Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waszy córki poszły na zakończenie roku szkolnego ubrane jak suki, jak lafiryndy

Polecane posty

Gość gość

a potem płacz...że zgwałcił że molestował że seks za pieniądze proponował... teraz prostytutki, tirówki wyglądają bardziej skromnie niż nastolatki

Gość gość
Nastolatki zawsze tak wygladaly To, ze chcialbys frajerze nie znaczy , ze mozesz

Gość gość
Mojej specjalnie na tą okazję ufarbowalam włosy na blond, zrobiłam tipsy posypane brokatem. Ubrana była w lateksowa mini, pończochy i bez bielizny. Bluzka w dekoltem do pasa żeby było widać cycki. Oczywiście pełen makijaż i bardzo wysokie szpilki. Niech się uczy życia, przecież ma już 11 lat to czas najwyższy

Gość gość
przyjadą muzułmanie (prędzej czy pozniej) to nastolatki będa miały nadmiar seksu :)

Gość gość
Coś mi autor pedofilią zalatuje.

Gość gość
Gołe mogły by iść, a nikt nie ma prawa ich tknąć choćby palcem bez ich zgody. Skończcie wreszcie zwalać winę za gwałt na ofiary. Winny jest tylko i wyłącznie gwałciciel nawet jeśli druga strona była nawalona w sztok albo ubrana w krótką spódnicę. Koniec kropka.

Gość gość
Moja córka też poszła, co było niestosownego w jej stroju? Wdzięczna będę jak podzielisz się swoimi odczuciami na temat stroju dziewcząt w tym dniu. Jej garderoby nie będę komentować, Ty wiesz lepiej, że ubrała się jak suka. Jak wygląda ubrana suka też chętnie się dowiem. Tylko abyś Ty, autorko nie okazała się tym płci żeńskim psem....:D