Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego ten facet ode mnie chce?

Polecane posty

Gość gość

Mówi że kocha, ale nie wie czy chce ze mną być.. do tego wyznaje mi uczucia, a ignoruje, spotyka się też z innymi, kiedy jestem zazdrosna, gniewa się na mnie(ale w 2 stronę jak usłyszy o moim koledze jakimś strzela fochy) i okłamuje, nie chce mi mówić co robił więc woli napisać, że grał a później okazuje się że gdzieś z kimś był(mamy wspólnych znajomych).. jak proszę o szczerość twierdzi, że go oskarżam bezpodstawnie(nawet jak wie że ja wiem!) boli mnie to a jak mu o tym mowie na wszystko zaprzecza, ostatnio nie chciało mu się pisać więc nie odzywał się 3 dni.. napisałam pierwszego dnia, później się nie narzucałam, gdy ja nie odzywałam się dwa dni z powodów rodzinnych, nie przejął się "bo miał towarzystwo", w ogóle nie walczył.. mnie boli serce a on się mną ewidentnie zabawia.. dodam że nie kochaliśmy się, więc o sex tu nie chodzi... pewnie powinnam się od niego odciąć, ale jak?:c

Gość gość
Zabawia się Tobą, bo mu na to pozwalasz. Ewidentnie ma Cię gdzieś.

Gość gość
mój mózg też tak to widzi, ale serducho ma jeszcze nadzieje, w sumie to on sam ją rozbudza dając takie zdawkowe "czułości", rozrywa mi serducho na strzępy, a później klei kiedy mu wygodnie.. był ktoś w podobnej sytuacji? jak udało mu się wyjść z tak toksycznej sytuacji?

Gość gość
Ma Cie w d...e, bawi się Toba. Myślę ze to kobieciarz. Jak mu pozwalasz tak robi...lepiej dla Ciebie jeśli urwiesz kontakt z nim

Gość gość
kobiety lubią takich zimnych łobuzów a tych mężczyzn, którzy na prawdę kochają traktują źle i same wykorzystują. Taka natura. Więc dlatego cię tak rozgrywa jak sam chce a ty jesteś taka głupiutka , że się dajesz.

Gość gość
nie wykorzystuje nikogo, ponieważ chce tylko jego, żeby to pokazać zerwałam też kontakt z osobami które mu nie pasowały.. a on poznaje ciągle nowe i jeszcze okłamuje mnie, że tego nie robi... bezczelnie potrafi mi powiedzieć w twarz np. że siedzi w domu, będąc na dworze z inną, kiedy nie wie że go widzę (ostatnio tak się jakoś trafiło, że szłam po zakupy, on mnie nie zauważył - ja jego i owszem)

Gość gość
aha, koleżanka powiedziała mi, że gadał na mnie, że truję mu gitarę i ciągle dokuczam, ale z nią by się chętnie umówił... nie zrobię mu akcji, oleję, ale serce mi znów pęka.. rano do pracy, a ja siedzę na forum i się użalam, bo serducho z piersi chce wyskoczyć.. do tego te wnerwiające dreszcze..

Gość gość
Dziewczyno, weź ty się puknij mocno w głowę, bo już nic innego ci nie pomoże. No dobrze, przepraszam za ostry ton, ale on cię po prostu oszukuje, a ty mu się dajesz! Zakończ to jak najszybciej bo źle to się kiedyś dla Ciebie skończy. To wszystko nie ma przyszłości. Zainteresuj się jakimiś mężczyznami na poziomie, z dobrymi podstawami moralnymi, a nie jakimś bawidamkiem, które najlepsze co może ci dać to syfilis.

Gość gość
Chce abyś zrobiła mu loda, zrobisz?

Gość gość
po ile macie lat? mlodzi?