Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najnowszy eksperyment obnażył prawdziwą naturę kobiet. Szokujące dane

Polecane posty

Gość gość
Kobiety dzielą się na te, które potrafią na siebie zarobić i na przegrane nieudacznice, które siedzą na garnuszku u chłopa tłumacząc to "troską o stado" :D x x Lwica sama poluje na zwierzynę w ramach troski o stado, a świnia czeka, aż jej do koryta przyniosą.

Gość gość
Ja. 9 lat małżeństwa, 2 dzieci. x i jak dobrze czy źle mów szczerze

Gość gość
Ale co dobrze czy źle?

Gość gość
Nie jestem kobieta dzieciaku :D znam zycie dosyc dobrze ;) ale idz poczytaj jakies testy :D moze ta mozgownica w koncu ci zacznie pracować :D Apropo tego ze facet zarabia wiele wiecej...niekoniecznie dzieciaku.Razem wspolnie do wszystkiego dochodza ale co ty mozesz wiedziec przeciez nie bylo na ten temat testow :D Wyglada na to ze jestes zwyklym zakompleksionym prawiczkiem ktoremu kobiety ciagle daja kosza i szuka w necie dlaczego tak sie dzieje :D no z takim podejsciem to ja sie nie dziwie plc****eknej :D Ale spoko..pociesze cie ;) mozesz to jeszcze zmienic albo kup sobie ta koze co ;) ewentualnie poszukaj kolegi z ktorym bedziesz spedzal upojne chwile gardzac kobietami :D

Gość niegrzeczny chlopiec
Nie jestem kobieta dzieciaku :D znam zycie dosyc dobrze ;) ale idz poczytaj jakies testy :D moze ta mozgownica w koncu ci zacznie pracować :D Apropo tego ze facet zarabia wiele wiecej...niekoniecznie dzieciaku.Razem wspolnie do wszystkiego dochodza ale co ty mozesz wiedziec przeciez nie bylo na ten temat testow :D Wyglada na to ze jestes zwyklym zakompleksionym prawiczkiem ktoremu kobiety ciagle daja kosza i szuka w necie dlaczego tak sie dzieje :D no z takim podejsciem to ja sie nie dziwie plc****eknej :D Ale spoko..pociesze cie ;) mozesz to jeszcze zmienic albo kup sobie ta koze co ;) ewentualnie poszukaj kolegi z ktorym bedziesz spedzal upojne chwile gardzac kobietami :D

Gość gość
9:25 zauważ że wypowiada się tu kilka osób. Myślisz że inni życia nie znają? Być może lepiej od ciebie. To mój wpis o tym że facet zarabia lepiej, mimo że nie mam problemów w relacjach z płcią przeciwna takie jest moje zdanie. W każdym związku (powaznym) jaki znam facet zarabia więcej.

Bywa ;) nie jest to wyznacznikiem milosci ;)

Gość gość
dziś x Twój atak jest żałosny, to strzelanie na oślep z broni pt 'zakompleksiony prawiczek', itd. albo zly roochacz Czy nie ma nic po środku, czegoś takiego jak zdrowy rozsądek. Btw gdyby nie te 'glupie badania' zył byś w jaskini i nie korzystał w internecie, ale tacy jak Ty tego nie zrozumieją i opluwają naukę.

Gość gość
Lwica sama poluje na zwierzynę w ramach troski o stado, a świnia czeka, aż jej do koryta przyniosa xxx Dokladnie - i nikt nie kaze sie facetom ze swiniami zadawac - nikt nie broni im szukac lwic! Probkem w tym ze panowie kieruja sie tylko checia oproznienia wora - i dopiero jak pojawia sie dziecko zaczynaja zastanawiac sie ze gdzie popelnili blad!

Gość gość
Wydawało mi się że dawno już ustaliliśmy że sama miłość do związku nie wystarczy.

Gość gość
Czyli na żonę lepsza lwica......super k****, super. Nie dość że agresywna i może ciebie upolować (zabic) dla dobra stada, to jeszcze się wszystkimi dookoła martwi. Mamusia siostra....być może sąsiadem. Wolę świnie.

Gość gość
I co z tego? Nawet jeśli okazuje się że gość ma kasę a NIE potrafi się wyslowic i uwodzić słowami..dla mnie jest skreslony. Więc obalam ten durny eksperyment.

Ach 09.28...zapomnialem dodac.Jak wszedlem w zwiazek z moja kobieta bylem w gorszym polozeniu niz ona i z biedniejszej rodziny co nie znaczy tez ze z patologi czy menelstwa.Ma lepsze wyksztalcenie ode mnie.To co mi teraz powiesz co? Znam wiele takich zwiazkow ;)

jest dokladnie odwrotnie to mezczyzni opiekuja sie chorymi kobietami, kobiety zdradzaja facetow gdy sa impotentami i porzucaja w stanie ciezkim x mhm, który test to potwierdził ? znalazłeś już odpowiednią kozę ? :classic_cool:

Gość gość
No chyba że zamiast słowami zacznie cie uwodzić brylantami;)

Gość gość
9:35 i czy ona cie szanuje? Czy ty się dobrze czujesz w takiej sytuacji? Poza tym wykształcenie nie przekłada się na zarobki.

Przedewszystkim kolego kobiety wybieraja zaradnych zyciowo ceniacych samych siebie facetow.Takich ktorzy znaja życie.I taki facet wybiera tez takie kobiety jak on.A kasa?raz jest raz jej nie ma.Rzecz nabyta ;)

Gość gość
niegrzeczny chlopiec x podszyw :D To kobieta, faceci nie używają takich argumentów jak prawik itd. Nie bronią tak ochoczo kobiet bo wiedzą że po nich wszystkeigo się można spodziewać. jak jest dobrze to jest dobrze ....

09.37... oczywiscie ze szanuje.Inaczej nie bylibysmy ze soba juz kilkanaście lat.I wciaz jest dobrze :) wszyscy nas stawiaja jako wzor malzenstwa i mowia ze jako jedyni przetrwamy wszystko :) Do wszystkiego dochodzimy wspolnie ciezka praca ;)

Gość gość
9:40 też myślę że to podszya ale zgadzam się z pierwsza częścią. Z drugą już nie. Po co facetowi zaradna kobieta jak sam jest zaradny. Wtedy facet może sobie "pozwoli" na bardziej cenne cechy. Poza tym przeciwieństwa się przyciągają.

09.43... Jaki podszyw? Tu nie chodzi o to ze bronie kobiet.Autor wyraznie zaznaczyl ze wdg tych bardzo powaznych :D testow naukowych milosc nie istnieje.Ja twierdze ze istnieje i nie pieniadze o tym decyduja... Skromna Ja... Wlasnie w telewizji mowili ze kozy rozpoczely ogolnopolski protest bo nie chca isc do niego :D

Gość gość
Może być z tobą nie koniecznie z szacunku, ale z wygodny, może nie jest atrakcyjna i nie miałaby szans u innych lepszych, poza tym to fajnie mieć uległego pantoflarza przy boku. Zapewne za wzór stawiają was głównie kobiety, i to starsze.;)

09.50... Niektorym samotnosc odpowiada.Wiekszosc jednak pragnie miec kogos ;)

Gość gość
Poza tym przeciwieństwa się przyciągają. tak, ale na etapie chodzenia do łozka, w związku już nie- akurat na to sa testy i to liczne

09.52... A co? Mowili o tym w jakisch badaniach? :D

Gość gość
Prawda stara jak świat doznała obnażenia :) Zgadzam się z Whisky, atawizm dodatkowo wsparty doświadczeniem życiowym. To, że wszystko potrafię sama nie oznacza, ze wybiorę partnera, który będzie słaby pod każdym względem :) Natura nie zna słowa litość zna natomiast potrzebę przetrwania za wszelka cenę.

Gość gość
Natura nie zna słowa litość zna natomiast potrzebę przetrwania za wszelka cenę. DOKLADNIE !!!!

Gość gość
Przeciwieństwa się przyciągają na etapie chodzenia do łóżka a później już nie.......hmmm raz ze się nie zgadzam , a dwa z twojej wypowiedzi wynika że później musi być c****jowy sex, a to rozwali każdy związek.

Może być z tobą nie koniecznie z szacunku, ale z wygodny, może nie jest atrakcyjna i nie miałaby szans u innych lepszych x Ja ci powiem coś co jest nie może a na pewno - jesteś idiotą :classic_cool: nawet kozy się poznały...:D

Gość gość
..hmmm raz ze się nie zgadzam nie musisz sie zgadzać, sa na to badania i to liczne, ze lepsze i trwalsze sa związki oparte na podobieństwach. A fascynacja seksualna mija stosunkowoszybko