Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Islamiści w Polsce coraz śmielej podnoszą łby. Hymn ISIS na ulicach Warszawy!

Polecane posty

Gość gość

Na ulicy Dobrej w Warszawie, tuż obok Biblioteki Uniwersyteckiej, został głośno odtworzony hymn Państwa Islamskiego. Muzyka dobiegała z jednego z okien kamienicy. Przypadkowy przechodzień sfilmował wszystko i zaalarmował policję. Jednak przybyły na miejsce zdarzenia partol nie kwapił się z wykonaniem czynności służbowych. Nie zrobiono nic. Robert Szumiata, oficer prasowy Komendy Stołecznej Policji, potwierdził w rozmowie z lokalnymi mediami, że taka sytuacja miała miejsce. Bierność policjantów tłumaczył tym, że świadek rzekomo nie był w stanie wskazać okna, z którego dochodził hymn tzw. Państwa Islamskiego, w związku z czym zakończono czynności, a raczej wcale ich nie podejmowano. Zupełnie inaczej sprawę relacjonuje zbulwersowany przechodzień. „Nieprawdą jest, że nie potrafiłem wskazać, z którego okna, bo wskazałem je z dokładnością geometryczną. Czekając na policję, zdążyłem ich zlokalizować” - powiedział dziennikarzom. Czyżby Warszawa będąca nadal pod panowaniem Hanny Gronkiewicz Waltz miała odgórnie nałożony kaganiec poprawności politycznej?

Gość gość
hooy islamistom w doope

Gość gość
daj link do tego

Gość gość
Hymn? To przechodzen musial go dobrze znac, skoro rozpoznal. Ha ha A jesli by nawet to wolę to niz disco polowe łupanie drace sie non stop z okien domow i samochodów letnią pora.

Gość gość
provo , konfabulacja jakiegoś P****a

Gość gość
W BUW-ie na Dobrej codziennie spotykają się Arabowie, codziennie widać zachuszczone dżihadystki, które co oczywiste nie są studentkami. Dzisiaj w okolicach Tamki widziałem rosłego dżihadystę w stroju arabskim. Jesteście debilami! To już się dzieje!!!! W Warszawie jest tysiące bojowników islamskich, nie widzicie co się dzieje w okolicach metra Politechnika lub Centrum? W centrach handlowych ich pełno!!! Osiedlili się już na każdym osiedlu, szczególnie wybierają te nowe!!! Śniadych dżihadystów widzę codziennie setkami!!! Zachuszczonych kobiet jest mnóstwo!!!

Gość gość
Na Dobrej niedawno rzucił się na mnie muslim z Czeczenii, był bardzo agresywny, ale do bójki nie doszło. Trzeba uważać.

Gość gość
Z najnowszych informacji wynika, że chym isis został odtworzony przez stuprocentowo polskiego dresa patriotę w bluzie jp100%

Gość gość
Dresów na Dobrej nie ma wyjechali, osiedlili się mordercy muzułmańscy. Dzisiaj widziałem najwięcej muzułmanów o twarzach tak potwornie zawziętych, że bliski jest pewności, że w Warszawie dojdzie do rzezi.

Gość gość
podaj żródło tej informacji ew. link

Gość gość
Największa grupa muzułmanów jaką spotkałem w autobusie liczyła sobie 16 osób, ale byli raczej biali i raczej z Kaukazu. Druga co do liczebności grupa liczyła 11 osób i byli mocno ciemni, raczej z Bangladeszu lub Pakistanu. Dżihad już mamy.

Gość gość
Pinokio . pl jest wiarygodne a jego bezstronność wręcz poraża....kosiniek-ka mysz wyprzedza w rankingu zaufania hahahaha a psl wygrał w mieście rolników w Gdyni wybory samorządowe hahahahahaha

Gość gość
ale jest taka możliwość że ktoś głośno odsłuchiwał taki hymn z jakiegoś media ,poza tym ja tam słysze podkład muzyczny ,z bębenkami raczej nie śpiewali na żywo

Gość gość
tak czy siak ,widać że od razu zgłoszone na policje :-)

Gość gość
zgłoszone, ale 99.9999 % takich rzeczy się nie zgłasza, ja sam widzę tłumy Arabów przemycanych przez Warszawę lub mieszkających pokątnie i co? Nic! Nawet jak zauważę podejrzane pakunki Czeczeńców lub Pakistańczyków, to skąd mogę wiedzieć, czy broń czy narkotki? Mam zgłosić brodatych, wyglądających na terrorystów? To nie wystarcza! Oni często sprawdzają, czy nikt ich nie śledzi, rozpraszają się, natychmiast reagują, gdy widzą, że ja ich widzę, zresztą jako jedyny Polak, bo 99.9999 Polaków siedzi wpatrzona w smartfony i pewnie tak będą ginąć od kul lub gazów bojowych.

Gość gość
Stwierdzam, ze autor jest chory psychicznie. Jakaś mania prześladowcza czy coś podobnego. Bardziej prawdopodobne jest to, że zginiesz z premedytacją zabity przez innego Polaka niż, w zamachu przez muzulmanów.

Gość gość
Ktoś zapodał hymn isis! "Hurr durr islamy atakują! Zaczęło się,! Wszędzie będą zamachy, terror, muzulmani wszędzie mówie wam!" polakmeme.jpg A co powiecie na fakt, że najprawdopodobniej tą piosenkę puściła dla żartu jakaś grupka 100% polskich studentów/gimbusów?

Gość gość
Komuś coś się pomyliło, to nie jest hymn isis! To jest - Dj Daesh - Allahu Snackbar - parodiująca go przeróbka.

Gość gość
Nieważna jest pieśń muzułmańskich morderców, ale fakt, że oni są tutaj i są coraz śmielsi i agresywniejsi, co gorsza ich liczba wzrosła o kilkanaście tysięcy w ciągu kilku miesięcy i rośnie nadal. Trzeba się jak najszybciej pozbyć! A jak chcecie zobaczyć wieczorem tłumy muzułmanów na Dobrej to zapraszam pod BUW.

Gość gość
Oslo doświadcza ostatnio istnego tsunami rabunków. Według policji wszyscy bandyci pochodzą spoza kraju, wielu z Somalii i Maroka. W ciągu ostatnich 10 lat w centrum Oslo i w dzielnicy Greenland obrabowano ponad 4000 osób; sprawcami w większości byli młodzi imigranci. Dane policyjne mówią również, że wszyscy sprawcy gwałtów w Norwegii to imigranci. Greenland jest zamieszkana głównie przez muzułmanów. Sturla Nøstvik jest 351 ofiarą rabunku w Greenland w tym roku. Bandyci pobili go i przetrzymywali w niewoli przez 50 minut. Na koniec zagrozili śmiercią, jeśli nie powie policji, że byli białymi. Nøstvik przypuszcza, że byli to Somalijczycy. Policjanci odwiedzili go w szpitalu; mężczyzna m.in. nie widzi na jedno oko i ma głęboką ranę na czole. Zapewnili mnie, że każdy ma prawo czuć się bezpiecznie, ale oni nie są w stanie zapobiegać napadom. „Straciliśmy to miasto, powiedzieli” – opowiada Nøstvik. Z relacji Czytelniczki portalu euroislam.pl: Byłam w Norwegii w październiku, kiedy ta fala rabunków się rozkręcała. Często sprawcy (wszyscy raczej “niezachodniego pochodzenia”) nie mają 18 lat, więc po przesłuchaniu wypuszcza się ich (w Norwegii młodocianych nie wolno karać) i potem ofiary spotykają ich na ulicach… A parę dni temu dwóch Norwegów stanęło w obronie 10-latka, któremu dwóch rabusiów chciało ukraść telefon. Norwegowie pobili bandytów – i teraz jeden z nich odpowie być może przed sądem za “przemoc”. Ludzie są bardzo wzburzeni. Policja jest bezsilna, sama to przyznaje, ale jak obywatele sami wezmą sprawy w swoje ręce, to grozi im wyrok. Poza tym Norwegia żyje też historią dwóch sióstr, „Norweżek” somalijskiego pochodzenia (16 i 19 lat), które pojechały do Syrii „pomagać” w wojnie przeciwko Assadowi. Oświadczyły, że gotowe są umrzeć za islam. Ojciec pojechał ich szukać do Turcji, skąd przedostały się do Syrii. https://parezja.pl/policja-w-oslo-stracila-kontrole-nad-miastem/