Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkuba

3lata walki obietnic niby wielka miłość i ja zapchajdziura.

Polecane posty

Gość gośćkuba

Witajcie witajcie ludzie. Błagam przeczytajcie i napiszcie co uważacie. Zacznę moze od tego ze jestem facetem dla niektórych być moze damskim bokserem po tym co napisze tj. Strzeliłem w pysk mojej kobiecie i były jeszcze ze 3sytuacje kiedy za ten pysk ja złapałem. Nie nie zupa nie była za słona. Z ta zupa to było tak ze zrobiła raz na rok a była w stanie wypominać obiadki kolacyjki a to ja do łóżka śniadania robiłem często często. Hronoloficznie opowiem wam ze poznaliśmy sie było pięknie miesiąc dwa trzy i jej urodziny. Grzeje z prezentem dla nie po drodze mowię aaa kupie drugi bardziej dla siebie tak naprawdę. Wiec znajduje sex shop a tam sexowny piżamkę i ruszam. Życzonka prezenty buziaczki i Ona zaczyna mi dziękować "słuchaj ja wracam do ostatniej swojej pracy. Jak Ci to nie pasuje to w*********j" ta praca to prostytucja w internecie. Moze bym zrozumiał ale nie można normalnie powiedzieć tylko w*********j trzymając prezenty w ręku? Dodam tylko ze piżamkę co jej dałem widziałem na niej tylko na zdjęciach kiedy laptopa przetrzepalem. Niemieckie zbokiwidzialy ja nie. Kiedyś nawet sie domagałem to pytała kim jestem i wiecie co brnąłem w to dalej. Nie jestem typem co sobie pozwoli ale jestem tez bardzo stały w uczuciach wiec trwało to i trwało aż w końcu pierwszy raz prosząc około 2h zeby mnie przestała wyzywać nie wytrzymałem. A wyzywała od nudziarzy ciot itd itp bo musiała iść sama na pierwsza kolacje na pierwszych naszych wakacjach. Sama bo ja 36 h nie spałem cała drogę ja budziłem na postojach kawkę ciasteczko pod nos. Ja chuji nie kolacje pod nos dostałem. I jedne wakacje jeszcE podobne i wspólny plan ze mieszkanie kupujemy. Kredyt ogarnalem bo ona z tych kamerek to miała tylko wstyd mieszkanie znalazłem ona sie cieszy i sytuacja z dzieckiem jej Z innym facetem co miała. Przejęta przerażona opowiada o problemie wspólnie wymyślamy rozwiązanie jest wdzięczna ze moze liczyć na mnie. Po paru dniach przyjeżdżam i widzę ze to co zaplanowaliśmy względem dziecka mie ruszone. Pytam czemu po co ustalenia odpowiada kim Ty jestes zawsze będziesz 5krokow z tylu a poza tym chciałam powiedzieć ze ja sie rozmyślam z mieszkania i przeprowadzki. Praca na kamerkach tak mi nie pasowała ze wymyśliłem co moze robić nakierowanej podpowiedziałem i tak to wypaliło ze zaczęła zarabiać lepiej niż ja i wiecie co od tego momentu słuchałem BUEDAKU bez perspektyw. Był tez motyw ze przeprowadziła sie do mnie. Jej pomysł za który mi sie oberwało. Dwa razy złych słów do dziecka użyłem miala racje. Mieszkając razem jej własny pomysł tak sie przestał podobać ze tak sie oddaliliśmy ze szok. Aż w końcu zrobiłem ja w c***a podpucha i złapała haczyk. Ostra bajera z gościem przez SMS a to byłem ja. Wiec pisze jako ja nie odp jako on No ba jest. Wiec jadę do niej wchodzę do pracy tuż po tym kiedy napisałem jako on. Proszę o tel a ona blada sina itdzabieram tel wychodzę ale tam kod wiec ona lekko podbudowana ale nie na tyle by nie zgłosić na policję napaści kradzieży i dodatkowo w pełni świadoma ze mam wyrok za jakieś kwestie mówi ze te kwestie najprawdopodobniej maja właśnie miejsce. Całe szczęście ze policjanci poznali sue na niej od razu nie to co ja. Po tej syt wyprowadziła sue ze mnie robiła psychopatę zeby po 2dniach zagadać o wibratora czy nie został. 3h pozniej *****lem i kontynuowałem i to był błąd bo dymy były juz o to ze słysząc w głosie ze coś jej jest za dużo razy(zapytałem czy wsio Ok. Kilka godzin ubliżania. Tydzień temu była chora gnałem opiekować Sieradzkiem pozniej ja chory mowię przyjedź Nue chciało jej sie i tak od słowa do słowa stałem sie psycholem i zapchajdziura. Nie Żałuje tego liści i kilku innych razy kiedy zaproszony do tańca pokazałem jak sie tańczy. Zapamiętasz mnie na długo świnio.

Gość gość
Szkoda mi tylko dziecka.

Gość gość
Jestes psycholem i patologia. Ona z fej damej gliny.

Gość gośćktzysztof
Psycholem chyba tylko dlatego ze po urodzinach sie nie zorientowales. Co czułeś widząc te zdjęcia i swoj prezent? To nie sa kobiety można bić