Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ddr3aaa

fgfd

Polecane posty

Gość gość
Heheh ja mam znajomych on 29, a ona 17 :D Wydaje mi się, że taki facet ma jakieś skłonnośc***edofilskie.

Gość gość
17 lat to już rozwinięta kobieta...

Gość gość
Fizycznie może tak ale w główce to kaszanka jeszcze :p

Gość gość
A 29latek to niby dojrzały mężczyzna? :D Widocznie się dobrali pod względem intelektualnym również.

Gość gośćKasieńka
Stresuje się jutrzejszym spotkaniem...

Gość roselee
to zrozumiale, na pewno jest to stres, ale postaraj sie podejsc do sprawy jak najbardziej na luzie, zeby twoj stres nie udzielil sie jemu :) jak poczuje zluzowana atmosfere, z lekkim akcentem humoru i zartu, przestrzen miedzy wami stanie sie bardziej podatna na przeplyw pozytywnej i radosnej energii i dogadacie co do utrzymywania dalszej znajomosci :) jedyna przeszkoda, ktora moze stanac na drodze jest ewentualnosc, ze on ma kogos w kim jest zakochany. tego nie mozna wykluczyc, ale tez nie ma sensu podejrzewac i zadreczac sie tymi podejrzeniami :) o ktorej jest spotkanie?

Gość gość
Teraz to chyba nic mu nie powiem, nie odpisał mi dzisiaj na smsa, od 14 cisza :( Kolejny znak, że go nie interesuje, przykro mi :(

Gość gośćKasieńka
Teraz to chyba nic mu nie powiem, nie odpisał mi dzisiaj na smsa, od 14 cisza :( Kolejny znak, że go nie interesuje, przykro mi :(

Gość roselee
to ze nie odpisal moze oznaczac wiele rzeczy, niekonicznie brak zainteresowania. moze nie wie co napisac i odkladal to na pozniej, az w koncu nic nie napisal. moze uznal, ze po co ma pisac, skoro jutro sie zobaczycie i to samo moze ci powiedziec. a moze jest po prostu zajety i nie lubi pisac czegos na chybcika. juz sie tak nie zamartwiaj :)

Gość gośćKasieńka
Ale nie odpisał właśnie w sprawie spotkania więc nie wiem o której jutro iść. Jakby był zainteresowany to by na pewno napisał a tak...zignorował mnie po prostu.

Gość roselee
oj ty mała fatalistko ;) zapytaj jutro rano jeszcze raz. ja tam trzymam kciuki i liczę na twoją kreatywność ❤️

Gość gośćKasieńka
Liczę na to, że rano się ogarnie i mi odpisze. Teraz moje się jeszcze bardziej, bo tak mi zależało. W co się ubrać? :D

Gość roselee
to już trudniejszy temat, bo nie znam twojej osobowości, stylu, ani jego preferencji i sposobu myślenia ;) ja zawsze w tego typu sytuacjach stawiałam na kolor czarny i strój kobiecy, ale nie wyzywający, np. powiewna dłuższa spódnica lub sukienka. albo coś zupełnie zywczajnego, jak na codzień, żebyś czuła się luzacko i codziennie, a nie spięta i wystrojona, czekająca na werdykt ;) a jak ty się ogólnie nosisz?

Gość gośćKasieńka
Ja to raczej klasycznie, spodnie, koszula, bluzka jakaś, bez udziwnień. Teraz lato to sandałki na koturnie zakładam by być wyższą i szczuplejszą :P A on? Ja tego też nie wiem, któregoś razu pochwalił moje buty. Raz dziwnie spojrzał na dziury w spodniach albo mi się tak wydało po prostu. Coś tam mówił o mini. Niestety nic więcej nie wiem. Ostatnio byłam w sukience więc odpada na dzisiaj. I tak będę spięta :P i abym czuła się luzacko to powinnam pójść bez stanika :P Myślę o czarnych leginsach, koturnach i kolorowej koszuli, może róż? Niebieski? Pomarańczowy? Zielony? Tego jeszcze nie wiem. Aha i odpisał wreszcie, mam przyjść na 16.

Gość gośćKasieńka
Napisał znów,że jednak na 15, jakiś dzisiaj niezdecydowany.

Gość roselee
fajny strój wymyśliłaś :) to już prawie "już", więc powodzenia

Gość gośćKasieńka
Jestem :) Już opowiadam! Było ok! Nawet bardzo ok! Ubrałam się w te leginsy, różową koszulę i niestety bez sandałków bo padało więc wzięłam baleriny ale też było ok :) Ogólnie prawie wszystko się udało! :D Znaczy nigdzie się nie umówiliśmy ani nic spoza służbowych rzeczy ale...ale..to nie koniec przynajmniej bo padło z jego ust "bądźmy w kontakcie" :D I nawet się specjalnie nie stresowałam, luzik był i żarty i w ogóle było słodko :P

Gość gośćKasieńka
roselee dziękuję, że jesteś tu ze mną w temacie :)

Gość roselee
prosze bardzo, kibicuje ci calym sercem :) no! to super, ze to padlo z jego ust. teraz tylko trzeba bedzie ten kontakt podtrzymac :classic_cool: jak teraz widzisz dalszy tok postepowania?

Gość gość
Zastava 1100p jest nowoczesnym samochodem czteroosobowym z nadwoziem mającym dzięki klapie tylnej charakter nadwozia uniwersalnego. Ekonomiczny silnik odznacza się bardzo dużym stopniem elastyczności i zapewnia pojazdowi dobre osiągi. Samochód cechuje wysoki stopień bezpieczeństwa czynnego i biernego. Cena: 1550 $ + 30 000 zł.

Gość gośćKasieńka
Nie mam żadnego planu :( Bo wyjeżdżam i nie będę mogła już się z nim widywać. Tak liczę po cichutku że napisze do mnie ale raczej to się nie stanie bo cały czas traktuje mnie służbowo :(

Gość gość
Znam osobiście parę z 28letnią różnicą wieku, są ze sobą już 2 lata i wyglądają na szczęśliwych :)

Gość gośćKasieńka
No między nami nie ma aż tak wielkiej różnicy wieku ale trochę jest...

Gość gośćKasieńka
roselee jesteś?

Gość roselee
tak. co slychac, kasienko? :)

Gość gość
Up

Gość gośćKasieńka
roselee, no właśnie nic :(

Gość roselee
to sie mu przypomnij i zapros na letni spacer :)

Gość gość
Jak was czytam to placze ze smiechu :D Doradzacie jej żeby się malowała,a to dobre :D Autorko tematu nie słuchaj tu wszystkich bo połowa z nich idzie normalną drogą,taką przeciętna która zazwyczaj rozchodzi się po bokach :).12 lat to nie jest duża różnica ale mała też nie,zaznaczyłabym że średnia.Może niech partner się zacznie inaczej ubierać,jakieś dresy nike i air maxy czy coś :P Z drugiej strony to żal mi chłopaka twojej koleżanki bo kiedyś on będzie oglądał się za młodszymi a twoja koleżanka będzie smutna z tego powodu.Dla mnie fajna różnica wieku,nie słuchaj idiotów i doradź swojemu też sportowy styl.Pozdrawiam

Gość gość
dziś autorka już dawno tu nie pisze :D