Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do wielorodek

Polecane posty

Gość gość
To może ja sie wypowiem. Jestem stara matka 3,5 i 1,5 latka. Mam 40 lat, 180cm wzrostu, 63 kg żywej wagi i plaski brzuch bez rozstepow. Moje piersi były w lepszym stanie, ale jak każda kobieta po schudnieciu paru kilo w tym miejscu traci najszybciej :) Czuje sie mlodo i atrakcyjnie. Powiem więcej czuje sie obecnie lepiej w moi ciele niż jak miałam 20 kilka lat. A wiecie dlaczego? Bo ja nic nie musze :) Mam kochającego meza od nastu lat, z którym nie jedna beczkę soli zjedliśmy, dobra prace, szczerych przyjaciół, dom i co najważniejsze dwójkę przecudownych dzieci. Pozdrawiam wszystkie stare, nieatrakcyjne 40 tki ;)

Gość gość
15.40 i powiedziała to w ch...zakompleksiona hejterka, która próbuje sobie cudzym kosztem poprawić ego i spuścić trochę żółci. widzisz pindzia, ja akurat nie rodziłam jeszcze i mam na to co najmniej 15 lat jeszcze, więc co ja tam mogę sobie urodowo zarzucić to na pewno nie sa to rzeczy związane z ciążą i porodem a teraz poszczekaj dalej i daj nam trochę rozrywki swoim ujadaniem

Gość gość
15.30 i takie co nigdy nie musiały pracować /martwić sie o byt :D (celebrytki z majątkami po mężach/rodzicach) . A 40 letnia wieloródka, typowa krajowa matka, jako bliźniaczka 16 latki ..haha:P dowcip tygodnia .

Gość gość
odjeb...ci z tymi 16-latkami, a czemu nie 17, albo 15?

Gość gość
"gość dziś Czy ja rozmawiam z kims uposledzonym? Ja nie neguje tego, ze 40latka moze byc atrakcyjna. Ja neguje zenujace wmawianie, ze przecietna dojrzala kobieta po porodach moze porownywac z nastolatkami." Zgadza sie . Tez mam w pracy koleżankę która ma 37 lat i podobno przy zakupie alkoholu proszą ja o dowód (buhahahehe!)

Gość gość
15,55 ja też mam taką, niska, bardzo drobna, warkocz, figura dziewczynki, tylko z bliska widać ze twarz osoby dorosłej chociaż nie jakoś szczególnie zmęczona życiem- z boku, z tyłu , odległości, czy przy mniej jasnym świetle powiedziałbyś ze to dziewczynka

Gość gość
Ja naturalnie rodziłam tylko raz, a później miałam 3 cesarki .Na szczęście jestem szczupła i nie widać po mnie że mam 4 dzieci.

Gość gość
gość dziś a skad wiesz ze nie widac ? pytałaś wszystkich ludzi na świecie ?

Gość gość
Autorko nie ma różnicy między kobietą która rodziła raz a taką która rodziła na przykład 7 razy. Zapytaj o to mamę, ona ci najlepiej odpowie.

Gość gość
16:06 Wiem o tym że nie widać ,bo dużo ludzi mi to mówiło i nikt nie mógł uwierzyć że mam czworo dzieci ,bo mam fajną figurę i uwaga- nie stosowałam i nie stosuje żadnych diet, ale moi rodzice też są szczupli i młodo wyglądają.

Gość gość
gość dziś No to jak urodzisz i bedziesz pod 40stke wtedy porozmawiamy jak to absolutnie nic sie nie zmienia. Tylko pretensje, ze jak glupia lykalas internetowe brednie o idealnych mamusiach z extra jedrnymi cyckami, ktore wygladaja lepiej niz "niejedna 20stka" to miej do siebie. Bo jestes swietnym przykladem jak mozna wmowic idiotkom, jak to po porodach wszystko jest lepiej :D Chyba, ze Ty pierwsza polecisz do chirurga bo nie zniesiesz, ze Twoje cialo sie zmienilo a "nimt Cie na to nie przygotowal"

Gość gość
gość dziś a co mi maja powiedzieć ? Prawda taka ze żadna 40 latka nie wygląda jak 20 latka i pisze to jako kosmetyczka . Szyja, dłonie to jest ta główna różnica Mloda dziewczyna ma w sobie ta świeżość której kobieta 40 letnia juz nie ma i nigdy nie będzie miała.

Gość gość
Moja sasiadka tez ma okolo 35 lat. Ma dlugie wlosy. Jak ma ten swoj koczek na tej wielkiej gebie to jeszcze jakos wyglada. Jak rozpusci ten snopek wyglada jak czarownica. Jak stara czarownica. W ciazy geba powieksza jej sie o 3 razy i juz w ogole smieszna jest.

Gość gość
Przestańcie pieprzyć takie głupoty. To może w ogóle nie rodzić dzieci bo ciało się zmieni?? To normalne że mężowie liczą się z tym że po porodzie ciało wygląda nieco inaczej. Przecież widzą swoje koleżanki znajomych, siostrę, że po porodzie nie wyglądają już tak jak przed porodem. Każda kobieta będzie miała kiedyś dzieci,no chyba że jest niepłodna.

Gość gość
Kosmetyczka...a to tłumaczy ten poziom intelektualny a raczej jego brak. No to więcej szacunku lala do klientek, bo żyjesz ze sprzedaży złudzeń że jak ktoś do ciebie przyjdzie to będzie wygladał lepiej. nie wstyd ci oszukiwać ludzi i brać za to kasę?

Gość gość
16:12 A kto tutaj pisze o jakimś porównaniu 20-latek i 40-latek? chyba tylko ty. Źle zrozumiałaś temat :p

Gość gość
16:06 Jest taka rożnica, że jak ktoś ma więcej dzieci to ma zwyczajnie mniej czasu, a to niemal wprost przekłada się na wygląd. Te osławione dobre geny to nie jest jakaś magia, która pomoże na wszystko. Sama pochodzę z takiej rodziny i owszem, pewne różnice są, ale no nie róbcie ludziom wody z mózgu, że nagle dorosła kobieta wygląda jak nastolatka.

Gość gość
ty , pokaż nam jak się robi koczek na gębie- brodę masz, czy brwi zaplatasz, a może włosy z nosa ?

Gość gość
Mam 3 dzieci. Miałam cesarki, a więc między nogami nic się nie zmieniło, ale ciało oczywiście, że tak. Nie jestem z tego zadowolona, czeka mnie operacja plastyczna brzucha, bo akurat brzuch jest mega straszny. Reszta jest całkiem niezła, bo mam taką typowo kobiecą figurę, duże piersi i tyłek, długie nogi, mam 175cm wzrostu. Kiedyś byłam super laską, wiem, że nigdy juz tak nie będę wyglądać, przed dziećmi miałam sportową sylwetkę, teraz taką bardziej samicowatą jak to mój mąż mówi. Właśnie ja samej siebie nie akceptuję, ale przy mężu nie narzekam, bo on tego jęczenia nie znosi, twierdzi że taka podobam się jemu najbardziej i wiem że nie kłamie, bo coraz bardziej napalony ;)

Gość gość
16.13 a twoi sąsiedzi wiedza ze z ciebie taka wredna, złośliwa i chamska sucz?

Gość gość
"Przestańcie pieprzyć takie głupoty. To może w ogóle nie rodzić dzieci bo ciało się zmieni?? To normalne że mężowie liczą się z tym że po porodzie ciało wygląda nieco inaczej. Przecież widzą swoje koleżanki znajomych, siostrę, że po porodzie nie wyglądają już tak jak przed porodem. Każda kobieta będzie miała kiedyś dzieci,no chyba że jest niepłodna." Można rodzić. Tylko po co idealizować wszystko co z ciążą, porodem i macierzyństwem związane? Lepiej wiedzieć jak wszystko wygląda i nie mieć potem rozczarowania, że się ma rozstępy na cyckach itp

Gość gość
gość dziś hehe jak ktos myśli, ze w wieku 40 lat będzie wyglądał jak 20 latka to spoko . Tylko ,ze to tylko jego /jej złudzenia . Czasu nikt nie cofnie i nawet najdroższy zabieg nie sprawi ze 40 latka będzie wyglądała 20 lat młodziej .

Gość gość
Za sto lat i tak wszyscy będą trupami, te co maja teraz 16 lat tez. Czemu ma_służyć ten temat?

Gość gość
a po co wygladać w wieku 40 lat jak 20-latka, nie lepiej wygladać na zadbane 35?

Gość gość
Z autoreczki chyba wylaza jakies osobiste,skrywane gleboko kompleksy.

Gość gość
Niech ci bedzie koczek nad ta wielka geba. To niczego nie zmienia gebe i tak ma jak loche i garba na plecach. Podobno tesciowa pajaczek jej kupowala, bo chodzila jak .

Gość gość
"ość dziś Urodziłam 3 dzieci i obecnie jestem w 4 ciąży, moja c*pka wygląda rewelacyjnie tak jak i moje ciało, z najstarszą c orka 16 letnia wyglądamy jak siostry bliźniaczki, brzuch mam piękny bez rozstępów itd. Jak reszta ciała, ale myślę że to uwarunkowane genetycznie a po za tym lubię sport , taniec , akrobatyka więc dużo się ruszam , dla porównania to wyglądam o wiele lepiej fizycznie jak koleżanki z klasy mojej córkiusmiech.gif kto nie chce nie musi mi wierzyćusmiech.gif" No masz przykład pani która bedąc 4 ciąży uważa , ze wygląda lepiej niz 16 latki ...

Gość gość
I tak kiedyś wszyscy umrzemy, bez względu na to czy mamy ładne ciała czy brzydkie.

Gość gość
To niczego nie zmienia gebe i tak ma jak loche i garba na plecach. te prymityw...a w jakim to języku, jak się słowo garb odmienia i co to jest mieć gębę jak lochę, bo co to jest locha to wiem, ale takie bezsensowne użycie tego słowa świadczy , że albo idiotka z ciebie, co nawet podstawówki z sukcesem nie ukończyła albo jakaś patologia, ale też z tych naprawdę z dna

Gość gość
No zgaduj.