Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodzuu

Jak często uprawiać seks?

Polecane posty

Gość wodzuu

Bardzo lubię seks i bardzo pociągają mnie piękne kobiety. Jest jednak wielkie ale, nie mam z kim go uprawiać. Jak często współczesny 24-latek powinien uprawiać seks?

Gość zła i teraz wredna
24 latek nie wie, co to seks. on wie, co to ******ie albo inne takie.

Gość wodzuu
zła i teraz wredna dziś Czyżby to nawiązanie do tego że społeczeństwo się zwulgaryzowało na przestrzeni lat?

Gość gość
Codziennie nawet jak się schyla i sprząta . Jest jednak wielkie ale, nie mam z kim go uprawiać . W czym problem za dużo walenia kuśki? Mężczyzna czym bardziej będzie wyposzczony to hormony same zrobią za niego i partnerka się znajdzie bo będzie się o nią ubiegał wszystkimi możliwymi sposobami.

Gość wodzuu
gość dziś Pewnie masz racje, ale z drugiej strony na wyposzczeniu zamieniam się w totalne desperado, więc u mnie się to jednak nie sprawdza.

Gość gośćdoktorquinn
To pytanie jest wzgledne,wiec odpowiem jako kobieta,ja bym mogla codziennie,ale moj maz ciezko pracuje po10godz dziennie 6dni w tyg,a w niedziele odpiczywa,jak pan Bóg przykazal,wiec jesli nie pracujesz tak ciezko,to codzien dwa razy dziennie,taka daje ci recepte

Gość gość
Kobiety lubią desperado , domino w znaczeniu nie wulgarnym, i z szacunkiem dla kobiet.

Gość gośćdoktorquinn
Sex,kochac sie z ta osoba,ktora tego chce,z ktora my chcemy,ja preferuje jednego partnera,ale sex jest wazny w zwiazku,bowiem zboczone jest,to,ze sex sporadyczny istnieje w zwiazku,zwiazek rozpada sie wtedy

Gość wodzuu
gośćdoktorquinn dziś Ale mi bardziej chodziło jak często najrzadziej żeby nie zgorzknieć, nie stracić formy, zadowolenia z życia i by nie stać się tzw. niedor****ną osobą dziś A co do tego desperado to nie miałem na myśli banderasa :P. Chodziło mi o takiego co cały czas się gapi na inne babki bo mu mieszają w głowie, albo takiego co by przeleciał wszystko. Przyznaj ze takiego desperado kobiety nie lubią

Gość gość
Nie przyznam babki o mnie się zakładką :) ostatnio losowały która się ze mną prześpi, to odpowiedziałem zrobimy trójkąt, Ważne aby być rozmowny, mieć poczucie humoru, nie być mrukiem i być pozytywnie nastawiony .

Gość gośćdoktorquinn
Najrzadziej to co 3-4dni wedlug mojego toku myslenia nawet krotki epizodzik miedzy wtuleniem a zaśnięciem,numerek zadowalajacy i cieplutki sprawi radosc,poczucie bezpieczenstwa,takie słodkie zaspokojenie pieszczoty dorosłej osoby z wzajemnoscia potrzebne jest i przyznasz mi rację,jesli tak zrobisz

Gość gość
to zależy jak to traktować. Mam większe potrzeby, niż żona, seks raz w tygodniu, natomiast lodzik prawie codziennie.

Gość wodzuu
gość dziś I to ty napisałeś tę pierwszą poradę by przestać walić konia?

Gość gość
Tak jest to z życia wzięte, mam kolegę który kobietami się nie interesuje, nie zabiega, nie ma tego co mężczyzna powinien mieć ikry, do tego dochodzą kompleksy, nie śmiałość, czyli najlepiej zamknąć się w domu lub iść z kolegami i się nawalić i narzekać.

Gość wodzuu
gość dziś Kto wie czy nie jestem aby tym kolegą. A tak poważnie, to też słyszałem niby o pozytywnych własciwościach abstynencji, ale mi to jakos nigdy nic nie dawało, więc stwierdziłem że przynajmniej nie będę sobie odbierał tej przyjemności.

Gość gość
Krzywdzisz siebie, tak jak napisałem wpadniesz w kompleksy, nie jesteś przystojny, a to aż takiego dużego znaczenia u kobiet nie ma, nie wszystkie szukają modela tylko do życia, powiedz jakieś komplementy że ładnie wygląda jakieś pierdoły a sam zobaczysz, nie będziesz musiał płacić za seks bo będziesz mieć go za darmo :)

Gość wodzuu
gość dziś Właściwie to jestem przystojny, ale brak mi pewności siebie. Wielu mężczyzn narzekających na wygląd nawet nie ma pojęcia, o ile ważniejsza jest pewność siebie w tym wszystkim.

Gość gość
Przełam się a potem już będzie lepiej, nawet zaskakująco i niestandardowo, boisz się reakcji, ta zawsze jest pozytywna.

Gość wodzuu
Dzięki dzięki, skoro tak polecasz to muszę spróbować :D