Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskaweczka07

Spotkanie z Tatą

Polecane posty

Gość Truskaweczka07

Mam 19 lat od kilku miesięcy mieszkam sama z młodszymi braćmi, bo Mama wyjechała na terapię leczyć depresję. Od kąd pamiętam zawsze cały dom był na mojej glowie rodzice rozwiedli się w 2009 roku i zawsze wszystko było było na mojej głowie, bracia, dom nawet zwykły ogar Mamy bo ona nie zawsze myśli racjonalnie. Mój problem polega na tym, że robię w wszystko tak aby mama czuła się dobrze ze by miała dobry humor i chciała się leczyć. Pomimo to zawsze każdy jej zły humor jest wylogowywany na mnie na różne sposoby. A do tego od samego początku rozwodu moich rodziców zawsze słyszę" jeśli spotkasz się z ojcem to już nie masz po co wracać " Tata nie był święty, można powiedzieć że znęcał się nad Mamą.jednak jak byłam mała, nie wszystko rozumiałam i słuchałam się buntujacej mnie przeciwko ojcu matki. Na dzień dzisiejszy uważam że moi rodzice oboje popełnili gdzieś błędy na swojej drodze ich historie są ciężkie A zwłaszcza Mamy, od samego dzieciństwa jednak gdzieś głęboko nadal są dobrymi ludźmi. Chciała bym się spotkać z Ojcem, Ale nie wiem czy mogę, czy nie skrzywdze tym Mamy.Boję się, że może kiedyś się dowie i nie będzie chciała mnie znać. A czuje ze powinnam porozmawiać z tatą tyle lat się nie widzieliśmy A on był dla mnie i dla braci na swój sposób dobrym ojcem

Gość gość
Powinnaś spotkać się tatą

Gość gość
Popieram przedmówce. Powinnas spotkac sie z tata :) jeszcze nie jest za pozno . Jutro niedziela wiec dzien odwiedzin :) bedzie szczesliwy :) taty kochaja corki

Gość gość
Nie patrz na to co mama powie , to twoj tata, to twoje uczucia, gdyby byla dobra matka to pozwoliłaby ci spotykac sie z nim. To ze jej sie nie ułożyło z nim to nie znaczy ze ma prawo zabronić ci milosci i kontaktów z tata. Przewaznie corki maja lepszy kontakt z ojcem i nie patrz na nia, pozdrawiam cie i odezwij sie do taty , on czeka :) pa

Gość gość
Popieram