Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam u pary lekarzy na imprezie, kosmos!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Nawet za milion nie chcialabym byc lekarzem i uzerac sie z niezliczonymi chorymi. Poza tym kazdy zdechnie wiec co mamy nie ma najmniejszego znaczenia. Ale ja np jestem minimalistka i nie wydaje wiecej niz musze i np po co mi 100 calowy tv jak wystarczy mi 20 calowy? Albo telefon za 4000zl jak wystarczy mi taki za 500zl i spelnia moje wymagania w 100% itd itp

Gość gość
Byłem z ojcem-staruszkiem w szpitalu okulistycznym. Młody lekarz próbował nas okraść na 10 tys złotych oferując prywatnie zbędny zabieg. Nie udało mu się. A w ilu przypadkach mu się udało??

Gość yuguygiug
Moj wujek jest naczyniowcem na klinikach i jezdzi loganem bo na lepszy go nie stac. On ma tam 2400 podstawy plus 1200 za 4 dyzury miesiecznie i dodatek 120 zl za prowadzenie 10 stazystow bo jest tzw 'koordynatorem'. Jakby nie dorabial jeszcze w przychodni to by bide klepal. Moj stary zarabia 3 razzy wiecej jako prawnik zajmujacy sie odzyskiwaniem kasy za samochody z zagranicy, ubezpieczenia itp. Ogolnie to wujek jest najbiedniejszy w naszej rodzienie wiec zalezy na jakiego lekarza trafisz. Moze zdarzaja sie bogaci ale to w kazdym zawodzie trafi sie bogacz. Ja bym nie poszedl na med bo zanim zaczniesz tam lepiej zarabiac to minie dobre 15 lat od poczatku ksztalcenia. Nie wwiem czy to warte zachodu, dorabiac sie jak juz jestes starym dziadem

Gość gość
Teraz nawet brukarz zarabia wiecej niz lekarz taka jest niestety rzeczywistość. Przecież w takim Poznaniu szukają do firm z zieleni miejskiej co ma umowę z miastem za 3-4 koła na rękę i chętnych k***a jakoś nie ma.. Gość z mojej starej szkoły pracuje na dźwigu w Kole za 7 na rękę i mówi że go tam ****ają bo ma dobre papiery i uprawnienia i powinni płacić więcej. A taki doktorek robiący specjalizację ma z tego co wiem 2100. śmiech. Ja tam za konowałami nie jestem aż tak ale generalnie wszystko idzie teraz do tego że im lepsze wykształcennie tym niższe zarobki. Teraz robole zaczynają żyć lepiej niż lekarze, inforatycy, architekci itp. Poobserwujcie co się dzieje

Gość gość
Bo Wy mówicie o lekarzach z dużych miast, gdzie w Klinikach słabo płacą za dyżur

Gość gość
wy naprawdę jesteście tacy głupi że licytujecie się kto więcej ma na mc pensji? ja piertole w życiu może chodzić też o satysfakcę z pracy albo ogólnie czy się opiertalasz czy zapiertalasz; a ja np. nie chciałbym być brukarzem np. nawet jakbym miał 10 tys. mc :p

Gość gość
Dokladnie, za zadne pieniadze nie chcialbym byc lekarzem, grzebac w cialach itd:o

Gość gość
I tak zdechna.

Gość gość
Mój kolega ortopeda 230 000