Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ddr3aaa

fgfd

Polecane posty

Gość gość
bo lepiej się zakochać w gołodupcu, prawda? :D niektóre panny mają po prostu szczęście :)

Gość Rolencja
Moj jest starszy o 24 lata, ja mam 31. Znajomi na poczatku patrzyli na nas z malym usmieszkiem, ale teraz, po prawie 3 latach wszyscy nas znaja i nie budzi to zadnych kontrowersji ☺ ja od poczatku wiedzialam, ze on mi pasuje i ze chce tego zwiazku i w ogole sie nie przejmowalam innymi, a pracujemy w dosc plotkarskim i hermetycznym srodowisku ☺

Gość gość
Nie chce mi się czytać całego wątku ale powiem tak - to zależy , głównie od charakterów osób w tych związkach jak to się ułoży w przyszłości . Osobiście znam dwie pary gdzie facet jest 12 la starszy od kobiety , i są to dwa skrajnie różne związki . W nazwijmy to związku nr 1 facet jest zaradny , pracowity , dużo pomaga w domu przy dzieciach ( mają trójkę ) , jest aktywny itp . Ogólnie życie i się układa bardzo dobrze i wszystko wskazuje że będzie tak dalej . W związku nr 2 sytuacja wygląda zupełnie inaczej , facet zachowuje się na 10 lat więcej niż ma a kobieta na jakieś 10 mniej niż ma , co powoduje że różnica wieku 12 lat w rzeczywistości jest większa . Po prostu czasem się ma wrażnie że to nie związek ma ojciec z córką . Facet jest leniem , ma swoją partnerkę głęboko w doopie , zero planów nażycie , ogólna beznadzieja . Także reasumując wydaje mi się że owszem wiek ma jakieś znaczenie ale to jak taki związek bedzie się układać zależy głównie od samych ludzi ich charakterów , podejścia do życia itp

Gość gość
na chuj ci żonaty

Gość RK25
Ja bym się bała, że mój wybranek umrze przede mną. Jeżeli byłby 12 lat starszy, to na 90% umarłby przede mną. Nie mogłabym być z mężczyzną starszym od siebie o więcej niż pięć lat. Chociaż znam przypadek, gdzie mąż był starszy od żony o 8 lat i to on owdowiał.

Gość gość
dlaczego usunęłaś swoje wypowiedzi? Ktoś cię rozpoznał?