Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najnowszy eksperyment obnażył prawdziwą naturę kobiet. Szokujące dane

Polecane posty

Gość niegrzeczny chlopiec
Skromna Ja...on bedzie nas ignorowal bo jest nie po jego mysli.Szuka ludzi ktorzy wespra jego argumenty i sie dziwi czego tego nie robia :D Skromna...my dobrze wiemy czego ;) :D

Gość gość
dokładnie, ale pasozytnictwo to tez strategia przetrwania. Wiec tutaj nie ma co mieszac stereotypowych ocen typu dobro/zło x Fakt x Przy czym współcześnie do atawizmów dodaliśmy uczucia wyższe takie jak miłość, przywiązanie, opieka nad słabszym partnerem w razie choroby itd Ludzie ulegają ciągłemu rozwojowi, mając głęboko zakorzenione pewne odruchy uczymy się nowych. Temu nie zaprzeczysz ...raczej ?

Gość gość
dziś no nie, ale ewolucyjne wzroce empatii to też strategia przetrwania.

Gość gość
Ja nie poleciała na wygląd a moja żona nie poleciała na kasę....też mi powód do dumy, małżeństwo przegranych nolifow?;)

Gość gość
Cała ta dyskusja to "inteligencja w wydaniu kafe". P********ie kilka godzin nie wiadomo o czym. W tym czasie jedno mogło zarobić więcej kasy, a drugie talię na fitnessie wyrabiać. I wtedy coś byście zyskali.

Gość gość
10:51 Bardziej społecznie oczekiwane wzorce zachowań, stymulowane przez obrazy, przykłady w ramach książka, tv, prasa :D

Gość gość
Jako kobieta zgadzam się z autorem. Też myślę, że po prostu mechanizmy biologiczne zawsze biorą górę. Ataki na niego w postaci obrazy są całkiem ostre, ale chyba tak zawsze było. Ludzie niechętnie rezygnują z dogmatów. Komfort to pierwsza. Zasda.

Gość gość
10:54 A ty co kasa czy talia ? :D

Gość gość
dziś Hah... racja. Ale dobrze znać reakcje ludzi na niektóre sprawy.

Skromna Ja usmiech.gif ale po co malpiatku tlumaczysz? smiech.gif porzeciez nie bylo na to badan smiech.gif X miałam kaprys i chwilę czasu wolnego w pracy ;)

Gość gość
dziś Zresztą mysle tez ze sformulowalem temat tak ze przybral on forme ataku na kobiety stad tez agresywna forma obrony. Dlatego generalnie trzeba wiecej cukru i subtelnosci. Ale mysle ze cenna dyskusja

W tym czasie jedno mogło zarobić więcej kasy, a drugie talię na fitnessie wyrabiać x teraz zarabiam kasę, wyrobiona talię będę podtrzymywać na fitnesie potem :classic_cool: autor jest zbyt głupi żeby pojąć że przekazuje rzecz oczywistą, wydaje mu się że ja jestem w opozycji dlatego moja teza iż jest debilem jest słuszna ;)

Gość gość
Skromna ja , to ty pracujesz?

Gość gość
autor jest zbyt głupi żeby pojąć że przekazuje rzecz oczywistą, wydaje mu się że ja jestem w opozycji dlatego moja teza iż jest debilem jest słuszna x mimo wszytko dzięki ze ten głos w dyskusji

Gość gość
myślałam, że to prowo :P

Gość gość
Zgadzam się z Tobą, że cała otoczka romantyzmu jest koniec końcem zła dla relacji partnerskiej.

Mam nadzieje ze twoje myslenie czyni cie szczesliwym choc szczerze w to watpie.Idz poczytaj jak zdobyc kobiete a nie dlaczego zadna cie nie chce.Przynajmniej sie czegos nauczysz. X Autorze zastosuj się do tej rady a podważysz moją teorię :classic_cool:

Gość gość
Autorze zastosuj się do tej rady a podważysz moją teorię x nie jestem zwolennikiem związków ani małżeństw. Tylko krtókie realcje oparte na seksie więc taki poradniki mnie nie interesują. Ale dzięki za radę.

Skromna Ja...ale jak to tak? Przeciez zamiast pracowac powinnas lezec****achniec lub ewentualnie polowac na jakiegos faceta z kasa :D psujesz teorie autora :D

Tylko krtókie realcje oparte na seksie więc taki poradniki mnie nie interesują. x wysławiający hedonizm, egoistyczny, bezstresowo wychowany osobnik będący przedstawicielem młodego pokolenia :classic_cool:

11.41... Aha...krotkie relacje...typu spojrzenie w swierszczyk reka ;) :D

Gość gość
11:03 O tak, cukru i subtelności ;) mądrze wyciągnięty wniosek z dyskusji :)

Skromna Ja...ale jak to tak? Przeciez zamiast pracowac powinnas lezec****achniec lub ewentualnie polowac na jakiegos faceta z kasa smiech.gif psujesz teorie autora smiech.gif x autor jest dzieciakiem próbującym sprowokować do idiotycznej dyskusji ;) może jakieś dziunie się znajdą :classic_cool:

Gość gość
przeciez nie wykluczam ze kobieta moze pracowac, zreszta co to za praca? Tworzenie wpisów na kafe :O

Gość gość
Niegrzeczny chłopiec ( a w jakim sensie ?;)) Nie wszyscy są zwolennikami związków długotrwałych:)

Autorze a to ty nie wiesz ze cukier szkodzi? Nie czytales rezultatów badan? Oj zawiodłem sie na tobie :( :D wogole...WSZYSTKO SZKODZI!!! UCIEKAJMY....:D

Gość gość
Autorze a to ty nie wiesz ze cukier szkodzi? Nie czytales rezultatów badan? Oj zawiodłem sie na tobie smutas.gifsmiech.gif wogole...WSZYSTKO SZKODZI!!! UCIEKAJMY.. x tu sie zgodze :P

11.48... W kazdym :D

Gość gość
Wszystko co dobre szkodzi ;) wybór jest prosty -asceza lub hedonizm :p Fajnie jak jedna kobieta drugą określa jako dziunie w ramach chwilowych sojuszy z facetami :D lubię takie :)