Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na forum Kafeteria każda kobieta jest piękna, bogata, ma hobby, ambicje

Polecane posty

Gość gość

a jakby pokazały tutaj swoje mordy, swoje chałupy, swoich chłopów...to byśmy się posikały ze śmiechu... takie ekolożki, nowoczesne fit kobiety a do biedronki chodzą z kartą stonki i polują na ich żałosne promocje :D sad, but true

Gość gość
Mój dom ma 350m2, maz jest mega przystojny i to nie tylko moja opinia, właśnie wydałem 2,5 tyś w Zarze, ale nie mam w sumie hobby lubię zakupy, kino, basen i tyle, jakaś o jej a też nie jestem mam farta i tyle

Gość gość
Jakaś piękna nie jestem miało być, a i jemy produkty tylko Eko warzywa, owoce, jajka a sery, ryby, wędline za ok 100zl/kg

Gość gość
Piękna? Niekoniecznie, ale jak zrobię makijaż tragedii nie ma i nie powiem, że jestem brzydka. Bogata? Nie na wszystko mogę sobie pozwolić, ale też nie powiem żeby mi czegoś brakowało. Mieszkanie mam niewielkie, ale piękne. Hobby nie mam. Ambicje? Jakieś na pewno, ale narazie do niczego nie dążę. Lenię się na macierzyńskim i jest mi z tym dobrze.

Gość gość
w internecie każdy się lansuje jak moja kuzynka, a w realu się rzadko myje i spuszcza w kiblu kupe wodą z mycia rąk i twarzy, nie spłukuje sików w wc bo szkoda jej wody, smród taki tam jest jak w oborze, no ale w necie to ona jest cool :)

Gość gość
Autorko ale naprawdę tak trudno ci uwierzyć, że są kobiety, które mają wyższe ambicje niż bycie kura domowa na utrzymaniu faceta? Ja mam dom, który został wybudowany za pieniądze, które zarobilam przez kilka lat pobytu za granicą. Skończyłam studia, mam bardzo dobrze płatna pracę. Tak, przykładami wagę do tego co jem, bo to, można powiedzieć, inwestycja w siebie i swoje zdrowie. Piękna nie jestem jak modelka z okładki ale dobieramy strój, makijaż tak żeby wyglądać dobrze. Mam zainteresowania, pasję. Wyobraź sobie autorko, że nie każda kobieta musi być taka Grażyna jak ty jesteś.

Gość gość
Alez oczywiscie tutaj przediaduje tylko Rihanna, Britney Spears, Beyonce, Kim Kardashian

Gość gość
Łomatko, autorko ty chyba nie czytasz uważnie. Tu taj są kobiety: -piękne -bogate - z pasją - spełnione - mające przystojnych mężów -mające super dzieci - mające duże domy - wysportowane - zadbane - a nawet takie, dla których doba ma 30 godzin Ale kto powiedział, że te cechy ha ha ha występują razem? Ja jestem piękna i mam super dzieci, a do tego dobrego kochającego męża. Łapię się? Łapię :P

Gość gość
Załamana jestem. -nie piekę chleba z ultra zdrowej mąki :( -jem i piję wszystko co lubię :( -pozwalam dzieciom jeść słodycze :( -nie wiem jakim autem jeżdżą sąsiedzi i jakie mają smartfony :( -najlepiej czuję się w domu :( -nie lubię wyjeżdżać w dalekie podróże :( -dogaduję się z mamą i z teściową :( -nie mam ambicji ani nie zrobiłam kariery :( A najgorsze w tym wszystkim, że jestem bardzo szczęśliwa 😭

Gość gość
Oczywiscie ze tak :) jestem piekna- duchowo jestem bogata- mam kochajaca sie rodzine, dzieci mam hobby- i to nie jedno.. mam ambicje- mam, tylko inne niz wiekszosc kafeterianek np. samodzielnie wychowac swoje dziecko na dobrego czlowieka :) bez ironii..

Gość gość
Najczęściej kafaetarianki to podopieczne mopsów.

Gość gość
Znasz to z autopsji ? :)

Gość gość
są tu różne kobiety, ale nie spotkałam jeszcze babki z dystansem do siebie. Wszystkie mają kije w d****h :P

Gość gość
Paris Hilton jestes ? :)

Gość w tym głupim temacie
najbardziej podobają mi się wpisy z 12:15 i 12:33 Musicie być fajnymi dziewczynami. Pozdrawiam.

Gość gość
Dziewczyny prosze o pomoc! Wiem, ze jestescie tutaj bogate. Bardzo prosze o wsparcie charytatywne dla synka, ktory ciezko choruje na raka. Jedynym ratunkiem jest operacja. Zaraz wstawie dane do przelewu i link do fb profilu wiec jesli mozecie udostepnijcie i zalajkujcie.

Gość gość
gość dziś Mój dom ma 350m2, maz jest mega przystojny i to nie tylko moja opinia, właśnie wydałem 2,5 tyś w Zarze xxx a trzeba było wydać w empiku na słownik języka polskiego :o możesz rozwinąć skrót tyś. ??? to jest od 'tyśąca' czy od czego?