Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie od końcówki czerwca 2017

Polecane posty

Gość gość

Zaczynam odchudzanie od 26,06,2017. Ktoś ze mną?

Gość Sharon12
Ja tez ! Mam 10 kg nadwagi :(

Gość gość
Ja planuje zrzucić 20. Ale pierwszy cel to daję sobie 10 tygodni w czasie których ogarnę kwestię jedzenia. 2-3 posiłki dziennie, zero cukru, fast food i ogólnie szitu. Najpierw skupię się tylko na jedzeniu bo z tym mam problem ogromny (kompulsy, comfort food).

Gość gość
I oczywiście jak już utrwalę pewne nawyki żywieniowe, to wtedy wdrożę regularną aktywność fizyczną. X A Ty masz jakiś konkretny plan? Cieszę się że chociaż 2 nas jest ❤️

Gość gość
Już wczoraj ograniczyłam jedzenie. Dziś też mam zamiar ale jeszcze dziś sobie zjem smażone. Od jutra nie będę jadła smażonego, najwyżej duszone na patelni.

Gość gość
Jprd przezylam właśnie dejavu, czytalam wasz topik ze 2 tygodnie temu

Gość gość
A on dopiero od wczoraj...?

dziewczyny, ja tez jestem z wami! już trzeci dzień na detoksie koktajlowym. Robilyscie kiedys? Przede mna jeszcze 3 dni. Taki detoks to ja rozumiem - polecil mi go dietetyk. Koktajle są slodkie, swieze i owocowe :) dodatkowo taki detoks wspiera się kuarcją dicopeg 10g za rada dietetyka robie sobie roztwor dzieki ktoremu moj metabolizm nie przezyje szoku przy takich zmianach. Ktoś ze mną?

dziewczyny, ja tez jestem z wami! już trzeci dzień na detoksie koktajlowym. Robilyscie kiedys? Przede mna jeszcze 3 dni. Taki detoks to ja rozumiem - polecil mi go dietetyk. Koktajle są slodkie, swieze i owocowe :) dodatkowo taki detoks wspiera się kuarcją dicopeg 10g za rada dietetyka robie sobie roztwor dzieki ktoremu moj metabolizm nie przezyje szoku przy takich zmianach. Ktoś ze mną?