Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leczenie naczyniaków propranololem

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z mam leczy swoje dziecko propranololem?

Gość gość
To lek na serce. Mój syn przyjmował go przez dwa lata od urodzenia. Miał częstoskurcz. Nie słyszałam o leczeniu tym naczyniakow. To bardzo silne leki. Obciążają nerki, wątrobę, trzustke...

Gość gość
Ja się nie zgodziłam na terapię tym lekiem ponieważ lekarka przedstawiła nam skutki uboczne. Naczyniak był pod kontrolą i w końcu tak zbladł, że dzisiaj nie ma po nim praktycznie śladu.

Gość gość
Ja rowniez sie nie zgodzilam. To jest silny lek na recepte jednak przerazilam sie skutkow ubocznych mimo ze lekarz mowil ze lek jest skuteczny i "bezpieczny".

Gość gość
Ja mam zapisany ten lek przez psychiatre na zaburzenia lękowe, ale nie wiedziałam że jest aż tak niebezpieczny :(

Gość gość
ja leczę tym naczyniaka u mojego dziecka, leczy go pełno matek, które spotykam w szpitalu i żadna nie panikuje bo to nieprawda o tych skutkach ubocznych

Gość gość
Leczy ktos w poznaniu na szpitalnej? Jak to wygląda po wyjściu ze szpitala kto ustala dawke leku?

Gość gość
czy mogłabym prosić o informację jakie skutki uboczne może wywołać leczenie naczyniaka propanolem? ewentualnie link do artykułu gdzie są one opisane?

Gość gość
czy któraś z mam z małopolski okolice Krakowa leczyła u dziecka naczyniaka propranololem?proszę info gdzie i u kogo i jak to przebiegało