Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego to zrobiłam??

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą pełna życia, fajną, otwartą, ludzie mnie lubią.. Czasem wchodzę tutaj i lubię poczytać o ludzkich odskoczniach, przeżyciach i zboczeniach.Mam zasady, ale wczoraj a właściwie dzisiaj szlak je trafił!! Byłam na imprezie służbowej, po której poszłam do łóżka z bratem mojego kolegi z pracy, który od lat ma na mnie ochotę... Kooooorrrwwwwaaaa!!!!!! No nie mogę!! Chce mi się wyć!!!!!! Mam cudownego męża od wielu, wielu lat, wszyscy nam zazdroszczą miłości, jak mam teraz spojrzeć mu w oczy, jak żyć, czy alkohol aż tak może wpłynąć na zasady i życie człowieka?? Dodam tylko, że mąż wraca jutro z weekendu, raz w roku jeździ z kumplami na kilka dni na ryby, a ja... leżę teraz w łóżku potargana, zerżnięta, załamana!!!

Gość gość
Jeździ tak jak ty zamoczyć swego małego flakowatego woblerka. 1;1

Gość gość
"szlak je trafił!! " - do tego ANALFABETKA! :P a prowo gó/wno warte :P

Gość gość
Analfabetka??!! Zawsze mnie śmieszą idioci, którzy punktują człowieka z pisowni zamiast skupić się na temacie! Normalny człowiek nawet nie zwróci na to uwagi..

Gość gość
Wobler boleniowy czy na okonie jeśli można się spytać?

Gość gość nr 3 lub mniej
weź się ogarnij bo będziesz miała wiele roboty przy patroszeniu i smażeniu ryb

Gość gość
To śmiej się do woli. Temat tematem, ale normalny człowiek pisze poprawnie i zachowuje się jak człowiek. Ty, Autorko, ani jedno, ani drugie.

Gość gość
7:24 jesteś idiotą! Potwierdzam.

Gość gość
Ale lipa..

Gość gość
Ale jaja :-D Qrestwo, a teraz płacz. :-D

Gość gość
do kibla z autorką nie mającą pojęcia co to szlak, a co szlag :P do tego bajkopisarka :P prowo nieudane, spadaj!

Gość gość
A wiecie co to słownik w telefonie?? Czasem powstają różne "kwiatki"....

Gość gość
Taaa... A czasem "rozkwitają" tulipany* obcych facetów :-D

Gość gość
Zdarza sie nawet ludziom z zasadami..

Gość gość
Skoro tak, to po co temat ? Stało się. Mąż pewnie również "ma" zasady...

Gość gość
7:56 - tak sobie tłumacz :P :D mnie się nie zdarzyło, a mam 54 lata i udane małżeństwo w tym trójkę dzieci. zasady ma się lub nie. w życiu jest wiele pokus. trudno je omijać, ale na swoim przykładzie powiem, że można. ludzie z mocnym charakterem nigdy nie popełniają chwilowej rozkoszy, żeby tłumaczyć ją swoim błędem bo wiedzą, że za błędy się płaci. nic nie usprawiedliwia twojego zachowania. w końcu to ty będziesz z tym żyła. dla mnie jesteś nikim i dobrze, żeby twój mąż to zrozumiał.

Gość gość
I po takiej "traumie" pierwsze co robisz to piszesz o tym na kafeterii.;)

Gość gość
A kto uwierzy tej kobiecie pełnej życia, fajnej, otwartej,którą ludzie lubią, skoro jej "otwartość" na jednego faceta zawiera pytanie: dlaczego to zrobiłam? Denne prowo dla gimbazy :P

Gość gość
Na pewno pojechał na dorsze - łowienie kutrem na morzu. Powiedz autorko, że się mylę?

Gość gość
Gdybyś nie chciała to byś nie zdradziła. Widocznie ten facet na Ciebie już dawno działał. A on chce czegoś więcej? Bo jak coś więcej to kicha i powie mężowi. Jak sama się przyznasz to ci i tak nie wybaczy.

Gość gość
"...od lat miał ochotę..." To ci dopiero powód ! :-D Otwartość i pełnię życia rozumiem. Sama tak mam. Ale ochotę miałaś Ty. I czytając tutaj o odskoczniach, niczego się nie nauczyłaś. Nie rzuca się na szalę związku, na którym Ci zależy. Szuka się odskoczni nie wykluczając z niej partnera.

Gość gość
Kurwa ludzie sorry ale co ma pisownia do inteligencji?Dziewczynie po prostu zadzialal alkochol i zrobila to choc tak naprawde nie chciala.Moze ten chlopak ja specjalnie namawial wykorzystujac fakt ze jest pijana.To ten chlopak jest niezdrowy na umysle skoro mial takie pomysly.Autorko wspolczuje Ci naprawde.Domyslam sie jak sie teraz czujesz.Jej potrzeba teraz wsparcia a nie noza w plecy.

Gość gość
On nie chce nic, też ma rodzinę. Twierdzi, że zakochał się od pierwszego spojrzenia,marzył o mnie, itp. A ja... wiedziałam...

Gość gość
Jasne :-D

Gość gość
8:22 dziękuję

Gość gość
Zobaczysz, jak Twojemu mezowi bedzie chcialo sie wyc, gdy sie o tym dowie. Zal mi faceta, mysli, ze ma ulozone zycie z cudowna, wierna kobieta, a sie okazuje, ze to wywloka. Zniszczylas go !

Gość gość
Lepiej sie spakuj i wyjedz z domu, zostawiajac mu info, dlaczego Cie nie ma. On to bedzie musial sobie wszystko przemyslec i poukladac. Jak jest miekki i kocha to, moze Ci wybaczy. Ale juz nic nie bedzie takie jak wczesniej.

Gość gość
To nie jest takie proste!! Mamy dzieci, dom jest mój... Muszę mu powiedzieć, bo nie dam rady tego dźwigać...

Gość gość
Wiem...załamie się!! Byliśmy bez skazy kilkanaście lat a tymczasem jego miłość okazała się zerem...

Gość gość
A i opinie tez szybko bedziesz miala zszargana. Ales sie pieknie zalatwila, siostro!