Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najnowszy eksperyment obnażył prawdziwą naturę kobiet. Szokujące dane

Polecane posty

Gość gość
Ależ oczywiście że MIŁOŚĆ ISTNIEJE. Ja np mógłbym zakochać się w długonogiej szczuplej blondynce ewentualnie długonogiej szczupłej brunetce. To by była naprawdę szczera miłość. Ale wiem że w grubej bym się nie zakochał. I tak samo z kasą. Ktoś może szczerze zakochać się w kim z kasą. Mamy jakiś swój obraz kogoś w kim można się zakochać i często jest to obraz przystojniaka w fajnym samochodzie. Ale sama miłość jest szczera.

Gość niegrzeczny chlopiec
Najwazniejsze jest to zeby wiedziec jak zbudiwac wartosciowy związek.Mi oraz zonie niczego pod względem wygladu nie brakuje.Nikt nie jest pod pantoflem ani osaczony itp.Kazda z nas stara sie by osiagnac wspolny cel.Ale o takim zwiazku to wiekszosc moze sobie jedynie pomarzyc.Znajome mojej zony nieraz mowily jej ze jej zazdroszczą chocby tego ze pomimo tylu lat zwiazku wciaz chodzimy po ulicy za reke :)

Gość gość
niegrzeczny chlopiec pomijam juz wypowiedzi tej kobity / pantoflarza bo to nieistotne. Przytaczam te badania zeby rozbioic spoleczne sterotypy o kobietach. Inne badania wykazaly np ze gangi kobiece sa o wiele bardziej okrutne w torturach i zbrodniach niz gangi meskie. Dzialaja bardziej bezwzglednie i nie wachaja sie uzywac najgrubszych form przemocy. Co do milosci to jest to wymysl ludzi milosc w popkulturze funkcjonuje ok 200 lat wczesniej tego nie bylo. Jesli ktos mowi ze tak ale malzenstwa sa od zawsze to ich pierwotny zamysl wychodzil z zalozenia ze kobieta staje sie wlasnoscia mezczyzny. Dopiero emancypacja zmienila ta forme. Milosc to po prostu idealogia budowana na biologicznym fundamecnie przedluzenia gatunku.

Czekam na hejt bo zamiast kazde z nas napisalem kazda z nas :p :D Teraz to juz napewno uznacie ze jestem kobieta :D Zakochanie w wyobrazeniu...plytkie...sa inne wartosci ktore sa o wiele wazniejsze...

Milosc to po prostu idealogia budowana na biologicznym fundamecnie przedluzenia gatunku. x uważasz że Amerykę odkryłeś i już tylko ten fakt potwierdza że jesteś debilem :classic_cool:

Gość gość
Jestem kobietą i mam pewien zestaw cech które są dla mnie niezbędne u partnera. Zarówno fizyczne, duchowe jak i finansowe. Jestem szczera.

Gość gość
uważasz że Amerykę odkryłeś i już tylko ten fakt potwierdza że jesteś debilem x OK Próby obrony Twojego zdania poprzez atak mojej osoby tylko wykazują że nie masz argumentów by potwierdzić swoją tezę. Nie mam zamiaru dyskutować czy jestem debilem, może tak jest. W każdym razie nie zmienia to faktu, że nie tylko jesteś zdesperowaną obrończynią feministycznych wrtości, ale także osobą źle wychowaną

Gość gość
10:06 Ciiiiii bo zdradzisz kolejną tajemnice, że kobiety ogólnie są silniejsze od mężczyzn (oczywiście nie- fizycznie ) :)

Gość gość
10:14 Trafne podsumowanie.

10.06... Rozumiesz ze zarowno kobiety jak i mezczyzni szukaja osob wartościowych?i bynajmniej nie chodzi tutaj o wartosci typu ze ktis ma kase...to sie zmienilo.Kazdy teraz szuja szczescia.Dzieci bogaczy sa z reguly bardzo plytkimi osobami.Moze maja kase i byc moze kobieta na to poleci.Ale z reguly to jest krotkotrwale bo dosyc szybko przekonuja sie z kim maja do czynienia.

Próby obrony Twojego zdania poprzez atak mojej osoby tylko wykazują że nie masz argumentów by potwierdzić swoją tezę. x przecież sam ich dostarczasz, jedyną tezę jaką w tym temacie objawiłam to fakt iż jesteś debilem :classic_cool: xxx Nie mam zamiaru dyskutować czy jestem debilem, może tak jest. x w tym wypadku akurat nie może tylko na pewno :classic_cool: xxx W każdym razie nie zmienia to faktu, że nie tylko jesteś zdesperowaną obrończynią feministycznych wrtości x na jakiej podstawie taki wniosek ?

Autorze...naprawde...nurkujesz w brodziku intelektualnym a to neguje z moimi imperatywami.Uwazam ze tobie tez przydalyby sie badania.Oddaj swoj mozg nauce zeby mogli wynalezc lek na twoje schorzenie.Masz problem z kobietami i podpierasz sie jakimis debilnymi testami ktore sprowadzają czlowieka do poziomu malpy.Byc moze wlasnie wśród nich jest twoje miejsce.,.

Gość gość
Ciiiiii bo zdradzisz kolejną tajemnice, że kobiety ogólnie są silniejsze od mężczyzn (oczywiście nie- fizycznie ) usmiech.gif x tzn tutaj nadmiar przemocy nie bierze sie z przewagi w postaci siły fizycznej czy psychicznej. Ale wrecz z biologicznej słabości, poprzez większą przemoc chcą wytworzyć strach u potencjalnego agresora. x Szkoda ze tutaj kazdy zaraz sie wyzywa. Temat ma na celu pozkazanie ze TAK PO PROSTU JEST I KONIEC. Jak napisał facet jakiś że on może zachoać się w pięknej brunetce itd. Egoizm to nasza cecha i zapewnia przetrwanie. x dziś przecież sam ich dostarczasz, jedyną tezę jaką w tym temacie objawiłam to fakt iż jesteś debilem x To bardzo miłe z Twojej strony. A zarezem udowania założenie w temacie jeśli cokolwiek robisz co jest nie po myśli kobiety ona zrobi wszystko aby Cie zniszczyć, a te obelgi w moją strone mają to na celu. Jeżeli robisz coś co jest w jej interesie będzie Z Tobą - nie ważne czy masz racje czy nie. Liczy sie jej dobro w każdym aspekcie finansowym, racji itd

Gość gość
Dzieci bogaczy sa z reguly bardzo plytkimi osobami. x Tez dokonujesz oceny tylko w drugą stronę :) x Jeżeli mówimy o "prawdziwym bogactwie" to jednak trzeba coś sobą reprezentować, żeby ten status osiągnąć a co ważniejsze może nawet z czasem utrzymać :)

Gość gość
dziś Widzisz Twój probelm polega na tym że jedną formą dyskusji jaką stosujesz jest obelga w stosunku do mnie. Zadnych faktów tylko jakieś subiektywne niewerfikowalne naukowo wyobrażenie o kobietach.

Gość gość
gangi kobiece sa o wiele bardziej okrutne w torturach i zbrodniach niz gangi meskie. bo jesli kobieta juz trafia do gangu, to zeby mieć tam jakaś pozycję i szacunek a nie być rooochadłem dla 15 kolesi to musi sie czymś wykazać- nie może siłą fizyczną to musi okrucieństwem lub bezwzględnościa. I baczniej sie jej przygladaja wszyscy wieć nie ma tolerancji dla jej słabości i błędów. Kolejne stare prawo natury- przetrwaja najsilniejsi w grupie-- ale jak zauwazyłeś w gangach i wśród przestepców jednak przeważaja mężczyźni

Skromna Ja :) ale po co malpiatku tlumaczysz? :D porzeciez nie bylo na to badan :D

Gość gość
dziś dokładnie,

Gość gość
Coś w tym jest i mówię to jako kobieta , facet z majątkiem od razu robi większe wrażenie niż biedak i żadna nie zaprzeczy , można zaprzeczyć innym ale nie samej sobie , może kobieta to pasożyt podświadomie ? Ale to się tyczy także facetów , zawsze poleci za ta piękniejsza zawsze ! Kobiety lecą na pieniądze a faceci na wygląd, żadna płeć nie jest lepsza

Gość gość
dziś no właśnie mówię że to działa w obie strony i tzw miłość się do tego sprowadza. To tylko fakty. Chodzi mi o to że cała romantyczna kultura wypacza ludziom spojrzenie na świat i prowadzi do złych wyborów. A widzenie reliów było by o wiele bardziej proste i tak koniec koncem ludzie kieruja sie praktyka. Zawsze tak bylo jest i bedzie az do wyginiecia tego gatunku

Gość gość
Szkoda ze tutaj kazdy zaraz sie wyzywa. Temat ma na celu pozkazanie ze TAK PO PROSTU JEST I KONIEC. Jak napisał facet jakiś że on może zachoać się w pięknej brunetce itd. Egoizm to nasza cecha i zapewnia przetrwanie. x Zgadzam się, czasem można byłoby całkiem fajnie po-przerzucac się argumentami, ale to tutaj trudne. Zaraz pada "żeś debil i po temacie" Egoizm i poszłabym dalej sama chęć przetrwania stanowi siłe napędowa człowieka:)

Gość gość
Kobiety lecą na pieniądze a faceci na wygląd, żadna płeć nie jest lepsza sa tez kobiety lecace na wygląd i faceci lecacy na kasę

10.26... Nieweryfikalne naukowo :D no tak...dla ciebie to jest nie do ogarniecia :D ale istnieje cos takiego jak myslenie ;) ale po co myslec jak lepiej czytac co ktos napisal w jakims badaniu naukowym.No a to juz jest niepodwazalne :D Skromna Ja...wytlumacz mu nieskromnie bo ja to zrobie ;)

Gość gość
Nieweryfikalne naukowo smiech.gif no tak...dla ciebie to jest nie do ogarniecia smiech.gif ale istnieje cos takiego jak myslenie oczko.gif ale po co myslec jak lepiej czytac co ktos napisal w jakims badaniu x percepcja zmysłow zawodzi, zmysły nie są przeznaczone do widzenia świata jakim jest zmysły mają zapewnić przetrwanie. To co nazwywasz myśleniem to odłączenie zmysłów od bodzca stymulującego ukłąd nerwowy do akcji przetrwanie reprodukcja. Przez tysiaclecie 'myslenie' ((zmysly) mowily ze ziemia jest plaska a w niebie zyja niewidzialni ludzie. Wielu nadal tak 'mysli' czyli nie myśli naprawde. Tylko metodologia naukowa weryfikuje co jest prawdą co nie. Ignoruje Twoje posty bo twoje 'myślenie' sporwadza sie do tego jak sie ze mna nie zgadzasz to jestes debilem. W ten sposob nie ma postepu. Zreszta jesli Twoje 'myslenie' czyni Cie szczesliwym to 'mysl' tak dalej

Gość gość
..można zaprzeczyć innym ale nie samej sobie , może kobieta to pasożyt podświadomie ? x To nie ma nic wspólnego z pasożytnictwem, wyłącznie z naturalnym odruchem wyboru najsilniejszego w grupie "samca" na partnera :)

Faceci leca na wyglad a laski na kase...jakie to powszednie.A potem zakladaja tematy na kafe typu nienawidze swojego meza itp. Tak to sie wlasnie konczy :D apropo...ja nie polecialem na wyglad a moja zona nie poleciala na kase ;)

Gość gość
..można zaprzeczyć innym ale nie samej sobie , może kobieta to pasożyt podświadomie ? x To nie ma nic wspólnego z pasożytnictwem, wyłącznie z naturalnym odruchem wyboru najsilniejszego w grupie "samca" na partnera x dokladnie, ale pasozytnictwo to tez strategia przetrwania. Wiec tutaj nie ma co mieszac stereotypowych ocen typu dobro/zlo

Temat ma na celu pozkazanie ze TAK PO PROSTU JEST I KONIEC. Jak napisał facet jakiś że on może zachoać się w pięknej brunetce itd. Egoizm to nasza cecha i zapewnia przetrwanie. x po co pokazywać rzecz oczywistą i komu chcesz to ukazywać ? kolejny raz dostarczasz mi dowodu na moja tezę :classic_cool: xxx To bardzo miłe z Twojej strony. x drobiazg :classic_cool: xxx A zarezem udowania założenie w temacie jeśli cokolwiek robisz co jest nie po myśli kobiety ona zrobi wszystko aby Cie zniszczyć x o czym ty piszesz ? :classic_cool:

Gość gość
dziś Ciebie tez ignoruje. Dogadasz sie z tamtym co pisze powyzej

10.37... Mam nadzieje ze twoje myslenie czyni cie szczesliwym choc szczerze w to watpie.Idz poczytaj jak zdobyc kobiete a nie dlaczego zadna cie nie chce.Przynajmniej sie czegos nauczysz.