrukowanie prywatnych rozmów zwyczajnej osobie bez nakazu policji, czy innej instytucji? 0/10