Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet nie lubi mnie przytulać?kiedy ja tego chce to on sie odsuwa..a u was?

Polecane posty

Gość gość

kiedy sie poznalismy to ciagle sie przytulal do mnie ,ale wtedy bylismy nastolatkami.. jestesmy razem już 8 lat i on nie przytula mnie. jedt bardzo dobry dla mnie i opiekunczy.poprostu idealny ..gdyby nie to ...ze nie przytula sie..czy to nie dziwne?

Gość gość
Dziwne, rozumiem że są ludzie którzy nie lubia czy nie potrafią okazywać czułości, ale skoro kiedyś przytulał to chyba do takich nie należy... tłumaczy w ogóle czemu nie chce? Ja sobie nie wyobrażam bez przytulania, na szczęście mąż taki sam.

Gość gość252
przytulaj na siłę :)

Gość gość
no wlasnie jak go przytulam na sile czesto ale on wtedy mnie odpycha i mowi "przestan bo wiesz ze tego nie lubie"

Gość gość
może coś mu w tobie przeszkadza? u mnie sie pojawiła bariera gdy mąż okazal sie oblesny...

Gość gość
Moj mnie przytula rzadko, za to chce zebym ja go przytulala.

Gość gość
Ja nie lubie przytulac go. On nie lubi przytulac mnie. On sie lasi jak mu sie chce ale teraz juz jest tak, ze uciekam przed nim. Odpycha mnie on. Unikam jak ognia.

Gość gość
Mój mnie przytula owszem ale zawsze gdy pożądanie przez niego przemawia, tak sam od siebie nie, chyba że płacze bo coś mi przykro, martwię się czy coś... ale zawsze tak było. Tak poprostu nie przytula. 10 lat po ślubie, troję dzieci.