Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam u pary lekarzy na imprezie, kosmos!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

A ludzie mówią, że lekarze źle zarabiają. Śmiem twierdzić, że zarabiaja min po 20 000 na głowę. Łazienka za 100 000 zrobiona w Max Flizie, salon :telewizor 65 cali, skóra, jacuzzi przed domem, auta PORSXHE I bmw. Jestem załamana :(

Gość Edziaaaaaaaa
Kurna było mi iść na medycynę a nie pieprzoną biotechnologię :o

Gość gość
Na medycynę to trzeba się dostać

Gość gość
złodzieje i łapówkarze! :O

Gość gość
Najlepiej jak czytam, że zarabiaja po 3000 haha ubaw z naiwnych ludzi

Gość gość
oni są,k***a zawsze,biedni!

Gość gość
A normalny człowiek za 1600 robi

Gość gość
wielkie mi tez hallo:) pracuje w srodowisku medycznym i znam lekarzy którzy 20 tys to potrafia zarobic w jeden dzien :) nie zazdroszcze, uczyli sie to teraz maja kase :)

Gość gość
ja jestem lekarzem 7 lat po stazu i zarabiam lacznie dyzurami i dodatkowa fucha w sanatorium w karpaczu 5 tys netto ale to jest za 2 etaty praktycznie, wiecej zarobi koles po podstawowce prowadzacy sklep spozywcZy. Cos bajki opowiadasz bo na wielu znajomych ani jeden nie ma takich pieniedzy o ktorych piszesz, sorry jeden ma mieszkanie nowe ale nic nadzwyczajnego i a4 allroad w leasingu ale on prakrtcznie na 3 etaty pracuje i chodzi zielony , na dodatek ginekologia czyli dobra specka

Lekarze to zlodzieje ja bylem w polsce u jednego i za powiedzenie zebym poszedl wykonac zdjecie rentgen i wrocil do niego wzial 150zl. Nic wiecej. Potem przychodze ze zdjeciem a on do mnie ze nie moze sie tym zajac dal mi skierowanie do znajomego pediatry i za to wzial 100zl. Dzwonie do pediatry w lutym a on ze najwczesniej na maj. Jeebac lekarzy. Lepiej nie chorowac.

Gość gość
ja jestem tyko ciekaw dlaczego nie mowi sie np o informatykach ktorzy potrafia po 20-30 tys zarobic miesiecznie a jest takich multum. Na bielanach wroclawskich maja swoje mini osiedle, maja wille z basenami pod zadaszniem szklanym. I to taka kase zarabia koles od zworkow i cyferek , tylko ciagle sie gada o lekarzach ktorzy pracuja w takim stresie ze schodza przecietnie ok 8 lat wczesniej niz reszta populacji. Lekarze umieraja ok 8 lat przed czasem. Kobiety lekarze 12, mezczyzni podobno 4

Gość gość
To widać jesteś nieudacznik, a nie lekarz

Gość gość
Tzn ze Ci wszyscy moi znajomi tez sa nieudacznikami? Prawda jest taka, ze istnieja takie ewenementy w tym srodowisku, ktore zarabiaja po 20 tys miesiecznie ale moge smialo powiedziec ze to jakies 10% maksymalnie. To sa glownie ginekologie, ortopedie ewentualnie okulistyka i to tez musi sie dobrze postarac i pracowac non stop. Kolezanki na rezydenturze, ale i nawet 2-4 lata po pes-ie siedza w tych poz-tach za 25-35 zl/h, nie tak jak Wam sie wydaje za 100 czy wiecej zl. Mowie ja mam za prawie 2 etaty (ok280-300 h w miesiacu) 5200-5500 na reke

Gość gość
19:23 i masz czas żeby siedzieć na kafe tak w ramach relaksu :p

Gość gość
znam jednego lekarza, przed 30, zarabia 8 tys, sam mowi, ze za kilka lat dojdzie do 20, jesli to medycyna estetyczna to pewnie jeszcze wiecej.. nie mam nic przeciwko, niech tylko szanuja pacjenta i nie zachowuja sie jak panowie zycia i smierci..

Gość gość
Na chalturze z kwasem hialuronowym i botoksie zarabiaja wiecej niz neurochirurdzy.

Gość gość
Jesteś takim lekarzem, jak ja baletnicą

Gość gość
proktolodzy od raka jelita tez duzo zarabiają

Gość gość
Ja uważam, że tak dużo zarabiają Ci co pochodzą z rodzin lekarskich, mają łatwiej. Znam lekarkę, która z takowej rodziny nie pochodzi to jest już lekarzem rodzinnym i pracuje chyba w szpitalu, dodatkowo bierze dwa nocne dyżury w miesiącu i zarabia około 4 tysięcy. Nie dostała się także na specjalizację żadną, a studia ukończyła z wyróżnieniem, więc egzamin końcowy zdała na pewno tez bardzo dobrze. Tylko jeden problem - o niczym widać to nie świadczy, tylko ważne jest to czy masz plecy czy nie.

Gość gość
gość dziś To tak jak wszedzie, albo w wiekszosci przypadkow..

Gość gość
Nie bylas na imprezie,tylko sprzatalas po imprezie.

Gość gość
Bzdury gadacie. Lekarze zarabiają minimalną krajową przez pierwsze 5 lat. Jak by było inaczej to by nie strajkowali.

Gość gość
gość dziś Bzdury gadacie. Lekarze zarabiają minimalną krajową przez pierwsze 5 lat. Jak by było inaczej to by nie strajkowali. :D :D :D haaa haaaa haaaa haaaa

Gość gość
Samochód kupujemy za 15 000 na raty xxx To wy jesteście biedne? Nie każdego w Polsce stać na taki drogi samochód.

Gość gość
Ludzie za 60-150-200 tysiaków kupują xxx Nie mówmy tu o politykach i prezesach banków.

Gość gość
Nie wiem skąd Wy jesteście, ale lekarze zarabiają bardzo dużo, nawet internista, szczególnie w małych miastach

Gość gość
Jeden dyżur to 1200 zł na rękę

Gość gość
Zbyszek Kucharski, z twojego zdjecia profilowego wnioskuje, ze tobie przydalby sie lekarz o niewiadomej lub mieszanej specjalizacji, i chyba nalezalaby mu sie super premia bo jestes przypadek beznadziejny... zapewne nie masz lekarza w rodzinie, bo dawno juz bylbys na leczeniu..

Gość gość
Kucharski, bo twoja mama jest internista w przychodni zapewne, czyli nie zrobiła specjalizacji, ewentualnie jest od chorób wewnętrznych. To jest taki lekarz od wszystkiego, czyli do niczego. Taki co tam sobie przepisuje syrop na kaszel i krople do nosa. A odwiedzają go głównej starcy, którzy nie maja od rana nic lepszego do roboty. Początki za najniższa Krajowa - to prawda. Dopiero po specjalizacji i stażu, z czasem, zaczynaja zarabiać więcej. Albo pracują w kilku miejscach, w tym w szpitalu, a jak juz maja własny gabinet, to tym lepiej.

Gość gość
Zawsze mi się wydawało, że lekarze mają piękne domy, mój dziadek postawił 3, a był ortopedą. Znajomy pediatra ma piękny dom i 4 auta, 5 dzieci, każde dobrze ustawione. Może dlatego, że żyje w województwie, gdzie lekarzy brak