Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę się zabić ...

Polecane posty

Gość gość
A to nie oszkaa?

WPIS DLA WSZYSTKICH CIEKAWSKICH ;) ! Po 1. jestem 100% prawdziwa ;) Jestem kobietą - c***a między nogami nie mam. Wiem bo sprawdzałam ;) Po 2. Nie założyłam tutaj konta dla nikogo. Sami siedzicie tutaj po pare godzin dziennie lub pare godziny w tyg, jako anonim. Ja nie potrzebuje być anonimowa, bo nie wyzywam się tutaj z nikim, nie zadaje głupich pytań i wgl. Konto założyłam tylko i wyłącznie dla swojej wygody, a że jest możliwość dodania Avka to czemu nie? Może jakbym ważyła z 200 kg i miała twarz mega nie wyjściową to bym zdjęcia na pewno nie wstawiła, żeby nie dawać wam powodu do chęci przejawiania swojej wredoty do ludzi o ubogim wyglądzie ;) Bo naśmiewać się, to każdy lubi. A po 3, to na nikogo tutaj nie lece. Chłopak ma problem, podzielił się tym to czemu mam nie pomóc? Lubie pomagać. Lepsze to niż kopanie leżącego. Facet wydaje się w porządku, a jeśli odpowiedział tutaj swoją historie to chyba własnie po to, aby znalazł się ktoś to pomoże ;) A dlaczego tutaj piszemy ? Bo wydaje mi się, że kafeteria nie daje możliwości na prywatne wiaodmości. Chyba, że daje, a ja o tym nie wiem.

po 4. Jestem zajęta, więc nie próbujcie na siłe uszczęśliwiać kogoś okej ?:)

Gość gość
Loou za duzo się cos tlumaczysz, a jesli to twoja twarz to za duzo tapety szczegolnie czarnego wokól oczu i nie dawaj za chwile kolejnego monologu, ze nie mamy oceniac bo wstawiajac wlasne zdjecie na takie forum dobrze wiedzialas co robisz :P chyba zes oszka czy inny random i zabawa trwa

Rozpisałam się żeby temat był jasny. Weź puknij sie w głowę i zajmij się czymś pożytecznym, potem idz- spojrzyj w lustro i wpadnij w wielki narcyzm jaką to piękną istotą jesteś.

pozwól mi Panie, że bede malować się tak jak chce okej ? idioci.

Gość gość
Loou Powiem weź sie nie przejmuj :) Idioci zawsze tacy będą. Miłego :)

Co racja to racja. Idioci są z każdej strony. Dzięki, wzajemnie ;)

Zmiana avka zebys miał kretynie co krytykować, i żebym jeszcze nie daj Boże jakąś oszką, sroszką czy chuj wie kto to , nie została.

Gość gość
Autorze jestes?

Autor stwierdził, że robi się tutaj powoli gnój i poszedł od debili hehe ;)

Gość gość
Loou Powiedzmy może za jakiś czas wrócę i opowiem jak potoczyła się cała sytuacja jeśli kogoś to zainteresuje :)

Gość gość
Loou dziś Autor stwierdził, że robi się tutaj powoli gnój i poszedł od debili hehe oczko.gif x Nazywając innych dabilami sama sobie wystawiasz niezłą opinię ale przeciez ty jestes ponad innymi hehe oczko.gif

Gość gość
Loou- skoro tak masz wywalone na to co kto tu pisze , to czemu tak ulegasz opinii kogoś obcego i zmieniasz avka i czemu tak cię ubodło że jestes Oszką? czyżby ktoś trafił i random się zdenerwował albo hipokryzja :P

Gość gość
Kurwa nie róbcie dymu o nic :)

k****,kto to jest ,,oszka'' moze mi ktos powiee??

no debile , bo była dyskusja na temat, to się ktoś wyłożył na temat tego że ktoś tu na kogoś leci ;/ Zakładajcie nowy wpis i debatujcie sobie kto co i dlaczego :)

Gość gość
To Ty :D

Gość gość
To było ewidentne. Nie wiem dlaczego teraz udajecie, że nie. Wymieńcie się numerami jak dorośli ludzie.

Gość gość
Loou Jak dobrze zacząć dzień ? :)

Gość gość
Hmm dawno mnie tutaj nie było ale wyobraźcie sobie że po tak stosunkowo długim czasie spotkałem się z tą dziewczyną, ona nalegała na to spotkanie od dłuższego czasu, ja ciągle gdzieś udawałem że nie mam czasu ochoty na żadne spotkanie aż za którymś razem się zgodziłem. No i właśnie wczoraj miało miejsce to spotkanie wyobraźcie sobie że owa dziewczyna, 2 razy popłakała się przy mnie, że nie chce mnie tracić, że zbyt szybko to się potoczyło dlatego nie potrafi się pozbierać po tym wszystkim. No i doszło do pocałunku, przytulania, ehhh... widać że jej chyba zaczęło zależeć i ten chłodnik który zastosowałem jakoś pomógł. Mam takiego kaca moralnego po wczorajszym spotkaniu że nie wiem co ze sobą zrobić z jednej strony cieszę sie że coś takiego sie wydarzyło a z drugiej nie wiem co będzie dalej ... Nie potrafie tak z niej zrezygnować .

Gość gość
Wiesz co może i ją rozumiem bo za szybko to wszystko poszło. Dajcie sobie choć trochę czasu a ty nie angażuj się aż tak bardzo ;) Pozdrawiam

Gość gość
Uważam też że jej zależy ale nie potrafi Ci zaufać do samego końca. Jeśli Ci zależy walcz o nią ;)