Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego to zrobiłam??

Polecane posty

Gość gość
To bardzo w porządku facet!! Gdyby nie to, że mamy rodziny mogłoby coś z tego być, ta sama wrażliwość, podobny styl... Myślałam że kafeteria jest tylko od gnojenia, ale myliłam się.. W pewnym sensie mi pomogliście....

Gość gość
uwielbiam czytać ten wątek, oprawia mi od razu humor :) PORZĄDNY facet nie zdradza swojej żony i nie wykorzystuje sytuacji. nie usprawiedliwiam Cię bo tego chciałaś, ale on sam mógłby nie wchodzić wiedząc co się kroi. więc z porządnością to on nie ma nic wspólnego.

Gość gość
W porządku, bo mógł się do mnie dobierać na przestrzeni lat nie raz, ale zawsze się powstrzymywał... Dopiero teraz poszedł na całość, jak sam powiedział po wszystkim, marzył o mnie od lat!!

bardzo w porządku facet!! Gdyby nie to, że mamy rodziny x hahahahhahahahahahahaha xxx powiedział po wszystkim, marzył o mnie od lat!! x szacun :classic_cool:

Gość gość
no tak, pobzykaliście się on się ubrał i wyszedł. i tylko to powiedział czy już nic? bo to mi się kupy nie trzyma.

Gość gość
zrobiłaś tym ostatnim tekstem mój dzień. hahaha

Gość gość
Pewnie, że chwilę porozmawialiśmy, ale na pewno nie tak jak oboje chcieliśmy... Alkohol, emocje, seks, to wszystko nie sprzyjało rozmowie.

Gość gość
On był trzeźwy przecież. a Ty nie wypiłaś tyle aby się upić i nic nie pamiętać :/ kobieto zdradziłaś męża z premedytacją i nie szukaj dla siebie usprawiedliwienia bo go nie ma. mogłas od razu wyjaśnić z nim sytuację, spotkaliście się już?

Gość gość
A ja mam pytanie czy mąż wrócił i czy normalnie się przy nim zachowujesz, uprawiałas z nim seks itd?

Gość gość
Sami swietojebliwi tutaj :-D

Gość gość
Nie mów mężowi. Zachowaj to dla siebie. Było minęło.

Gość gość
Nie spotkałam się z nim i szybko nie spotkam, chyba że przypadkiem. Mąż wrócił, bardzo się za nim stęskniłam,seks był... Nie zamierzam mu nic mówić. Może to dziwnie zabrzmi, ale po tym wszystkim kocham go jeszcze bardziej!!!

Gość gość
No to wyniosłaś lekcję z tego i oby było u Was teraz dobrze. a ten drugi facet oby nic od Ciebie nie chciał ii nic nie powiedział.

Gość gość
Nie będę Cie usprawiedliwiać, bo zrobiłaś złe, a Twoje wypowiedzi brzmią jakby to jednak była prowokacja, albo jestes tak wyrachowana. Poza tym, faceci lubią sie chwalić i nie zawsze potrafią trzymać język za zębami, wiec istnieje możliwość, ze wyjdzie to na jaw:)

Gość gość
Nawet jak facet zachowa to dla siebie to i tak zawsze będzie w twojej głowie, że dałaś doopy i nie jesteś już taka idealna.A my faceci to czytający będziemy podejrzewać swoje żony, bo okazuje się że każda może zdradzić. Dziękuję ci bardzo!

Gość gość
Małżeństwa, monogamia, to nie są normalne dla człowieka klimaty.

Gość gość
Wszystkie chcą skoku w bok, podobnie jak faceci,. Tylko większość się boi albo nie ma okazji.

Gość gość
gość dziś Małżeństwa, monogamia, to nie są normalne dla człowieka klimaty. x Zgadzam się ale są ludzie którym taki układ pasuje. Dzięki temu można się ustabilizować. Problemem jest tu że jeden z partnerów to ku/r/wa lub ku/rw/ia/rz i wtedy jest problem. Bo wystarczy prawnie karać takich zdrajców żeby Ci co chcą w taki układ wejść szczerze nie musieli się użerać z oszustami. Na ch.u.j przysięgać że na zawsze tylko Twoja/Twój! Niech poligamiści nie zawracają du/py monogamistom!

Gość gość
To gdzir Ty głowę miałaś ? Małe dziecko jesteś ? Wstydź się nikt Cię po głowie glaskal nie będzie

Gość gość
Spolczuje twojemu mężowi z calego serca , oby znalazł sobie kobietę która będzie mu wierna i jego warta