Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę się zabić ...

Polecane posty

Gość gość
Autorze masz rodzeństwo?

Gość gość
Nie patrz chlopcze na te "pomocne komentarze " napisałeś że masz firme ze kobietę utrzymywales więc Ci tyłek liza już , niestety większość tych "zalujacych " Ciebie to kafeteryjne hejterki które bluzgaja każdemu z kogo nie mają pożytku , napisałeś że dałeś sobą manipulować i dawales sporo kasy to już im się oczka zaswiecily i wielce "pomocne " maryje panny się znalazły

Gość gość
Prawdopodobnie te zalujace Ciebie i takie przymilne sa takie same jak twoja była , tylko powiedz ze masz pieniadze i dajesz sobą pomiatac to od razu jest masa panien milosiernych

Gość gość
23:23 Co z tego że mam firmę ? Nie zarabiam kroci ! Nigdy nie kupiłem żadnych uczuć, żadnej dziewczyny. Nie na tym polega miłość ! Jeśli Ci chodzi o samochód też nie mam jakiejś wypasionej bryki... Nie ten szczęśliwy, który ma wszystko, ale ten, który docenia, co ma... Rodzina <3

Gość gość
23:21 Tak mam ale nie chce z nimi o tym rozmawiać :)

Gość gość
Akurat prowadzę własną działalność :D Nie trafiłaś. Są jeszcze ludzie, którzy potrafią pomóc bezinteresownie. Zauważ, że sporo osób pisze, żeby odpuścił związki.

Gość gość
23:23 Na nikogo kasy nie dawałem nie wiem gdzie to wyczytałeś i nwm po co piszesz że ktoś może mieć z tego korzyści czy ja ujawniłem siebie jako osobę realistyczną. Zauważ że każdy z nas jest tu anonimem :)

Wiesz jak ja kiedys zrobiłam. Byłam 5 lat z partnerem. ale Tylko pierwsze 3 lata były ok. potem zrobił się agresywny przez swoje sprawy osobiste, nerwowy itp. Zdażało się że podniósł na mnie ręke - nie raz nie dwa. a ja wiesz co? Przebaczałam mu. za każdym cholernym razem. Bo kochałam go ponad zycie. Po paru miesiacach zaczeło się to nasilac. w końcu jak pękło 5 lat powiedziałam dość. Nie bedę tworzyć patologi. Ale do dziś nie chce żeby miał źle. Tak to jest z miłością. Mi tak samo jak Tobie dłuugi czas zależało. Myslałam, że może można to naprawić. ale dorosłych ludzi nie da sie juz zmienić ;/

Gość gość
Ciekawe czy temat miałby taki odzew gdyby to napisał biedny brzydki Rysio , jeszcze byście mu dosraly :)

Gość gość
Już zleciały się zdesperowane prawiki :D Tak, tak pomagamy bo autor wygląda jak model ( czuję to przez monitor ) i śpi na kasie. x Pomyśl o rodzinie autorze. Kto jest ważniejszy? Swoim samobójstwem spieprzyłbyś im życie.

A czy ktoś tutaj wie jak autor tematu wygląda? Zastanów się. Wydaje mi się, że forum raczej nie służy do ,,dosrywania" sobie. a do dyskusji (w obecnym temacie do pomocy) ;)

Gość gość
23:31 Nie wiem o co Ci chodzi nie chodziło mi o żaden rozgłos tylko poczułem się samotny i miałem potrzeba "wygadania się"

Gość gość
Loou komu to tłumaczysz? ;) to jest kafeteria.

Gość Agnieszka psycholog
Rozumiem Twój żal i rozgoryczenie. Na swoim koncie masz kolejne doświadczenie - przykre i trudne do akceptacji. Zastanawiam sie jednak dlaczego masz w sobuevtyle negatywizmu? Przecież jesteś młodym mężczyzną! A nigdzie nie jest powiedziane że przed 25 rokiem życia trzeba wziąć ślub lub ze związek w tym wieku będzie tym ostatecznym. Daj sobie czas na uspokojenie myśli. Wydaje mi się ze mimo młodego wieku poważnie myślisz o związkach i masz potrzebę stabilizacji. Pozdrawiam, trzymaj się,

Gość gość
23:35 Skąd wiesz jak wyglądam.? Boże na swoją firmę zapracowałem sam, miałem pomysł nie miałem kasy. Starałem się o kase z Urzędu Pracy udało mi się od prawie roku pracuje dla siebie. Nie chwalę się tym jak zauważyłeś ktoś w rozmowie zapytał kim jestem to napisałem. Nie dzielę ludzi na gorszych i lepszych i tutaj dobytek każdego z nas nie ma znaczenia ...

Gość gość
Szkoda na nich nerwów. Jak się czujesz?

Gość gość
Agnieszka psycholog Nie robię z siebie kozła ofiarnego ale bardzo poważnie myślę o związkach i potrzebuję stabilizacji to też jest powód mojej przebytej choroby, można tak powiedzieć że wygrałem ale nie do końca z depresją ...

To jest internet. Jak okaże się, że masz coś lepszego od kogoś innego, to najchętniej zjadłby Cię żywcem ;/ Polak polakowi. Czym gorzej masz, tym dla innych lepiej ;/

Gość gość
Bierzesz antydepresanty?

Gość gość
23:45 Nie nie biorę ;)

Gość gość
Loou to prawda. Polacy lubią "umilać" życie ludziom, którzy osiągnęli trochę więcej.

Gość gość
Loou Ale ja nie czuję się lepszy od innych wręcz przeciwnie, oddałbym drugiej więcej niż mam.

Gość gość
osobie*

I to jest piękne. Też wole dawać niż brać. Dobrze, że tacy ludzie istnieją. ;) Ale z drugiej strony za dużo też nie można dawać. Bo ludzie schodzą na psy, i chętnie biorą, wykorzystuja , a od siebie nic nie dają. ;/

Gość gość
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i dobroć którą mi przekazaliście. Myślę że czas i pora się pożegnać dziś ... Nie chcę sprowadzać do kłótni i tego żebyście nawzajem się obrażali. Dziękuję również hejterą dajecie mi pozytywnego kopa, długa noc przede mną nie wiem jak będzie wyglądało jutro, pewnie będzie ciężko i jeżeli będę mógł się odezwać będzie mi miło. Dziękuję dziękuję za tą pomogliście mi dziś, nie da się tego opisać jednym słowem ... Trzymajcie się i kolorowych snów dobre istotki :) DZIĘKUJĘ chociaż tyle mogę napisać :)

Poza tym każdy może coś osiągnąć. wystarczy chcieć i cieszyć się z tego co się ma. zawsze może byc gorzej ;)

Gość gość
Nie ten szczęśliwy, który ma wszystko, ale ten, który docenia, co ma... Dzięki temu jeszcze się jakoś trzymam Dobranoc :)