Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew

Czemu Starbucks Coffee lokuje się tylko w dużych miastach?to dyskryminacja

Polecane posty

Przecież w średniej wielkości miastach jak Opole zielona Góra Gorzów Wielkopolski Kielce Radom Częstochowa Rzeszów Białystok lublin czy Bydgoszcz też są ludzie którzy by chcieli się napić kawy ze Starbucks Coffee a w tych powyższych miastach nie ma Starbucks Coffee czemu jedynie w dużych miastach są Starbucks jak Np w Warszawie Wrocławiu Poznaniu Łodzi Krakowie Szczecinie czy Gdańsku z małych miast wyjątkiem jest Sopot bo graniczy z Gdańskiem a z miast średniej wielkości do 400 tysięcy mieszkańców mają 300 tysieczne Katowice i 200 tysieczna Gdynia bo Gdynia jest w Trójmieście

Czemu tak jest?

Gość gość
bo wieśnioki z dziur w rodzaju opola, zielonej góry czy radomia nie są godni tego by się napić lury wycenianej 15-krotnie drożej niż jej wartość 🖐️ dotarło wreszcie?

Gość gość
Ile razy mam ci powtarzać że opole to nie dziura ani zad***e ile razy mam ci to powtarzać? Ile razy mam ci to powtarzać x milion byłeś kiedyś e Opolu? Nie nie nie i jeszcze raz nie więc goofno wiesz o Opolu i ile Razy mam ci powtarzac gościu od homocwela że opole to nie jest dziura

Gość gość
a ja ci przygłupie powtarzam nie wiem który raz, że byłem w opolu. podobnie jak zielonej górze, lesznie, legnicy, radomiu, rzeszowie itd, itp. i to SĄ dziury. Co więcej większość mieszkańców tych miast tak uważa i sobie w nich mieszkają bo lubią. Ma to swoje zalety, ale w niczym nie zmienia faktu, że są to dziury!!!

nie jestem przygłupem idioto i doskonale o tym wiesz że nigdy nie byłeś w Opolu i doskonale o tym wiesz że nigdy nie byłeś w Opolu

gość od homocwela a ty mi nie wierzysz że często jestem we wrocławiu skoro mi nie wierzysz że często jestem we wrocławiu to obejrzyj cały filmik z wrocławia ale daj na pełny ekran bądź obróć telefon dowód że byłem wiele razy we wrocławiu https://www.youtube.com/watch?v=R3ywrre9ABc

Gość gość
jesteś przygłupem co potwierdziłeś opinią psychologa o sobie, którą tu bardzo ładnie skopiowałeś :D

Gość gość
nie nie jestem przygłupem skoro mi nie wierzysz że czesto jestem we wrocławiu to zobacz filmik powyżej

Gość gość
Co tam jakieś Opole czy Wrocław. Byłeś chociaż raz w życiu swoim w Pradze, Wiedniu, Budapeszcie, albo chociaż na Majorce? Jeśli nie, to musisz koniecznie pojechać. Z biurem Itaką, które jest ci niezwykle bliskie, bo wywiera nacisk na sprzedaż i wydaje rozkazy z Opola

Gość gość
Nie masz co robić to podróżuj :-)

W anglii w kazdym miescie miescinie czy nawet wsi jest costa czy starbucks. Polsks to ogolnie jest jak wies w porownaniu do anglii Nawet warszawa to wies