Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odzyskać przyjaciela

Polecane posty

Gość gość

A więc zacznę od początku. Pokłócilam się z przyjacielem (kiedyś był moim chłopakiem) oczywiście z mojej winy. A teraz nie wiem jak to odzyskać. Zawsze wybaczaliśmy sobie ale teraz jest inaczej. Chodzi o to, że po naszym zerwaniu zostaliśmy przyjaciółmi ja znalazłam sobie nowego chłopaka, którego on nie za bardzo lubił . Ten obecny chłopak raz mnie poniżył i przyjaciel stanął w mojej obronie, i potem wyznał mi, że dalej coś do mnie czuje więc kazał mi wybierać on albo obecny chłopak. Nie wiedziałam jeszcze więc nie odpowiedziałam mu na to. Następnego dnia mieliśmy iść razem na basen ale obecny chłopak też chciał ze mną iść a, że skoro był chłopakiem to nie chciałam to olać. Chociaż teraz wiem, że nie było warto. No i oklamalam przyjaciela, że niby nie mogę jednak iść na ten basen. Myślałam, że się nie wyda ale cóż zobaczyła mnie i mojego chłopaka (już byłego) koleżanka tego przyjaciela i mu powiedziała. Od tego czasu on nie chce mieć ze mną nic wspólnego i nie chce ze mną nawet pogadać. Wiem, że zrobiłam błąd strasznie tego żałuję i chce to naprawić ale nie wiem jak próbowałam już rozmowy ale jak wcześniej napisałam on nie chce mnie słuchać. Pomocy co zrobić mi na nim naprawdę zależy.

Gość gość
Wojtuś nie chodzi na basen.

Gość gość
w łóżku ten nowy kolega jest lepszy, dlatego się z tym , o którego chcę zawalczyć kłóciliśmy. on tylko klasycznie , żadnej odmiany....

Gość gość
w jakim wieku jesteście?

Gość gość
17-18