Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dotykał mnie!

Polecane posty

Gość gość

Byłam na wyjeździe razem z moim szefem. Zarezerwował dla nas apartament, spaliśmy w osobnych sypialniach. I co się stało? Obudziłam się w środku nocy, a on siedział obok na łożku i mnie dotykał. Przeżyłam taki szok. :o

Gość gość
tsza mu było dac w ryja!

Gość gość
Było po 3 w nocy, kompletnie mnie sparaliżowała ta sytuacja, w pierwszej chwili jak się przebudziłam myślałam, że to mi się śni, a on? Zaczął mnie uspokajać i przepraszać. Speszył się.

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Co w tym śmiesznego? To nie śmieszne, to straszne...

Gość gość
Na Twoim miejscu zapytałabym jeszcze przed wyjazdem, dlaczego nie macie po prostu osobnych pokoi.

Gość gość
To nie był pierwszy mój taki wyjazd z szefem i on już rezerwował wcześniej apartamenty. Nigdy nic dziwnego się nie przydarzyło, dlatego tym razem to nie była dla mnie żadna nowość. Zupełnie się nie spodziewałam. Szef jest od czasu do czasu zapraszany na różnego rodzaju konferencje w różne rejony Polski i jeżdżę razem z nim jako asystentka.

Gość gość
Ale facet się tobie podoba czy Nie? Jesteś zajęta a on?

Gość gość
sek w tym ze podoba mi sie jego zona. a ja lubie milosc lesbijska szefie:)

Gość gość
Ja nikogo nie mam, on też jest wolny, ale... on ma syna, który jest starszy ode mnie, także różnica wieku między mną, a szefem jest bardzo duża.

Gość gość
musze sie poprzez tego starego zgreda zblizyc do niej ...

Gość gość
O widzę, że jakiś żartowniś tutaj wdarł... :o

Gość gość
na przyszłość poproś o osobny pokój w hotelu a nie osobny pokój w apartamencie do którego będzie miał dostęp. Tak będzie lepiej. Zachował się nieodpowiednie ale przeprosił i nie zagalopował się dalej. Nie wiem - musisz ocenić odnieść się do tej sytuacji. Po prostu zależy to od tego jakim jest człowiekiem. Jeśli oceniasz, że generalnie jest dobrym człowiekiem i szefem a po prostu spodobałaś mu się i tylko się zapomniał możesz po prostu powiedzieć, że przeprosiny przyjęłaś ale na przyszłość muszą być osobne pokoje. Jak jest to skurczybyk zwolnij się z roboty i powiedz jego żonie, że się do ciebie dobierał. Nie wiem co warto - pomyśl sama

Gość gość
No właśnie kompletnie mi to zachowanie do niego nie pasowało. Nie wiem co w niego wstąpiło? Znam go już dłuższy czas. Generalnie to bardzo miły, uprzejmy, ciepły człowiek. Dobrze wychowany i kulturalny. Jako szefowi też nie mam niczego do zarzucenia naprawdę. Dlatego przeżyłam szok i myślałam, że to mi się śni.

Gość gość
zachował się głupio ale z tego co piszesz jest samotny i prawdopodobnie bardzo stęskniony nie tylko pewnie seksu (bo to może sobie zamówić prostytutkę - stać go pewnie na to) ale przede wszystkim czułości. Skoro jest dobrym człowiekiem nie rób mu z tego tytułu awantury bo nie skrzywdził cię aż tak bardzo. Natomiast skoro (a być może tak jest) się w Tobie zadurzył czy zakochał (tego nie wiemy) a ty go nie chcesz to marny pomysł aby pracować z nim dalej. Jeśli jest porządnym gościem to zrozumie, niech ci da list polecający i poszukaj innej pracy.

Gość gość
Jego żona nie żyje, a swoją pracę bardzo lubię, lubię całą resztę naszego zespołu i nie chcę z tego rezygnować.

Gość gość
zonka dzis byla w niebieskiej sukience. alez oni sa chudzi. szkoda ze maly nie odziedziczyl urody po matce...

Gość gość
Kompletnie nie rozumiem dlaczego tak się zachował? Co on sobie myślał? Generalnie lubiłam z nim spędzać czas i rozmawiać. Bardzo interesujący człowiek.

Gość gość
czemu brzydki chlop ma ladna zone.. i dont know

Gość gość
Może nie pierwszy raz mu się to zdarza? :D Tylko tym razem miał pecha, że się obudziłaś. :P

Gość gość
Przypomnieć należy że jedyny kontynentami na których dotykanie lub patrzenie w biust kobiety jest czymś strasznym jest Europa i Ameryka Płn., do tego w większości przypadków kobiety wykorzystują ten fakt aby się zemścić za np. odrzucenie zauroczenia. W Azji,Afryce,Ameryce Płd. nikt nie robi z tego halo. Wymienić należy że niemal każda kobieta uciekająca przez Libię do Europy jest gwałcona, ale nie zawsze jest tak że tego nie chce jak to twierdzą feministki, jeśli nie wierzycie obejrzyjcie filmy dokumentalne. Dodajmy do tego że pojęcie "gwałtu" tak naprawdę narodziło się w XX wieku. Wcześniej zdecydowana większość kobiet niestety przypominała Borte żonę Czyngis-chana która dawała każdemu komu tylko chciała, i nadal tak jest...

Gość gość
"Kompletnie nie rozumiem dlaczego tak się zachował? Co on sobie myślał? Generalnie lubiłam z nim spędzać czas i rozmawiać. Bardzo interesujący człowiek. " jeśli przeprosił to chyba nie jest taki bufon. Żona zmarła, syn dorosły zajmuje się sobą a on ucieka w pracę ale tęskni za kobiecą czułością. Z tego co piszesz mam jednak wrażenie, że bardzo cię szanuje dlatego nie próbował posunąć się dalej. Może miał wobec ciebie całkiem poważne zamiary - nie wiemy tego. Może i lubisz tą pracę ale chyba będąc dużą dziewczynką zdajesz sobie sprawę, że dalsza tam praca jest dla ciebie niezręczna? Oczywiście to jeszcze zależy czy to jest jego firma czy to jest korporacja a on jest tylko jednym z menadżerów średniego szczebla. W drugim przypadku możesz wynegocjować jakieś zasady "nietykalności" a w pierwszej raczek zwijaj się dziewczyno póki jeszcze nie zaczęły krążyć plotki, że podobasz się szefowi i z tego powodu masz fory.

Gość gość
22:55 - Jak się mają Twoje poglądy do tego tematu?

Gość gość
Może coś w tym jest? Praktycznie od rana do wieczora jest w pracy i ma dużo zajęć. W ogóle on ma wnuki. Dzieci. Chłopczyk i dziewczynka. Spokojnie mógłby być moim ojcem, albo nawet dziadkiem. No bo tak było... Szanował mnie i traktował mnie poważnie pomimo mojego młodego wieku. Jest to jego firma, on jest założycielem, nasz zespół - wszystkich pracowników nie jest bardzo duży.

Gość gość
Dziiewczyno niesety jestes naiwna. Ile masz lat?

Gość gość
Dlaczego naiwna? Mam 23 lata.

Gość gość
a nie było Ci przyjemnie gdy Cię dotykał? :D

Gość gość
"Może coś w tym jest? Praktycznie od rana do wieczora jest w pracy i ma dużo zajęć" dla zabicia czasu - pracoholizm lepszy niż alkoholizm - oczywiście zawsze sobie wytłumaczy, że musi dalej pracować tak intensywnie bo trzeba wnukom pomagać ale jeśli syn nie jest fajtłapą to nie jest to prawda. Przez lata pewnie ma pieniądze ulokowane, które same na niego pracują (fundusze, nieruchomości itp.). Jak znam życie to nie wyda tego do śmierci. Ale co ma robić jak jest samotny. Lepsza praca niż wódka i prostytutki. Może się niestety w Tobie biedak zakochał i teraz będzie jeszcze bardziej samotny i nieszczęśliwy. Szkoda tylko, że jego rodzina nie widzi, że jego radość i zadowolenie jest pozorne a on żyje w samotności ...

Gość gość
Ja nie znam jakoś bardziej tego syna, te dziedzi widziałam kilka razy, ale z tego co zauważyłam to raczej dobrze mu się powodzi. To czym się zajmujemy to jest taki biznes, który naprawdę przynosi duże zyski. Szczególnie dla założyciela. Widać chociażby jak szef wygląda. Elegancki, bardzo zadbany. Nosi garnitury i dodatki od prestiżowych projektnatów, a to kosztuje nie mało.