Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka19

Duch w lesie? Czy duchy istnieją i nas widzą?

Polecane posty

Gość kuleczka19

Czy uważacie że duchy istnieją ? mam mieszane uczucia bo jeszcze ducha na żywo nigdy nie widziałam natomiast jest dużo filmów w internecie np chociażby taki filmik https://www.youtube.com/watch?v=Rje-T0M3nZY czy to prawdziwe czy ktoś sobie żarty stroi? Ostatnio temat duchów zaczął mnie interesować jak się trochę naczytałam historii związanych z duchami ... Da się wywołać duchy?

Gość gość
da sie wywołać duchy ale to nie jest takie proste jak byłem mały to próbowałem z kuzynem wywołać ducha ale się nie udało ale są filmy na których widać jak się wywołuje duchy

Gość gość
Duchy to zagubione dusze które nie trafiły w ten inny wymiar do którego wszyscy po śmierci trafimy. Tak mówi naóka.

Gość Pacos
No to zobacz sobie na youtube filmik ATAK ZJAWY W LESIE i powiedz czy ta nie zidentyfikowana postać jest prawdziwa...

Gość karolinaaa24
wow straszna ta zjawa,jak bym na żywo zobaczyła takiego ducha to bym chyba zrobiła w gacie za przeproszeniem ze strachu :O

Gość gość
Duch w lesie? x Widać na filmie drzewa to i chyba to jest las. x Czy duchy istnieją i nas widzą? x Tak duchy istnieją i albo duchy nas widzą albo czują w jakiś sposób. Duchy raczej nie mają takich zmysłów jak człowiek dlatego może to się odbywać na innej zasadzie. Człowiek jest bardzo ograniczony jeśli chodzi o zmysły i nauka nigdy wszystkiego nie zbada.

Gość gość
dusze czyscowe w czyscu maja zakaz przebywania na ziemi a po smierci sa odprowadzone przez michała archanioła na sąd a potem kara lub nagroda w postaci nieba dusze z woli Boga moga jedynie sie przyśnić ale jak sie snia to prosza o modlitwe lub msze bo to im przynosci ulge w cierpieniu cierpia za grzechy mozna prosic Boga o cierpienie juz na ziemi by ominac czysciec i iscc prosto do nieba

Gość gość
miałem kiedyś sen i mi się śnił duch jak się obudziłem to przez chwilę nadal widziałem ducha ze snu ale zaraz zniknął i niestety duch już mi się nigdy nie pojawił :/ a wiecie jak złapać ducha i czy się da w ogóle?

Gość golibroda
To ewidetnie jest duch, a mnie tylko zastanawia czym się różni zjawa od ducha i od demona????

Gość gość
Zjawa i duch , to to samo a demon to nawiedzony człowiek i tyle w temacie :) a ta zjawa z tego linka z pierwszego postu to jeszcze czegoś takiego nie widziałem

Gość Ćwirek elemelek
a ja mam pytanie skoro duchy nas widzą to czemu nie dają nam znać mam małe wątpliwości czy duchy istnieją naprawdę no ale nie było mi dane zobaczyć , polecam też film duchy moich byłych

Gość gość
Duchy były są i będą,nie każdemu jest dane widzieć duchy.

Gość gość
ta niezidentyfikowana postać w lesie to to jest demon , tak na pierwszy rzut oka mi to wygląda

Gość gość
duchy najczęściej można spotkać właśnie w lesie ale dlaczego to jest właśnie zagadka... może las to takie cmentarzysko duchów ??

Gość gość
Przestan to gowno wrzucac pedale

Gość gość
masakra ten duch gdzie był widziany w którym lesie?

Gość gość
Duch w lesie Radzymin.

Gość gość
byłam na grzybach w lasach w radzyminie i nie widziałam tam ducha czy zjawy, to trzeba chyba mieć specjalny dar żeby zobaczyć ducha

Gość gość
Trzeba mieć niezwykłe szczęście żeby zobaczyć duch a to że na grzybach byłeś to byłeś skupiony na zbieranie grzybów w tym lasu :D

Gość gość
O kurde przeżyłem szok w casie tego filmu ,a tak byłem sceptyczny do tych różnych zjawisk paranormalnych!

Gość gość
masakra ale ja bym uciekła gdzie pieprz rośnie a nie nagrywała tego ducha i to jeszcze w ciemnym lesie ...

Gość gość
Ja się duchów nie boje i jak kiedy zobaczę ducha to go nagram telefonem i go wystrasze na koniec :)

Gość gość
co to za potwór na tym filmie bo to chyba nie jest duch

Gość gość
To zjawa!

Tak, są u mnie w mieszkaniu i zapalają światło w pokoju XDDD

Gość gość
To niekoniecznie muszą być duch, w lesie to mogą też być wiły, strzygi, rusałki, licha, jakieś czarownice co zmysły nam mamią a nawet borowy. Wiele tego jest.

Gość gość
Rusałka a co to jest i strzyga? To wszystko nie podchodzi pod zjawy?

Gość gość
ale na tym filmie co wyżej jest podany to chyba jednak zjawa a co dziwne że to sama głowa w kapturze ....