Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy nerwy sie regeneruja same?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi dokladnie o przypalone nerwy laserem.

Gość gość
nie stracilam czucia chodzi tylko o to ze boli mnie to i biore leki przeciwpadaczkowe

Gość gość
ale te leki to raczej nie związane z nerwem

Gość gość
Dziewczyno: czy ty masz coś nie tak z głową? Zadajesz specjalistyczne pytania na forum dla idiotów. Gdyby rzeczywiście tak uwierała ci ta "operacja", to już dawno dowiedziałabyś się wszystkiego, studiując specjalistyczne fora. Z takim podejściem do sprawy, to ty możesz najwyżej pozwać pijaka spod budki z piwem :(. Jak nie masz pieniędzy, ani rozumu :(, to nawet nie próbuj sądzić się z tą lekarką :(.

Gość gość
Niektóre leki przeciwpadaczkowe, stosowane są też w leczeniu depresji.

Gość gość
tak to ciekawe dlaczego moj temat zostal skasowany? a ty myslisz ze nie przeszukalam calego internetu? i ze mam kolejne 100 zlotych na wizyte u neurologa zeby sie spytac go o to? czekajac 4 godziny w kolejce? pytam sie tutaj na tym forum bo nikt mi tego nie zabroni a moze akurat trafie na rade osoby ktora przez cos podobnego przeszla? czy to jest jakies tabu? w glowie sie nie miesci

Gość gość
tak wiem ze na depresje ale mi to nie dolega ...poki co

Gość gość
Widzę, że w twojej głowie naprawdę niewiele się mieści :(. Jak przeczytałaś te wszystkie fora, to dlaczego pytasz tutaj, czy nerwy regenerują się ? To akurat jest podstawą, choć osobiście znam od tej reguły wyjątki. Na odpowiednim forum szybko też znajdziesz osoby z podobnymi doświadczeniami. Zupełnie nie rozumiem, czego szukasz tutaj. No chyba, że jesteś zbyt leniwa, by skorzystać z usług wujka Google :).

Gość gość
a ty myslisz ze tylko ja na to cierpie? wiesz ilu ludzi jest po wypadkach? z neuralgia np.reki nogi kregoslupa. Tutaj duzo osob zaglada wiec moze ktos akurat sie odezwie kto sie leczy na neuralgie i prosze cie nie proboj mi wchodzic na ambicje tymi swoimi wyrazeniami profesorka bo na mnie to nie dziala

Gość gość
a ty chyba nie masz co robic widac jakim przegranym zerem jestes

Gość gość
napisalabym c***are wylewnych zdan w tym twoim humanistycznym jezyku ale tak sie sklada ze jestem za granica

Gość gość
Powiedzieć głupiemu, że jest głupi i poradzić, by nie pchał się w kłopoty, to zaraz zwyzywa cię od zer :(.

Gość gość
nie, nerwy się nie regenerują, najwyżej połączenia między nimi

Gość gość
jakie klopoty? to ze walcze o swoje? wiesz moze i mam duzo wiecej pieniedzy ale mi poprostu szkoda dlatego dowiaduje sie ile moge minimalnie za taka sprawe zaplacic... mam male dziecko i wole w cos innego zainwestowac ktos wyrzadzil mi krzywde i mam to tak zostawic? o nie. I co z tego ze tutaj sa idioci na tym forum? Wszedzie sa nawet jakbys chciala wiedziec wsrod lekarzy tez sie tacy znajda! A ty wlasnie jestes przykladem takiej idiotki co nie ma co robic tylko wmawia kazdemu ze jest glupi! nie dziekuje nie poslucham twoich rad

Gość gość
Jakoś nie widzę byś walczyła o cokolwiek. Bijesz tu tylko pianę. To są bardzo skomplikowane sprawy, które adwokatowi, mającemu dostęp do dokumentów źródłowych, zajęłyby kilka godzin. A ty oczekujesz, że ktoś nie znając dokładnie twojej sprawy, da ci tu odpowiedź na wszystko. To właśnie jest głupota. Każda sprawa jest inna i każdy sąd orzeka w Polsce niezależnie. Nikt nie da ci gwarancji, że nawet identyczna sprawa zostanie przez sąd rozpatrzona tak samo. Z pewnością żaden odpowiedzialny prawnik, nie podejmie się prowadzenia tej sprawy za 1000zł. Podejrzewam, że nawet sama analiza prawnicza może kosztować cię więcej. A gdzie ekspertyzy rzeczoznawców (czytaj innych lekarzy specjalistów) ? To ty musisz udowodnić w sądzie winę tej lekarce, wiec ty zapłacić będziesz musiała wpierw za te ekspertyzy. Czy to do ciebie dociera ?

Gość gość
oczywiscie ze tak juz bylam dwa razy u radcy prawnego zebralam dokumenty (opinie bieglech, obdukcja) i poradzil zebym zaniosla te dokumenty do prokuratury teraz czekam na decyzje jezeli prokuratura to umorzy to wtedy bede sie sadzic na drodze cywilnoprawnej z tymze niewiem na jaka kwote sie przygotowac prawnik mi powiedzial ze sad bierze 500 a kancelaria 1700 jezeli chodzi o zadoscuczynienie no zobaczymy. jestem lajkiem w tych sprawach

Gość gość
mi nie chodzi tez tylko o pieniadze chce tylko tyle zeby moc dalej sie leczyc na ta neuralgie... chcialabym zeby ta lekarka juz nikomu krzywdy nie wyrzadzila

Gość gość
gość dziś I to są konkrety :). Nic nie wspomniał ci o rzeczoznawcach ? Tylko ich opinie mogą być podstawą do wszczęcia postępowania.

Gość gość
doceniam to ze poswiecasz mi czas :) no wiec radca prawny powiedzial mi zebym udala sie do lekarza medycyny estetycznej zeby wycenil straty itp. poszlam do niego on powiedzial ze on czegos takiego nie moze zrobic a opinie moze wydac tylko gdy wyznaczy go sad inna dermatolog tez powiedziala zebym udala sie do kogos kto wykonuje takie zabiegi bo ona sie nie zna na tym i tak wkolo macieju, w koncu radca prawny powiedzial mi zebym sama sie wycenila mam tylko opinie neurologa,lekarza medycyny sadowej i psychiatry dostalam pismo z prokuratury gdzie mieszkam ze dokumenty zostaly przeslane do innej prokuratury w innym miescie (tam gdze mialam wykonywany zabieg)

Gość gość
To zupełnie normalne, że żaden lekarz nie chce szkodzić drugiemu. To o wyznaczeniu przez sąd było bzdurą. Lekarz miał prawo wydać swoją opinię na twój wniosek. Tyle, że każdy będzie zasłaniał się swoim małym doświadczeniem w temacie. Dlatego bardzo trudno będzie ci wygrać sprawę. Nie gniewaj się, ale mając pewne doświadczenia z sądami raczej wątpię w twój sukces. Życzę ci, żeby nie bolało :) .

Gość gość
wiem ze istnieje cos takiego jak solidarnosc lekarska. ale tu nie chodzi o blizny czy przebarwienia. a o uszczerbek na zdrowiu art 157 1

Gość gość
Zwróć się najlepiej do specjalisty, polecam tą kancelarię: www.kancelaria-arm.pl