Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja kupuję tylko produkty wysokiej jakości, a nie byle co jak herbata minutka

Polecane posty

Gość gość

Herbata tylko prawdziwa ze sklepu herbaty i kawy świata, ewentualnie dilmah. Kefir tylko z kransystawa lub rubico. Masło tylko prawdziwe 82% lub ze sterolami roślinnymi jak jest promocja, bo nie bede dawała 15 zł za masło bez przesady. Nie wiem jak można pić siki weroniki typu saga, minutka, przeciez to ohyda

Gość gość
oj, głupia ty, głupia tyyyyy:D kupiłam herbate w świecie herbat i tyle w niej było siana że nigdy więcej!

Gość gość
Każde masło ma 82% tłuszczu.

Gość gość
nie kazde bo bywają oszukane pseudo masła 78, 62% :O

Gość gość
No ja mam znajomą, która nie dość że pija sage to jeszcze z jednej torebki parzy 3 herbaty :D Nie jest biedna, robi tak chyba że skapstwa.

Gość gość
moja teściowa jest taka sama, kupuje tą herbate remsey w biedze i drze ryja na mnie że robie taką mocną herbate, ze to NIEZDROWE :D i ze z jednej mozna zaparzyc 2 kubki :D

Gość gość
Autorko każde masło ma 82% tłuszczu. To ja jestem biedota w takim razie, bo kupuje masło za 4,99, herbatę w zwykłym sklepie, a kefir Jana . Kawę też kupuje w normalnym sklepie jak i inne produkty. Chyba muszę zacząć jeździć po specjalistycznych sklepach z żywnością to podniose sobie status społeczny, bo jak tak mogę pić kefir Jana, toż to tylko biedota tak robi.

Gość gość
Biedota chodzi do biedronki :) tylko na kafe twierdzą, ze spotykają tam lekarzy, adwokatów, biznesmenów, celebrytów itp :D ja tam widziałam tylko brudasów, wielodzietne, meliniarzy, gimbusów, emerytów i ogolnie plebs

Gość gość
do 11;36- czyli idealnie pasowalas? ja akurat nie mam nigdzie Biedronki po drodze, więc rzadko robię tam zakupy. I jak coś to kupuję tam mrożone warzywa, masło, podrobke domestosa i ewentualnie podrobke coli, bo ta jako jedyna mi smakuje. co do herbaty to też kupuję na wagę, na ogół różne zielone mieszanki, czasem pije "swoja domowa" - np dziś z liści geranium. kawę też głównie zieloną pije. co do wypowiedzi Twojej teściowej to ma ona 100% racji. mocna herbata jest niezdrowa, zwłaszcza czarną bo zawiera dużo teiny. polecam poczytać coś poza kafeteria, to dowiesz się jaki ona ma wpływ na organizm...

Gość gość
masło ma 82%, inne "masła" zawierajace mniej tłuszczu to po prostu miksy maślane, a nie prawdziwe MASŁO. Poza tym, producent nie powinien nazywac takiego smarowidła masłem.

Gość gość
gość dziś nie kazde bo bywają oszukane pseudo masła 78, 62% xxx Jak nie każde? sama mówisz, to są pseudo masła :D masakra jakie wy tu już tępe jesteście :o nie potraficie ani czytać ze zrozumieniem ani pisać ze zrozumieniem. Widziałam, że nie wiecie co czytacie ale, że nie wiecie co same piszecie?

Gość gość
a ja nie lubię i nie piję herbaty od zawsze :( o ja nieszczęsna :(

Gość gość
Prawda jest,ze herbata typu miniutka jest nieesencjonalna,niesmaczna zwyczajnie. Autorka ma chyba jakies kompleksy,jesli musi przyjsc na kafe pochwalic się gdzie robi zakupy....