Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była czy może nowo poznana

Polecane posty

Gość gość

Poznałem jakieś 2 tygodnie temu nową dziewczynę ale mam wątpliwości bo z jednej strony jest taka dobra dla mnie, ale pomijając fakty rozstałem sie miesiąc temu z dziewczyną byliśmy ponad rok ze sobą i dalej coś do niej czuje ona ciągle do mnie pisze prosi o spotkania, już wiele razy odmawiałem, nie wiem co robić powiedziałem jej jakiś czas temu że nie chce zostać jej przyjacielem i zrywam relacje z nią, oczywiście skoro tak potoczyły się nasze losy każdy poszedł w swoją stronę, ja postanowiłem to wszystko przeboleć i chciałem być normalnym facetem korzystającym z życia więc poznałem ową dziewczynę, Nie dając sie zmanipulować byłej, ale chyba coś do niej czuje jeszcze. Co robić dziś się widzimy pierwszy raz po rozstaniu ?

Nie daj się zmanipulować, moim zdaniem na pierwszym spotkaniu po rozstaniu nie powinieneś być łatwy, traktuj ją jako koleżankę i przerwij to spotkanie w takim momencie kiedy najlepiej będzie wam sie rozmawiało o ile tak będzie. Myślę że pomogło to że olewałeś ją przez cały czas i nie chciałeś się spotkać, więc może uświadomiła sobie że może Cię stracić na zawsze i byłeś dla niej wartościowy. A co do tej nowej sam musisz wiedzieć, może powiedz byłeś że już z kimś sie spotykasz nie bądź łatwy jak Ci na niej zależy :) Kobiety to manipulantki sprawdzają nas !

Gość gość
Olej ją czy ona jest tego warta ? Na pewno musisz jej pokazać tak jak krzysiek napisał że nie jesteś "łatwy" Powinno pomóc !

Gość gość
...nie bądź łatwy jak Ci na niej zależy usmiech.gif Kobiety to manipulantki sprawdzają nas. x " Świat się zmienił. Mówi mi to woda. Mówi mi to ziemia.Wyczuwam to w powietrzu..." Podoba mi się :D zwłaszcza to nie bądź łatwy :p

Gość gość
Czyli sugerujecie że mam ją olać ? Hmm powiem tak że czuję coś do niej zależy mi jeszcze na niej bo jednak trochę przeżyliśmy wspólnych chwil, a nie chce też oszukiwać tej nowej dziewczyny. Tylko jak się dziś zobaczymy to jak długo powinniśmy rozmawiać i czy nawiązywać do przeszłości i nas ? Dzięki za uwagi.

gość 11:58 A co ma wyłożyć wszystkie karty koleś na stół i ma pokazać jak bardzo tęsknił żeby znów potraktowała go jako koło zapasowe ?

Gość gość
Zależy mi na Waszej opinii więc rozważę każdy komentarz podpowiedź. Dziękuję jeszcze raz !

Gość gość
12:01 A gdzie wyczytałeś, że był kołem zapasowym ? :)

Gość gość
Z tego co wiem to przez jakiś czas ona spotykała się z jakimś kolesiem a i tak pisała do mnie.

Gość gość
Weźcie mu doradźcie a nie przegadujecie się po raz kolejny na innym temacie... Moim zdaniem nie okazuj jej aż tak dużego zainteresowania na pierwszym spotkaniu niech zobaczy że trzeba też o Ciebie zawalczyć.

gość 12:10 Napisałem co myślę chyba po to gościu stworzył taki temat bo ma wątpliwości. Nie okazuj zbytnio zainteresowania tak jak już ktoś napisał ;)

Gość gość
Może ktoś jeszcze doradzi mi co z tym fantem zrobić ? Nie mam 15stu lat ale zależałoby mi na opinii innych.

Gość gość
12:05 Mogli się znudzić w międzyczasie :D Rada niesie z sobą ciężar odpowiedzialności, ale ok ;) Idź i baw się dobrze jeżeli nie chcesz się dać wkręcić ponownie to się nie daj :) Co do nowej to chyba mocno średnio skoro myślisz o eks ;)

Gość gość
Niestety tak się nie da :( A zależeć zależy a nie chce krzywdzić też nowo poznanej. A chujem też nie jestem żeby bawić się uczuciami...

Gość gość
12:19 Skąd wiadomo ? Ok nie będę się czepiać :) tacy wrażliwi tutaj faceci przesiadują, ze aż strach ;)

Gość gość
Autor czyli musisz znaleźć 3 opcje i to taką, która przyćmi dwie poprzednie :) Bo nie da się zjeść ciastka i mieć ciastko :)

Gość gość
12:25 Pomogłeś :)

Gość gość
12:25 Byłam i jestem :) ale kiedy wchodziłam już w fazę były to znaczyło to dokładnie to co widać, czyli było minęło:) Jakiś powód tego, ze przestawałem kogoś kochać musiał istnieć a skoro tak to cya :D

Gość gość
12:25 Pomogłeś usmiech.gif x Aż tak męsko brzmi ta wypowiedz :p Dzięki to miłe, że pomogłam :)

Gość gość
12:29 Podpowiadacz jest podłym szowinistą :D * przestawałam

Gość gość
12:31 Przepraszam ;)

Skromna Ja Kiedyś to już napisałem że dorastałaś tylko do 10 roku życia a potem rosły Ci tylko cycki :D Nie widziałem na Kafe ani jednego mądrego Twojego komentarza pod tematem ;) Nie pozdrawiam pustej laleczki :D