Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wizyta u kardiologa. Też tak miałyście?

Polecane posty

Gość gość

Witam, dwa tygodnie temu byłam u kardiologa, w sumie pierwszy raz. Kazał mi się seblyc z łachów i położyć na kozetce. W pewnym momencie kazał mi podnieść jedną pierś do góry żeby mógł zrobić echo serca. Nie posłuchałam, więc wziął w swoją rękę moją pierś i zaczął ją obmacywać - jednocześnie rozpiał sobie rozporek i pieścił gałę. Czy tak wygląda USG serca?

Gość gość
tak,tak własnie

Gość gość
idioto lezy sie na boku i nie trzeba wtedy cycka podnosic, on se tam wjedzie glowica usg. debil

Gość gość
Tak, a potem było jeszcze gorzej bo połozył się na mnie i przytknał ucho do piersi bo mówił że musi na własne uszy usłyszeć bicie mojego serca.

Gość gość
Na koniec powiedział mi, że mam arytmię i że arytmia może być np. od chorych jajników i że jeśli chcę to może mi je sprawdzić na miejscu, żebym tylko zsunęła majtki i rozszerzyła nogi a on wtedy swoim sonarem z rozporka sprawdzi wibracje jakie mają moje jajniczki. Okazało się, że z jajnikami jest ok - ale zauważył że zrobiłam się mokra - nie wiem o co chodzi?

Gość gość
gość dziś idioto lezy sie na boku i nie trzeba wtedy cycka podnosic, on se tam wjedzie glowica usg. debil :D hahaha k***a ale głupia pelikanica :D

Gość gość
lol co za debile, usg się robi na leżąco a lekarz głowicą podjedzie pod pierś, nie słucha tych wszystkich głosów, że tak wygląda badanie! oni się z ciebie nabijają - lekarz nie może się przy tobie masturbować - jest to nie eleganckie