Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego większość kobiet teraz to tylko puste worki na mleko?

Polecane posty

Gość gość

Kieruje ten temat do każdej pustej, napompowanej nie szanującej sie lambadziary. Czy tak ciężko być normalna kobieta z jakimiś wartościami, a nie dawać d**y byle komu i byle gdzie na prawo i lewo? Rzygac mi sie juz chce jak patrzę na takie panny. Właśnie przez was czasami wstydzę sie tego ze jestem kobietą. Wiekszosc z was to puste szmaty które nie doceniają nic co faceci dla was robią. Tak, sa jeszcze faceci ktorzy sa czegos warci. Tylko wy moze zastanowcie sie nad soba. Nie dziwie sie ze wiekszosc was nie szanuje, zostawia i idzie w cuk. Najpierw same zacznijcie sie szanowac, moze wtedy inni zaczna szanowac was. Jesteście poprostu niewdzięcznymi sukami które uważają sie za ksiezniczki. Tak nie jest. Dziekuje :)

Gość gość
W końcu ktoś sprostował ;)

Gość gość
Ty tez jestes pustym workiem, tylko że na śmieci, pustym i zepsutym, taka prawda.

Gość gość
Skutek rewolucji seksualnej i feminizmu. niedługo kobietom zacznie to wszystko wychodzić bokiem jak znikną ostatni porządni mężczyźni albo będą oni zwyczajnie szukać kobiet tylko poza granicami kraju np. na ukrainie, w japonii, tajlandii tp.

Gość gość
Faceci to przeżytek, same dupki, itp. Niech spadaja na antypody, taka ukrainka tez chce faceta, a nie gumke od kaleson

Gość gość
na dupki to wy właśnie nowoczesne wyzwolone kobiety lecicie stąd tyle samotnych matek. Porządnych mężczyzn totalnie lewacie

Gość gość
Popieram tego kto założył ten temat :) 100% prawdy o dzisiejszych kobietach. I są mężczyźni czegoś warci, a sa takie kobiety? Malo ich niestety.

Gość gość
hahah napisane przez faceta tempe dzifki :D :P

Gość gość
gość dziś hahah napisane przez faceta tempe dzifki x Prawda w oczy kole! Są porządne kobiety, które mają już dość problemów przez te rozwiązłe

Gość gość
weź przestań debilu udawać kobiete po ci zostanie to na stałe :p

Gość gość
Jak byś nie wiedziała pustaku nie ja zakładałem temat a autorki już jakiś czas tu nie było

Gość gość
Ja jestem autorką i nie, nie jestem facetem ;) jak ktoś juz wyżej napisał: Prawda w oczy kole :)

Gość gość
I przepraszam ze sie tu udzielam jako gość ale nie widzę powodu zakładać konta na jeden temat :)

Gość gość
Chyba prawda bardzo zabolala. Drogie panie dobry przekaz ;)

Gość gość
"przeczytaj ten tekst.. Jeśli juz przeczytasz i poczujesz sie źle to znaczy ze jesteś kurwą...przykro mi" haha :D