Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do wielorodek

Polecane posty

Gość gość
A g****o/burzę rozpętała trollica od " po 40 i trzech porodach wyglądam jak nastolatka" .Olejcie te bzdury :) .

Gość gość
Mam sąsiadkę, która ma troje dzieci, ma 31 lat i powiem z ręką na sercu że wygląda tak na 25, zgrabna jest, szczupła, ma piękną buzię i zdrowo wyglądające włosy, troszeczkę jej brzuszek odstaje ale takie brzuszki widuje u kobiet, które nie mają dzieci, ogólnie wygląd 8/10. Myślę że duże znaczenie mają geny.

Gość gość
No, bo to normalne, ze te co nie rodzily maja obwisle piersi, rozstepy czy niewstapione brzuchy smiech.gif x A żebyś wiedziała. Połowa kobiet ma tyłek i uda jak tygrys. Rozstępy nie robią się tylko od ciąży. Obwisłe piersi? Kobieto! Wiesz ile 20latek ma placuszki? Już nie wspominam o rozstępach na tych piersiach. Intensywny okres wzrostu się kłania. Faceci też mają rozstępy. A autorka jest po prostu je/bn/ieta, o ile sama nią nie jesteś.

Gość gość
Ja tez znam taka jedna kobiete ma 36 lat ma troje dzieci. Jest bardzo szczupla na twarzy wyglada mlodo no nie na 25 lat ale niezle. Jesli chodzi o wlosy to nic szczegolnego ale ma blond i troche ja odmladza.

Gość gość39
Wyglądam nie gorzej niż współczesne panny. Tez mam pod 40. Cóż, jak byłyśmy małe nie jadło się chemii, dużo ruszalo i to teraz procentuje. W ciążach nabieralam po 5 kilo.

Gość gość
Ja nie rodziłam wcale i mam ciało w rozstępach i obwisłe całe a mam 30 l. I nie wstydzę się męża, taką mnie brał rzed ślubem ;)

Gość gość
Dobra jak już jest taka nagonka jak wyglądam :D pisałam wcześniej że z moja córka wyglądamy jak bliźniaczki i lepiej wyglądam niż jej 16 letnie koleżanki a obecnie jestem w 4 ciąży to wytłumaczcie mi jak tu zdjęcie wcisnąć na formu ??? Chętnie się pochwalę swoim ciałem i swoją osobowością :D nie mam nic do ukrycia :D uwaga mogę zaskoczyć bardziej jak Lewandowska z wyglądem! :D

Gość gość
Dajesz zdjęcie na zapodaj.pl i wklejasz link do niego. Swoją drogą, po co ta dyskusja jeśli widać, że babie chodzi o hejt? :) I po co niby 40 latka miałaby chcieć wyglądać jak 16 latka? Ludzie. :D Nie zmienia to też faktu, że młode dziewczyny bywają i piękne, i zaniedbane. Tak samo jak dojrzałe kobiety. Co z tego, że taka na Kafe podnosi sobie ego coraz to nowszymi provo ;) skoro w dzisiejszych czasach wygląd to kwestia pieniędzy, a mózgu za to nie kupi. ;)

Gość gość
Szczerze mówiąc to wierzę ze 40 latka może wyglądać na 16 lat. Zwłaszcza że 16latki nie wyglądają jeszcze szczególnie pięknie. Może co niektóre tak, ale wg mnie ciało robi się ponętne po 20tce.

Gość gość
Mhm. Ja znam taka kobiete tez ma 4 dzieci. Mozna powiedziec, ze sie picuje to na pewno nie jest dbanie o siebie. Chodzi na solarium twarz ma przez to wedlug mnie stara. Ma ciemne wlosy. Ubrania roznie krociutkie spodenki, mini, zawsze ma buty na wysokim obcasie. Tapety kilogram. Jest szczupla. Brzucha nie ma wystajacego. Rozstepow tez nie widac. Ona tez ma o sobie mniemanie, ze wyglada lepiej jak nie jedna 20. Zalezy do kogo sie porownujac. Wedlug mnie wyglada na swoj wiek.

Gość gość ech
mam 40 pln i 2 dzieci, jedyne rozstępy jakie mam to te które zrobiły mi się w okresie dojrzewania, biust przed ciążami miseczka A, a wiec co tu ma obwisac, teraz miseczka B. Ogólnie nie narzekam jak wyglądam, ale mogłabym trochę schudnąć, ważę 58 przy 164, ale to raczej się nie stanie bo uwielbiam jesc, na szczęście małe porcję mnie ratują przed tyciem.

Gość gość ech
miało być 40 lat :)

Gość gość
58kg przy Twoim wzroście to waga idealna.

Gość gość
gość dziś nie wierze zdjęcie proszę

Gość gość
Daj foto bez twarzy. Oswiec nas chociaz 20letnim cialem w ciele 40latki ;) dawaj :D

Gość gość
Haha, zaraz faktycznie przyjda panny wiecznie mlode okaze sie, ze wg nich dzisiejsze dziewczyny sa zalane sadlem i zaniedbane :D Statystyki mowia co innego - im starsza grupa wiekowa tym wiekszy odsetek nadwagi i otylosci.

Gość gość
Co glupio ci wstawic swoje sadlo co?

Gość gość
Dobre nie?

Gość gość
Dobre:)

Gość gość
Ale jestes gruba ja pierdziele. Przerabialas w photoshop? Bo takie sztuczne jakies to zdjecie . Moglas bez przerabiania wstawic

Gość gość
Jest ta moc! Jest ten power!

Gość gość
https://zapodaj.net/f862cfbc45342.jpg.html Przyadkowe zdj z neta. Jest sobie taka kobieta w wieku 40 lat i ona mowi ze wyglada jak blizniaczka z corka. Uwierzylybyscie? Przeciez wiek rzuca sie w oczy. Nie ukryje tego chociazby nie wiem co.

Gość gość
I co zatkało was!!!

Gość gość
Zatkało, szacun.

Gość gość
40chy jestescie wszystkie piekne jak kwiat rozy po burzy. Juz sobie wyobrazam jak wygladacie w ciazy :D

Gość gość
One sa wstretne. Jak mozna sie pod pachami nie golic. Masakra.