Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ddr3aaa

fgfd

Polecane posty

Gość roselee
niestety nie wybieramy wieku osoby, ktora nas zainteresuje.

Gość roselee
17:02 otoz to. facet moze nawet nie smie przypuszczac, ze mloda dziewczyna zechcialaby kogos tyle starszego, moze po przejsciach. dlatego trzeba wybadac sytuacje, bo jak dwie strony beda biernie czekac, to tylko zmarnowana szansa.

Gość gość
Stałe tu piszę, że nie ma czegoś takiego jak "presja spoleczna". Presję tworzy samą zainteresowana, w swojej głowie. Kobieta pewna swoich uczuć, i uczuć mężczyzny do niej, nie zwraca uwagi , nie podaje jako minus różnicy wieku. Owszem, młoda kobieta powinna szybko się uczyć (zycia), spowaznieć, jeśli jest trzpiotowata, bo związek z mężczyzną 10+ starszym to już inna liga. Poznałam się z moim mężem, gdy miałam 25 lat, on 38, i jesteśmy że sobą do dziś, już kilkanaście lat.:)

Gość roselee
autorko i tak trzymaj i bynajmniej nie zrazaj sie komentarzami ludzi, ktorzy nie potrafia wybic sie z zasiekow konwenansu. zyj swoim zyciem i raduj sie, ze masz taka fajna relacje ze swoim milym panem :) podgladaczy i "fanow" pozostaw z ich wlasnym hobby.

Gość gośćKasieńka
roselee, spróbuję jutro :)

Gość roselee
kasienko, trzymam kciuki i sluze rada, jakby co :) bo chyba wiem, co czujesz :) u mnie minelo juz tyyyyle lat, a nadal pamietam te emocje... zycze ci z calego serca, zeby wyszlo ci zachecenie owego pana do dalszej znajomosci, nie musi byc zadnych podtekstow, ale zeby tego nie zostawic tak bez ciagu dalszego, bo bedziesz sie zastanawaic do konca zycia co by bylo gdyby...

Gość gośćKasieńka
roselee, emocje to były w listopadzie, grudniu...wtedy mnie dotykał, zaczepiał, żartował a teraz wydaje się jakby się wypaliło. Ale dziękuję :) napiszę jak mi poszło.

Gość roselee
no fajnie, to powodzenia :)

Gość gość
w wieku 30 lat bedziesz go zdradzac bo on bedzie miec 42 i bedzie miec impotentem x Hahahha większej głupoty nie słyszałam. Mój facet teraz ma 44 i jest między nami 22 lata różnicy i seks jest niesamowity, ma zawsze ochotę na mnie i to w najmniej oczekiwanym momencie. 12 lat różnicy to wcale nie jest przepaść, wszystko zależy od nastawienia ludzi. Uwierz mi nie ma co patrzeć na ludzi wokół co mówią żyjcie swoim życiem, bądźcie szczęśliwi. Moi rodzice jeszcze o nas nie wiedzą, aczkolwiek mama się domyśla i nie krytykowała tego, powiedziała mi że jestem dorosła i wiem co robię. Pracujemy razem i wszyscy się domyślają i nikt nic złego nie mówi. Fakt faktem u nas się ukrywamy ale jeśli gdzieś pojedziemy to zachowujemy się normalnie, ostatnio byliśmy na termach i cały czas się przytulaliśmy, całowaliśmy i w ogóle i nikt na nas źle nie patrzał. Jak byliśmy w Pradze czy Zakopanem tak samo, cały czas trzymaliśmy się za ręce co chwile całowaliśmy i owszem zdarzyło się że taka starsza pani na mnie źle popatrzyła ale ja tylko obrzucałam ją spojrzeniem i szlam dalej dumnie z nim za rękę.

Gość błękitnaa
To nie jest dużo.

Gość gośćKasieńka
Odwołał spotkanie! :(

Gość roselee
ale odwowal i juz nigdy sie nie spotkacie, czy przelozyl?

Gość gośćKasieńka
Przełożył, idę w piątek. Napisał takiego oschłego smsa że aż mi się smutno zrobiło :( Mam wrażenie że on mnie nawet nie lubi a co dopiero coś więcej :(

Gość roselee
on moze tak samo myslec o tobie, skoro nie odwzajemnialas jego zalotow wczesniej ;)

Gość gość
roselee, pewnie tak jest. Zresztą myśli chyba że kogoś mam, powiedział mi to. A poza tym widzę że stracił już zainteresowanie moją osobą, ma kogoś na bank. Tak bardzo żałuję, że byłam taka głupia i go odtrąciłam. Straciłam szansę na naprawdę fajnego faceta :(

Gość gość
Oczywiście pisała Kasieńka

Gość roselee
w piatek idz va bank, zloz niezobowiazujaca propozycje pozostania w kontakcie i bedziesz wiedziec na czym stoisz :) w koncu nie masz nic do stracenia.

Gość gość
po co ci taki duzo starszy, chyba, ze dla kasy

Gość roselee
jak ktos nas zainteresuje swoja osoba, polubimy do, zauroczymy sie, to nikt nie liczy czy 5 lat starszy, czy 10 lat mlodszy. moze nie wszystkim przyjdzie tego doswiadczyc, ale jak sie w kims zakochasz i chcesz z ta osoba spedzac czas i dzielic zycie, to nie liczy sie lat. liczenie lat to raczej domena osob kieujacych sie powierzchownymi kategoriami w doborze partnera, takimi jak wiek, wzrost, wykonywany zawod, pochodzenie...

Gość gość
roselee, zrobię tak :) dziś , bo lubię jego oczy, jego uśmiech, dobrze mi się z nim rozmawia, śmieję się z jego żartów, mamy wspólną pasję.

Gość gośćKasieńka
Znów zapomniałam się podpisać :/

Gość roselee
i zorientujesz sie kasiuniu, czy bedzie sutuacja na ew. zaproszenie na niezobowiazujaca kawe, tak zeby pogadac, lub spacer, lub piknik ;)

Gość gość
Chyba będzie ciężko bo to specyficzny człowiek, czasami ciężko się z nim nawet rozmawia, często ucieka.

Gość gośćKasieńka
Kurcze no...chyba powinnam stały nick zrobić bo cały czas zapominam...

Gość gość
podobal mi sie facet 20 lat starszy

Gość gość
niektorzy mlodzi faceci szukaja starszych kobiet nawet o 20 l

Gość gość
Bo mężczyźni są jak wino :)

Gość gość
Heheh ja mam znajomych on 29, a ona 17 :D Wydaje mi się, że taki facet ma jakieś skłonnośc***edofilskie.