Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najnowszy eksperyment obnażył prawdziwą naturę kobiet. Szokujące dane

Polecane posty

słaba forma zemsty, ale po co sie mścicie skoro ktoś powiedział prawde? x hahahahahahaha, stwierdzenie faktu nazywasz zemstą ? :classic_cool:

Gość gość
Gość nie umiał sie wysłowić i udawał menela i kobiety go nie wybrały, a jak zmienił postawę wysławiał sie pewnie i przestał byc menelem to go wybrały, no zobacz ty jakie to suki wredne x tu nie o to chodzi, ale o to ze facet tak szybko zmienil postawe a kobiety zobaczyly ze jest dziany i polecialy na niego. Nikt nikomu nie kaze kochac bezdomnych. Tu chodzi o ten tupet kobiet

Gość gość
08:20 Miałam podobnie. Ubierałam się skromnie, nie lubiłam się wyróżniać. Wystarczy że trochę zmieniłam styl na bardziej kobiecy i dopasowany i nagle faceci się oglądają (chociaż nie szukam ich uwagi). Faceci rzadko kiedy rozumieją że spora częśc kobiet patrzy na pieniądze wyłącznie pod kątem bezpieczeństwa materialnego zakładanej rodziny. To jest instynkt by rodzina miała w miarę spokojny byt (to kobiety głównie zajmowały się potomstwem a faceci za to przynosili jedzenie - tak było i tak jest gdy faceta stać a z tym coraz gorzej więc się oburzają. A to żadna nowość że facet jest żywicielem). Są oczywiście przypadki kiedy kobieta leci na kasę by trwonić ją nie pierdoły co można dostrzec widząc celebrytów czy patologiczne środowiska ale zwyczajnym kobietom chodzi wyłącznie o byt rodziny. Mądra kobieta nie chce zakładać rodziny z osobą z którą musi się obawiać o każdy kolejny dzień.

Gość gość
No to pogniewaj sie na te wredne zaklamane kobiety i bzykaj facetow! Jaki problem?

Gość gość
No to pogniewaj sie na te wredne zaklamane kobiety i bzykaj facetow! Jaki problem? x taki ze u nas to nielegalne!

Gość gość
Naprawde panowie macie pretensje do kobiet ze chca jak najleprzej przyszlosci dla WASZYCH dzieci????

Gość gość
No i facet dostałeś kilka dobrych rad. Kobiety są od tego żeby ładnie wyglądać a ty od tego aby zarabiać. Wtedy się dopełnicie. Tak było jest i będzie. Przyjmij do wiadomości i żyj.

Gość gość
Bzykanie facetow jest niekegalne? Gdzie mieszkasz? W Iranie???

Gość gość
8:35 mamy pretensje ze nie mówią o tym otwarcie, a dwa że często "przy okazji" dbają o swoje dupsko (ale to można wybaczyc) najważniejsze to szczerość.

Gość gość
hhahaha kobiety jakie oburzone hahah x Naprawde panowie macie pretensje do kobiet ze chca jak najleprzej przyszlosci dla WASZYCH dzieci???? x chcecie jak najlepiej tylko SIEBIE! I tak po jakims czasie szukacie sobie nastepnego popychacza maja w dooopie 'dobro' dzieci. Wam zalezy tylko na sobie samych

Gość gość
A po co maja mowic o czyms co jest oczywiste??? To ze samica szuka najlepszego samca uwarunkowala natura - tak jak oddychanie i wydalanie! Mam kazdego faceta informiwac o tym ze oddycham i sie defekuje?

Gość gość
Przeciez faceci tez szukaja do zwiazku najlepszej samicy - w ich mniemaniu najladniejszej, najzgrabniejszej, zazwyczaj uleglej Oglaszaja to wszem i wobec kazdej z ktora cos probuja???

Gość niegrzeczny chlopiec
SkromnaJa napisala dobrze :) chcesz traktowac kobiety jak zabawki na podstawie jakiegos glupiego bezsensownego testu tzn ze twoj intelekt jest faktycznie na poziomie kozy :) takze tylko kozy ci pozostaja :D apropo traktowania kobiet jak zabawki zdradze ci jedna tajemnice ;) kobiety to tez istoty myslace wiedziales o tym czy tez potrzebujesz testu naukowego z porazajacymi danymi ? :D

Gość gość
To ze samica szuka najlepszego samca uwarunkowala natura - tak jak oddychanie i wydalanie! x Czyli dla kobiet nie ma czegoś takiego jak na dobre i złe. Jak maż zachoruje i nie może zarabiać to wyrzucasz go na ulice? jest tylko na dobre... to oczywiste

Gość gość
Do 8:54 Juz ci wczesniej napisalam - bzykaj kolegow - oni napewno beda mysleli tylko o tobie!!!

Gość gość
A teraz misiu napisze coś co w ogóle rozwali ci system. Jestem kobietą , zdecydowanie hetro i tak samo spławiłabym faceta, jak i kobietę, którzy byliby menelowaci i coś bez sensu bełkotali. Po prostu nie znajduję przyjemności w zadawaniu się z patologią, pijakami i płeć tychże nie ma żadnego znaczenia.

Gość gość
A ktora kobieta wyzucila na bruk chorego meza??? Zazwyczaj to facet zostawia chora zone - albo chore dziecko i sobie odchodzi. Idz do szpitala onkologocznego i porozmawiaj z kobietami z rakiem piersi - co druga zostala sama bo facet zwial jak sie dowiedzial!

Gość gość
Czyli dla kobiet nie ma czegoś takiego jak na dobre i złe. Jak maż zachoruje i nie może zarabiać to wyrzucasz go na ulice? jest tylko na dobre... to oczywiste w praktyce to jak zona lub dziecko jest chore to facet spierdziela bo go to przerasta i w ogóle jest młody i jeszcze mógłby się bawić w zyciu

Gość gość
A ktora kobieta wyzucila na bruk chorego mez a??? Zazwyczaj to facet zostawia chora zone - albo chore dziecko i sobie odchodzi. Idz do szpitala onkologocznego i porozmawiaj z kobietami z rakiem piersi - co druga zostala sama bo facet zwial jak sie dowiedzial! x jest dokladnie odwrotnie to mezczyzni opiekuja sie chorymi kobietami, kobiety zdradzaja facetow gdy sa impotentami i porzucaja w stanie ciezkim

Gość gość
jest dokladnie odwrotnie to mezczyzni opiekuja sie chorymi kobietami, kobiety zdradzaja facetow gdy sa impotentami i porzucaja w stanie ciezkim buahahahahahahaha, zwłaszcza mój kumpel, jak tylko zon miała chemię i nie mogła dawać d...to zaraz podzwonił po wszystkich wolnych koleżankach czy mu pomoga opróznić mosznę

Gość gość
kobiety to tez istoty myslace wiedziales o tym czy tez potrzebujesz testu naukowego z porazajacymi danymi x poki co nie ma testu który by to potwierdzał

Gość gość
Autorze, dzięki Bogu związki nie są obowiązkowe i możesz trzymać się od tych okropnych kobiet z daleka. :P

Gość gość
a w ogóle autorze, czemu w domu z matka nie porozmawiasz o tym ze równiez na jej przykładzie widzisz ze kobiety sa złe , podłe, leca na kasę i sie puszczaja

Gość niegrzeczny chlopiec
Ok autorze.To cie zaskocze.Znam wiele kobiet ktore pracują maja dzieci zajmuja sie domem niejednokrotnie sie doksztalcaja i uwaga...sa w zwiazku z facetem! :D jak to mozliwe??? :D przeciez to ma sie nijak do tak powaznych testow naukowych :D To na co one polecialy? He ;) pewnie im odwalilo bo nie chca lezec****achniec :D

Gość gość
Poleciały na to że facet zarabia jeszcze więcej.

Gość gość
Oj oj oj. Niegrzeczny chłopiec. Jak sie już dziewczyno podszywasz pod faceta to z głową. Jeszcze coś o pasjach napisz.:)

Gość gość
Ilu z was co sie tak tutaj madruja jest w zwiazkach ze stazem pow 5 lat i maja dzieci?

Gość gość
A teraz misiu napisze coś co w ogóle rozwali ci system. Jestem kobietą , zdecydowanie hetro i tak samo spławiłabym faceta, jak i kobietę, którzy byliby menelowaci i coś bez sensu bełkotali. Po prostu nie znajduję przyjemności w zadawaniu się z patologią, pijakami i płeć tychże nie ma żadnego znaczenia. x tak myslalem z tego co widze to kobiety bardzo gardza ludzmi. Ja jak bezdomny do mnie podszedl to kupilem mu cos do jedzenia i dalem kanpke roznie w zyciu bywa, a kobiety sa okrutne

Gość gość
tak myslalem z tego co widze to kobiety bardzo gardza ludzmi. Ja jak bezdomny do mnie podszedl to kupilem mu cos do jedzenia i dalem kanpke roznie w zyciu bywa, a kobiety sa okrutne oczywiście i jedzą psy, twoja matka tez jak nie widzisz, a potem mówi ze na obiad była cielęcina

Gość gość
Ja. 9 lat małżeństwa, 2 dzieci.