Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona___

Prymitywny seks na pieska

Polecane posty

Gość Wkurzona___

Mam 23 lat, chłopak nalega na seks od tyłu a mnie to brzydzi i wkurza. Za każdym razem mówię mu to a on swoje. Twierdzi, że możemy spróbować, on lubi ostro. Ja nie znoszę, bo czuję się jak d****** Nie lubię zwierzęcego seksu. Chcę się romantycznie kochać a nie prymitywnie rżnąć :/ myślę nad rzuceniem faceta, niech szuka sobie dziwy

Gość gość
Słusznie! Po co ci taki zbok :classic_cool:

Gość gość
uuuuu pewnie boisz się anala z niespodzianką tzw rodzynem ! :)

Gość gość
Probowalas chociaz? Przecież to przyjemne i podniecajace

Gość prawi 113
To może jest prymitywne na pierwszy albo drugi raz.. Ale jak ktoś sie dobrze zna , to to nie jest problemem

Gość szczesliwamezatka
Nie wiem o co Ci chodzi...zwierzęcy sex ? W sexie od tyłu moze byc tez duzo romantyzmu i wielkich uniesien. Lubie tak sie kochac z mezem od bardzo dawna i wcale nie czuje sie ponizana i d******* Troche ogłady i otwartości koleżanko bo takimi stwierdzeniami obrażasz wiele kobiet.

Gość gość
Ja tez lubię. Dla mnie ponizajacy jest anal i wytrysk na twarz, a nie normalny dopochwowy sex od tylu

Gość szczesliwamezatka
Analnego tez nie toleruje i nawet mojego meza nie pociaga taka forma, ale wytrysk na usta czy do srodka bardzo mnie podnieca.

Gość gość
Chodziło mi o wytrysk na twarz jak na p****lach, to jest mega upokarzające, jakby facet naszczal na twarz.... Co innego do ust, wtedy można wypluc szybko bo połknąć bym nie mogła, bym się porzygala

Gość szczesliwamezatka
Zalewanie calej twarzy u mnie tez nie przejdzie, ale polykac sie nauczylam i nawet mi "smakuje". Maz nie pali, spozywa duzo owocow itp a czytalam ze to podobno bardzo wplywa na smak spermy.

Gość gość
To podziwiam Ciebie, ja bym nie dala rady tego połknąć, obrzydliwy śluz.... W sumie jaki to ma sens nawet? Skoro mąż juz osiągnął orgazm to po co połykać jego wydzieliny?

Gość Wkurzona______
Szczęśliwamezatko, obys za parę lat nie była nieszczesliwa ;) Nie obchodzi mnie, co cię obraża. Zresztą jak obraża cię zdanie osoby z neta, to za chwilę się załamiesz, jak koleżanka w pracy krzywo spojrzy ;) Dorosła baba po 30stce pewnie a pierdzieli od rzeczy :D Ja tam wytrysk na twarz lubię, najlepiej obfity, bo co w tym poniżającego. Wg mnie właśnie od tyłu to jest takie typowe zwierzęce posuwanie :)

Gość gość
Odczucia autorki tematu są całkowicie normalne i naturalne. 99% młodych kobiet decyduje się na zerwanie z chłopakiem który wymaga perwersyjnych zachowań seksualnych typu "na pieska" albo "na jeźdźca".

Gość gość
Wkurzona to stary erotoman :D🖐️

Gość gość
Ja pier... Lubi jak facet zalewa jej ryja smierdzaca sperma z moczem, ale sex na pieska jest be. Ty jesteś po\y\ebana

Gość gość
Słusznie, po co mu taka cnotka co tylko na misjonarza i to po ciemku :classic_cool:

Gość Wkurzona____
Komentujące na kafeterii są czasem durne :D Erotoman, czyli lubiący seks. Erotoman raczej nie marnowałby tu czasu tylko bzykałby kolejną laskę. Raczej frustrat. Twoja logika, dziewczynko, jest porażająca :D Poza tym dlaczego niezadowolenie z seksu młodych kobiet jest traktowane jako "prowo" albo wymyślone historię, nie pojmuję. Wy się boicie powiedzieć, co się wam nie podoba? Druga dziewczynko: jeżeli ty wybrałaś sobie żula z penisem cuchnącym moczem a może jeszcze z serem pod napletem...to nic tu dodać, nic ująć :) Poy****a? Takie są moje preferencje i tyle. Spust na twarz jest ok, ale ******ie od tyłu nie. Przynajmniej dla mnie :) Dziewuszko nr. 3: skąd ci wzięła bajeczka o seksie po ciemku? To twoje doświadczenie ? :) no cóż, ja w odróżnieniu od ciebie mam ładną figurę, ale nie każdy chyba może :)

Gość gość
no nic, ty masz prawo nie chcieć ona ma prawo być rozczarowany, oboje macie prawo się kiedyś rozstać z powodu nudy w łożku

Gość gość
już dajesz d**y w tak młodym wieku nie wstydź ci ????

Gość gość
matka musi być dumna z puszczalskiej córki co d******py w tak młodym wieku

Gość gość
poniżający to jest seks oralny

Gość wkurzona____
Poniżajączy jest seks oralny, ale cipkę oddajesz pewnie facetowi do wylizania ;)

Gość gość
Wkurzona, czemu taki nick?

Gość Wkurzona____
Czemu? Żebyś marnowała czas i durnie się pytała ;)

Gość gość
Jak już to ;marnował, a Ty tracisz czas na odpisywanie

Gość gośćtom
kochane panie kazdy lubi co iinnego w wszystko jest dozwolone ale final musi byc w c**eczce

Gość gość
ja lubię na kota