Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy nerwy sie regeneruja same?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

chodzi mi dokladnie o przypalone nerwy laserem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie stracilam czucia chodzi tylko o to ze boli mnie to i biore leki przeciwpadaczkowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale te leki to raczej nie zwi膮zane z nerwem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyno: czy ty masz co艣 nie tak z g艂ow膮? Zadajesz specjalistyczne pytania na forum dla idiot贸w. Gdyby rzeczywi艣cie tak uwiera艂a ci ta "operacja", to ju偶 dawno dowiedzia艂aby艣 si臋 wszystkiego, studiuj膮c specjalistyczne fora. Z takim podej艣ciem do sprawy, to ty mo偶esz najwy偶ej pozwa膰 pijaka spod budki z piwem :(. Jak nie masz pieni臋dzy, ani rozumu :(, to nawet nie pr贸buj s膮dzi膰 si臋 z t膮 lekark膮 :(.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niekt贸re leki przeciwpadaczkowe, stosowane s膮 te偶 w leczeniu depresji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak to ciekawe dlaczego moj temat zostal skasowany? a ty myslisz ze nie przeszukalam calego internetu? i ze mam kolejne 100 zlotych na wizyte u neurologa zeby sie spytac go o to? czekajac 4 godziny w kolejce? pytam sie tutaj na tym forum bo nikt mi tego nie zabroni a moze akurat trafie na rade osoby ktora przez cos podobnego przeszla? czy to jest jakies tabu? w glowie sie nie miesci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak wiem ze na depresje ale mi to nie dolega ...poki co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widz臋, 偶e w twojej g艂owie naprawd臋 niewiele si臋 mie艣ci :(. Jak przeczyta艂a艣 te wszystkie fora, to dlaczego pytasz tutaj, czy nerwy regeneruj膮 si臋 ? To akurat jest podstaw膮, cho膰 osobi艣cie znam od tej regu艂y wyj膮tki. Na odpowiednim forum szybko te偶 znajdziesz osoby z podobnymi do艣wiadczeniami. Zupe艂nie nie rozumiem, czego szukasz tutaj. No chyba, 偶e jeste艣 zbyt leniwa, by skorzysta膰 z us艂ug wujka Google :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ty myslisz ze tylko ja na to cierpie? wiesz ilu ludzi jest po wypadkach? z neuralgia np.reki nogi kregoslupa. Tutaj duzo osob zaglada wiec moze ktos akurat sie odezwie kto sie leczy na neuralgie i prosze cie nie proboj mi wchodzic na ambicje tymi swoimi wyrazeniami profesorka bo na mnie to nie dziala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ty chyba nie masz co robic widac jakim przegranym zerem jestes

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
napisalabym c***are wylewnych zdan w tym twoim humanistycznym jezyku ale tak sie sklada ze jestem za granica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiedzie膰 g艂upiemu, 偶e jest g艂upi i poradzi膰, by nie pcha艂 si臋 w k艂opoty, to zaraz zwyzywa ci臋 od zer :(.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie, nerwy si臋 nie regeneruj膮, najwy偶ej po艂膮czenia mi臋dzy nimi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakie klopoty? to ze walcze o swoje? wiesz moze i mam duzo wiecej pieniedzy ale mi poprostu szkoda dlatego dowiaduje sie ile moge minimalnie za taka sprawe zaplacic... mam male dziecko i wole w cos innego zainwestowac ktos wyrzadzil mi krzywde i mam to tak zostawic? o nie. I co z tego ze tutaj sa idioci na tym forum? Wszedzie sa nawet jakbys chciala wiedziec wsrod lekarzy tez sie tacy znajda! A ty wlasnie jestes przykladem takiej idiotki co nie ma co robic tylko wmawia kazdemu ze jest glupi! nie dziekuje nie poslucham twoich rad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jako艣 nie widz臋 by艣 walczy艂a o cokolwiek. Bijesz tu tylko pian臋. To s膮 bardzo skomplikowane sprawy, kt贸re adwokatowi, maj膮cemu dost臋p do dokument贸w 藕r贸d艂owych, zaj臋艂yby kilka godzin. A ty oczekujesz, 偶e kto艣 nie znaj膮c dok艂adnie twojej sprawy, da ci tu odpowied藕 na wszystko. To w艂a艣nie jest g艂upota. Ka偶da sprawa jest inna i ka偶dy s膮d orzeka w Polsce niezale偶nie. Nikt nie da ci gwarancji, 偶e nawet identyczna sprawa zostanie przez s膮d rozpatrzona tak samo. Z pewno艣ci膮 偶aden odpowiedzialny prawnik, nie podejmie si臋 prowadzenia tej sprawy za 1000z艂. Podejrzewam, 偶e nawet sama analiza prawnicza mo偶e kosztowa膰 ci臋 wi臋cej. A gdzie ekspertyzy rzeczoznawc贸w (czytaj innych lekarzy specjalist贸w) ? To ty musisz udowodni膰 w s膮dzie win臋 tej lekarce, wiec ty zap艂aci膰 b臋dziesz musia艂a wpierw za te ekspertyzy. Czy to do ciebie dociera ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oczywiscie ze tak juz bylam dwa razy u radcy prawnego zebralam dokumenty (opinie bieglech, obdukcja) i poradzil zebym zaniosla te dokumenty do prokuratury teraz czekam na decyzje jezeli prokuratura to umorzy to wtedy bede sie sadzic na drodze cywilnoprawnej z tymze niewiem na jaka kwote sie przygotowac prawnik mi powiedzial ze sad bierze 500 a kancelaria 1700 jezeli chodzi o zadoscuczynienie no zobaczymy. jestem lajkiem w tych sprawach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi nie chodzi tez tylko o pieniadze chce tylko tyle zeby moc dalej sie leczyc na ta neuralgie... chcialabym zeby ta lekarka juz nikomu krzywdy nie wyrzadzila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 I to s膮 konkrety :). Nic nie wspomnia艂 ci o rzeczoznawcach ? Tylko ich opinie mog膮 by膰 podstaw膮 do wszcz臋cia post臋powania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
doceniam to ze poswiecasz mi czas :) no wiec radca prawny powiedzial mi zebym udala sie do lekarza medycyny estetycznej zeby wycenil straty itp. poszlam do niego on powiedzial ze on czegos takiego nie moze zrobic a opinie moze wydac tylko gdy wyznaczy go sad inna dermatolog tez powiedziala zebym udala sie do kogos kto wykonuje takie zabiegi bo ona sie nie zna na tym i tak wkolo macieju, w koncu radca prawny powiedzial mi zebym sama sie wycenila mam tylko opinie neurologa,lekarza medycyny sadowej i psychiatry dostalam pismo z prokuratury gdzie mieszkam ze dokumenty zostaly przeslane do innej prokuratury w innym miescie (tam gdze mialam wykonywany zabieg)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To zupe艂nie normalne, 偶e 偶aden lekarz nie chce szkodzi膰 drugiemu. To o wyznaczeniu przez s膮d by艂o bzdur膮. Lekarz mia艂 prawo wyda膰 swoj膮 opini臋 na tw贸j wniosek. Tyle, 偶e ka偶dy b臋dzie zas艂ania艂 si臋 swoim ma艂ym do艣wiadczeniem w temacie. Dlatego bardzo trudno b臋dzie ci wygra膰 spraw臋. Nie gniewaj si臋, ale maj膮c pewne do艣wiadczenia z s膮dami raczej w膮tpi臋 w tw贸j sukces. 呕ycz臋 ci, 偶eby nie bola艂o :) .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem ze istnieje cos takiego jak solidarnosc lekarska. ale tu nie chodzi o blizny czy przebarwienia. a o uszczerbek na zdrowiu art 157 1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zwr贸膰 si臋 najlepiej do specjalisty, polecam t膮 kancelari臋: www.kancelaria-arm.pl

Udost臋pnij ten post